Ga naar inhoud


kenis

Lid
  • Items

    161
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door kenis

  1. VideoRedo is veruit het beste, maar niet gratis. Het programma is eigenlijk gemaakt voor de zaken die jij wil doen, met bijvoorbeeld automatische ad-detectie . Alleen denk ik niet dat avi tot de omzettingsformaten behoord. avi zou ik trouwens sterk afraden, een enorm verouderd formaat dat de modernste features enkel maar ondersteund via hacks en work-arounds . ts,m2ts,mp4 of mkv zijn betere opties, omdat ze door heel wat hard- en software ondersteund worden

  2. Als de VRT zelf een transponder huurt dan kunnen ze daar mee doen wat ze willen, maar dan doen ze dat ook met belastingsgeld . Ik denk dat het een pak goedkoper is voor de belastingbetaler om het uit handen te geven aan TVV ... maar zij zijn dan wel baas over hun transponders

  3. Op dat etalagekanaal van TVV :grin: staat dat het MPEG4 signaal sterker zou zijn... :crazy:

     

    wa's dat nou voor flauwekul??? :sleep:

     

    Klopt wel degelijk, mijn decoder staat nogal ver van mijn schotel, heel wat meters kabel er tussen , en bij minder weer (hoeft zelfs geen regen te zijn) is de transponder van de TVV SD kanalen de eerste die gaat. Op hun nieuwe locatie is het percentage dat ze wegvallen bij mij enorm gedaald.... dat heeft natuurlijk niets te maken met het mpeg4-mpeg2 verhaal ....

  4. Origineel bericht van: Jean-Claude
    de unix ontvangers zullen niet snel uit de boot vallen, juist omdat er daarvoor software-matige oplossingen voor kunnen ontwikkeld worden.
    andere ontvangers die helemaal dichtgetimmerd zijn, daarentegen ....


    Het valt te zien he, met UPC ,Telenet en enkele andere Liberty Global bedrijven werken ze ook niet ... . Mja, eigenlijk werkt het wel, het is alleen bijna ondoenbaar om aan de juiste keys te geraken.
  5. Origineel bericht van: smoking
    Protest haalt niks uit , keiharde actie wel en massaal abbo's opzeggen , dat helpt smile . Maar een waardeloze receiver moet ik niet, een telenet en belgacom enz komen er om die reden hier niet in .



    Dus jij gaat stopppen met naar Belgische tv te kijken, daar komt het op neer.
    Anyway, voor mij valt het enige voordeel dat TV Vlaanderen heeft weg, en dan is Telenet, zeker als ze Belgisch voetbal kunnen binnenhalen ineens wel aantrekkelijk voor mij


    Nu als ze die Nagra 3 kunnen pairen met een cam ipv met een box, dan valt er over de praten, maar volgens mij hebben de "betaalbare" dreambox helemaal geen CI slot
  6. Origineel bericht van: Loui (K)
    Ja ik probeer via een app op mijn telefoon HTS Desire mijn telefoon als webcam te gebruiken, via de PC lukt dat wel maar niet via de box. Als ik op mij webbrowser http://192.168.2.3:7000 intype heb ik beeld van mijn camera op de telefoon zet ik deze regel in **.py dan gebeurd er niks vandaar deze vraag hoe los ik dit op.


    Het zou kunnen dat jou app beelden doorstuurt in een codec die Dreambox niet ondersteund. Ik heb ook zo een app op mijn Desire HD,en die stuurt beelden door in mjpeg. Werkt in VLC op pc, maar niet op dreambox omdat die dat niet ondersteund. Ik denk dat het ofwel in h264 of mpeg2 zal moeten zijn.
  7. Origineel bericht van: Alphasat
    Een TNT sat doosje kopen net over de grens en het probleem is opgelost.

    http://www.tntsat.tv/

    Alphasat.


    Het woordje kopen staat me niet aan in die zin wink . Anyway dus France Televisions vraagt meer geld, als het contract met Télésat afloopt gaan ze ook meer geld vragen ... zijn ze daar ook van plan te schrappen , ik denk het niet, dan kunnen ze Télésat gelijk opdoeken.
  8. Ondertussen is er meer nieuws:

     

    • De 3 kanalen komen naar Freesat en zijn dus FTA.
    • Ze zijn gepland voor "early 2011"

     

    Citaat:
    Film GB – The first ever TV channel devoted exclusively to British cinema

    Bringing a mixture of classic and new movies, including family favourites and brand new British films. Each film will also be introduced from the Film GB Central London studios by one of its stars, producers or directors, a cinema expert or someone connected with the film.

     

    Sofa Stars – The new home of the best entertainment

    Edgy entertainment, powerful documentaries, acclaimed dramas and daily news brought to you every weekday evening.

     

    Sofa Screen – A new movie channel targeting 25-44 year olds

    The most popular genres every weekday evening including tearjerkers, family favourites, thrillers, horror, sci-fi and much more.

    bron: JoinFreesat

  9. Origineel bericht van: riji
    Dit wordt geklaag bij ons.
    Je kunt je betalende klanten zomaar geen vertrouwde zenders ontnemen.
    Het wordt wellicht onze laatste abonnementsperiode.
    Het is altijd wat bij TV-Vlaanderen.



