Ga naar inhoud


Hageneis

Lid
  • Items

    173
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Hageneis

  1. Origineel bericht van: Big fellow
    Origineel bericht van: Sjaak(k)
    Nou ja die boef is in Peru veroordeeld tot 30 jaar, kan ie daar met water gooien, daar weten ze wel raad met dit soort 'mannetjes' :D Daar zijn we(hopelijk) mooi 30 jaar vanaf wink

    Volgens mij is aankomende week pas de openingszitting van zijn proces. Dat de aanklager "gaat" voor een straf van 30 jaar is een heel ander geval.

    En volgens de wetgeving in Peru moet hij in december dan veroordeeld *zijn*....dus dat wordt zeer waarschijnlijk een tactiek van vertragen voor de verdediging.
  2. Origineel bericht van: Ventura
    Dat is waar. Wat gebeurt als men garantie gaat claimen bij de verkoper? Ik hoop dat de verkoper eerlijk de waarheid verteld en dat er geen garantie kan geven omdat de fabrikant failliet is gegaan. Let daar bij op dat men nooit het volledige aankoopsbedrag terug krijgt.

    Dat de fabrikant failliet is, is het probleem van de verkoper. De klant moet gewoon geholpen worden door de verkoper. Is al sinds 1992 zo geregeld in het Burgerlijk Wetboek.
  3. Origineel bericht van: EdjeKroketje
    Origineel bericht van: Hageneis
    Nee, nog steeds het probleem met EPG die 'achterloopt'.

    Speciale zender? want ik zie het niet.

    Nee, Ned1/2/3, Discovery en National Geographic

    Citaat:
    blijft er niets iets hangen? wat gebeurt er als je heen en weer zapt? nog steeds hetzelfde?

    Met zappen lost het niet op. Ik zal vanavond eens de spanning voor een minuut van de PVR afhalen, op de antieke Samsung (hardwareversie 1!) bij mijn bed heb ik zo te zien geen probleem, maar die staat ook meestal echt uit (hardwareversie 1 heeft namelijk een wipschakelaar achterop).
  4. Het valt me de afgelopen week op dat de EPG wat achter lijkt te lopen: zo zie ik net op Ned3 om 19:35 nog Dance Academy staan terwijl die eindigt om 19:29.

     

    Nog iemand die dit heeft? Het is met name vervelend met opnames omdat ik dan later niet meer snel kan zien waar een opgenomen docu over gaat.

  5. Origineel bericht van: DX'r
    Origineel bericht van: Hageneis
    Origineel bericht van: Jassy
    Tot voor een paar weken geleden stond er echter geen DVB-H zender in Roosendaal, die is dus pas recent geplaatst. Vandaar dat de verstoringen nu pas opvallen, en dan met name op de RTL zenders.

    Dat verklaart wel veel, maar blijft het feit dat de mensen gewoon fatsoenlijk aansluitmateriaal moet gebruiken. En anders stappen ze toch gewoon over op Digitenne cool

    Dan heb je de kwaliteit van Digitenne nog nooit gezien op een LCD TV vrees ik want dan zou je dat niet schrijven crazy

    Daar kijk ik al zes jaar naar. Ik heb er geen probleem mee. Jij wel?
  6. Origineel bericht van: Jassy
    Tot voor een paar weken geleden stond er echter geen DVB-H zender in Roosendaal, die is dus pas recent geplaatst. Vandaar dat de verstoringen nu pas opvallen, en dan met name op de RTL zenders.

    Dat verklaart wel veel, maar blijft het feit dat de mensen gewoon fatsoenlijk aansluitmateriaal moet gebruiken. En anders stappen ze toch gewoon over op Digitenne cool
  7. Origineel bericht van: Jassy
    4 van de 5 digitennefrequenties stoort daar op de digitale transportstreams van Ziggo. Onaanvaardbaar dat men zo'n sterke zender midden in een woonwijk heeft staan..!!

    Er is toch alleen de modulatie veranderd van DVB-H naar DVB-T? Trouwens, de mast in Roosendaal staat er al jaren is is gecoördineerd volgens RRC-06. Als mensen die ernaast wonen dan nog denken dat ze met bouwmarktkabel* weg kunnen komen...

