Ga naar inhoud


verpel

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door verpel

  1. Wat voor soort geheugen zit in de Pace Puma?? EEPROM?? Lijkt of de software er deels uit is of het ding heeft hardwarematig een opdonder gehad? (stekker eruit en er weer in) Heb zelf (helaas) een Pace Puma. Inderdaad, indertijd op papier een mooie satreceiver, maar bij mij loopt ie geregeld vast. Dan harde reset (stekker eruit; ding heeft geen aan/uit switch) en hij doet het weer.

    Wel een keer bij Astra 1 en 3 afzoeken naar nieuwe zenders gehad na poging tot opslaan gevonden zenders: alle zenders verdwenen uit de 8 favourietenlijsten. Fijn handmatig weer invoeren...

    Gegokt naar oorzaak: ding kan 3500 zenders opslaan, incl. de radiozenders. Wellicht overvol geraakt met als gevolg: ik maak maar eens wat ruimte????

    Maar hoe deze jongen zijn software moet herstellen? (Als dat de oorzaak tenminste is?) Als hij ook niet via de Astra de laatste update (al weer van tijdje terug; hoop dat die nog op de Astra staat) kan downloaden: sorry: proberen de fabriek om raad te vragen en hopen dat ze reageren?

     

    verpel

×
×
  • Nieuwe aanmaken...