    Bij Telenet was E! Entertainment, VH1 , MTV2 ,... ook zomaar ineens weg.
    Bij Belgacom zijn ook al zenders zomaar ineens verdwenen weg. Als je denkt dat dit bij anderen niet voorkomt ga ik je teleur moeten stellen.
    Als een doorgifte contract bij Telenet afloopt en de distributeur vraagt ineens enorm veel euro's meer voor doorgifte, je mag er zeker van zijn dat die zender binnen de korste keren weg is, hoe vertrouwd hij ook is
  10. Origineel bericht van: Amazor
    Een bitrate zegt niet alles over de beeldkwaliteit,


    Bitrate zegt idd helemaal niks over beeldkwaliteit, lage bitrate met een goede encoder kan nog altijd beter beeld opleveren dan een hoge bitrate met een crappy encoder. Beeldkwaliteit meet je met je ogen en niet met het aantal bits. Bekijk eens wat uitzendingen van Sporza en je weet direct of de bitrate hoog genoeg is.
  11. Origineel bericht van: SatMann
    laten we hopen VTM HD

    wat ik mij eigenlijk afvroeg, zou 2BE, VT4 zijn uitzendingen al in HD hebben?



    idd, als het een andere gaat zijn ga ik zo hard teleurgesteld zijn smile

    Over de andere zenders,bij mijn weten niet,in het geval van VT4 denk ik eens gelezen te hebben dat ze de investering te duur vonden t.o.v. zo goed als geen extra inkomsten. (kan zijn dat het over een andere zender ging, niet 100% zeker)


  12. Origineel bericht van: moviefan
    TVV heeft maar één hd kanaal, dat is één van de vrt.
    Al de andere worden overgenomen van zuster maatschappij CD,
    of zijn buitenlands, en dus niet op de vlaamse markt gericht


    Uiteindelijk, who cares, het gaat er om hoeveel er in de zaplijst staan.
  13. Origineel bericht van: guppje29
    Test 1 HD en test 2 HD hebben momenteel geen bitrate.
    Dus wie weet komen daar helemaal geen hd kanalen op.


    In principe kan het, op de eerste HD transponder staan 6 HD kanalen, op deze zonder de 2 tests in principe 4 (Disney + Veronica = 1 kanaal) .
  14. Origineel bericht van: joker55

    Het enige wat dan Belgie mist is Ketnet/canvas-HD en TVM........nou ja, wij missen dan RTL-8 HD.


    Sorry maar die vergelijking slaat nergens op, RTL8 HD is een enorm klein kanaal zonder HD content, VTM HD is het 2de kanaal van België, en het grootste commerciële kanaal (qua kijkers) en zend elke dag minimum 1 programma Native HD uit (soms 2, soms 3)

    Ketnet/Canvas dat is een ander verhaal, die zenden af en toe sport Native HD uit (Europa League), maar heel erg weinig
    Trouwens tegen het WK zullen ze wel moeten denk ik, want de rechten zitten bij VRT
  15. Eerlijk gezegd, VTM HD en Canvas HD (Canvas iets minder dan VTM omdat zij weinig HD content uitzenden) worden hoe langer hoe meer een breekpunt voor mij. Al die thema kanalen kunnen me geen zak schelen, er zijn er weinig waar je niet echt zonder kan.

    Bij de overgroote meerderheid staat 95% van de tijd toch altijd de gewone Vlaamse kanalen op. En als je moet kiezen tussen het onscherpe blokjesfestijn in SD of het scherp kanaal in hoge resolutie zonder blokjes ..... altijd HD dus ...

  16. Origineel bericht van: Homer
    @voodoodoll

    Er is toch iemand die een beetje kan volgen, Zoals gezegd kan het wel voor de telesatkaart maar niet voor de tvvkaart!? En als ik dan zelf moet instaan voor de lnb en ontvanger geen probleem want die dozen die ze hebben zijn toch maar een belemmering!

    homer


    Stel dat men het doet,dan moet er puur commercieel gezien eerst materiaal komen en moet er support op gegeven worden.
    Dus moet men eigenlijk van die Technisat Multytenne schoteltjes gaan verkopen en moeten de gecertifieerde ontvangers er mee overweg kunnen .
    Dus, eerst contracten afsluiten om die dingen goedkoop in te kunnen kopen (Technisat moet al willen...), dan kan je alle ontvangers gaan testen, als er 1 niet mee overweg kan dan kan je gaan bedelen voor nieuwe software ... en zo zijn we vertrokken.
    Hiermee wel ik zeggen, het is wel heel erg simplistisch van in de huidige situatie te zeggen: "Dat ze die maar snel toevoegen want ik heb daar recht op", of "Schandalig nu kan ik 2 kaartjes betalen"

    Dat jij je eigen doos hebt (klinkt raar wink ) dat is dan jouw specifieke situatie en is niet de gemiddelde TV Vlaanderen klant. De gemiddelde TV Vlaanderen klant heeft een schotel met een TV Vlaanderen sticker en een Philips decoder. Je moet het altijd vanuit dat standpunt bekijken , en denken hoe ga ik RTBF in die huiskamer brengen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...