    * bij de bouwmarkten die ik ken verkopen ze ook afgeschermde coax + metalen pluggen (kost wel ietjes meer)
  8. Origineel bericht van: Ou-Tannu
    ik denk dat ze bij KPN de ITV promo er opgezet hebben omdat anders de ruimte onnodig leeg blijft.. tot er een ander een andere zender is gevonden om door te geven ( en tot alle zendlocaties aangepast zijn.. )

    Was het verder niemand opgevallen dat in het toegevoegde kanaal alleen de bonuszenders zitten? Die volgens KPN tot 1 januari gratis zijn? Mogen jullie raden wat er na 1 januari gebeurt. Uiteindelijk zijn we weinig opgeschoten met het uitfaseren van DVB-H. Jammer, want Digitenne begon ooit met vijf muxen en dat zijn er nu maar vier.
  9. Origineel bericht van: EdjeKroketje
    Origineel bericht van: guppje29
    Alleen de beeld verhouding bij Slam TV staat op 16:9 en moet op 3:4 zijn.
    Hoop dat Slam TV snel overgaat op 16:9

    Slam TV wordt in 4:3 uitgezonden hoor. Vergelijk maar eens met CNN die is ook altijd 4:3.

    Maar dat was woensdag nog niet zo, toen was het als anamorf geflagd.
  10. Origineel bericht van: EdjeKroketje
    Voordat je gaat scannen moet je altijd eerst fabrieksinstellingen herstellen, anders kans op een rommeltje.

    Bij Topfields jammer genoeg wel (bij de PVR ben je dan ook meteen je ingeplande timerinstellingen kwijt!). Bij de (oude) Samsungs heb je tenminste nog de keuze om alleen de zenders te wissen.

    Helaas toch weer wat zaken in de firmware waar niet goed is over nagedacht....
  11. Vandaag een brief van KPN met folder over de zenderwijzigingen gekregen:

    Citaat:
    Deze zenders worden tot 1 januari 2012 aangeboden als bonuszenders. Blijken deze zenders zeer goed bekeken en beluisterd te worden, dan zullen we ze blijven aanbieden.

    Maar met een winstwaarschuwing weet je het maar nooit....

     

    Overigens gaan BBC 1 & 2 op respectievelijk 13 en 14 komen en verhuist Kindernet/Comedy Central naar 19.

  12. Origineel bericht van: Littlesat

    Lukt dat dan ook overal in het bestemmingsgebied met een kamer antenne -zonder- te investeren in een extra hark op het dak? En ook een USB stick (je moet dan wel al een Enigma2 box hebben) is een extra investering in apperatuur.

    Nee, volgens mij hoeft er alleen rooftopdekking te zijn; dat was in het analoge tijdperk ook het geval. Nu is de regio Rijnmond wel rijkelijk voorzien van zendmasten, dus zal een binnenantenne wel voor het overgrote deel van de populatie volstaan. Je draait uiteraard wel op voor de kosten van de ontvangstapparatuur.
  13. Zoals ik hierboven al aangaf is RTV Rijnmonf FTA te ontvangen via DVB-T in hun verzorgingsgebied. Dit geldt ook voor de andere regionale omroepen (FTA in hun verzorgingsgebied). Dus kan de belastingbetaler wel degelijk gratis naar de zender kijken die voor hun van toepassing is met bijvoorbeeld een USB-ontvanger of de ingebouwde DVB-T-tuner van hun tv.

  14. Origineel bericht van: ligth011
    wie verzint dit nou, volgens mij zit tv rijnmond ook niet meer op digitenne.
    Allemaal geldklopperij.

    Formeel klopt het dat Rijnmond al sinds december 2006 niet meer op Digitenne zit. Digitenne heeft namelijk de commerciële muxen in gebruik. Via DVB-T zit Rijnmond in hun gebied in de FTA NPO-mux.
  15. Daarom is het nog wel mogelijk om al in mei het verhoogde bedrag van juni af te boeken. Zoals ze het nu doen zou er eind april wel eens € 8,66 afgeschreven kunnen worden (t/m 21 mei voor € 8,50/maand en de voor rest van de maand 10/31 * € 0,50 verhoging).

×
×
  • Nieuwe aanmaken...