Ga naar inhoud


Linke Loetje

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Linke Loetje

  1. Het blijkt nu dat ik Clarke Tech niet meer aan en uit kan zetten met de rode knop op de afstandsbediening. Voor uitzetten moet ik naar menu, naar Standby/Afsluiten, naar Uitschakelen en als ik dat selecteer komt er op de display ,,Ready" te staan en gaat midden boven een blauw lampje branden. Als ik dan hem weer aan wil doen, kan dat wel met de rode knop op de afst.bed. er komt dan eerst een blauw vlak, dan de wereldkaart met OpenPli, de radertjes en als er dan tekst verschijnt moet ik op de bovenste navigatietoets drukken en een andere zender kiezen en dan werkt alles weer goed. Als ik hem nu uit wil zetten als hij op radio staat, moet ik eerst de Tv aanzetten om dat via menu te kunnen doen. Erg omslachtig! Vroeger stond bij Standby de datum en de tijd op de display.De timers doen het goed en als ik kan ik hem met de afst.bed. weer op radio zetten. Wat kan ik doen om te zorgen dat aan en uit weer via de afst.bed. werkt en moet ik bij Standby/Afsluiten voor Standby kiezen? Hij gaat nu dan helemaal uit en moet ik met de knop op de achterkant weer aanzetten.

  2. Ik heb wat zenders gewist waar ik geen beeld van had, zoals Raceworld, FRANKEN SAT etc. en kreeg toen na handmatig scannen alleen Ned.1 Film 1.1,2.2.Sport1 en Spice Platinum. Heb Ned.1 weer op 1 gezet, de rest gewist en toen weer handmatig gescand en toen kreeg ik weer Ned.1,2,3 en Film1.1, Film 2.2,Nat.Geo.en CNBC (Ird2 zenders) Ned.2en 3 verplaatst naar 2 en 3.

    Automatisch scannen van TV zenders doet hij nog niet! Maar ik heb Ned.1,2,3 er gelukkig weer op. DANK DANK DANK

  3. Topfield TF4000PVR, Aston 2.04 cam

    Na het wegvallen van Ned.1,2,3, opnieuw gescand.Zag Ned.1,2,3,niet verschijnen. Toen nogmaals gescand en toen verscheen er links geeneen zender in de lijst, wel rechts radiozenders. Na het scannen stond er ook geen Tv zender gevonden, wel radiozenders.Een vriend met dezelfde Topfield gebeld die zei handmatig scannen 125155 h 22000. Dat gedaan, resultaat 0 TV en 2 radiozenders. Wat kan ik doen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...