Ga naar inhoud


GuidoS

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door GuidoS

  1. Slecht ontvangst was mijn eigen fout blush

    Via een verkeerde site de verkeerde lengte en breedte graad gekregen, scheelt toch wel zo'n 3 a 4db en nu staat de BER strak op 0...

     

    Wel heb ik de vorige Ronaldd image er weer opgezet en de radio fix toegepast, ik kreeg het op geen enkele manier voor elkaar om de dubbele tuner bug eruit te krijgen. Zenderlijst naar andere versie zetten had geen enkel resultaat.

     

  2. Vreemd, toch zijn beide tuners nog altijd in gebruik.

    Dit heb ik gedaan:

    Met de FTP optie alle files binnengehaald. Via Tools op Settings op 4 gezet, via de FTP optie weer terug gezet op m'n DM7025.

    Reboot, beide tuners nog altijd in gebruik.

     

    Weer via FTP import gedaan, tijdens processing staat hij op versie 3, als hij klaar is op versie 4. Wederom via de FTP optie alle files terug gezet, gereboot. Helaas geen verandering.

     

    Zojuist in de tuner config de stroommeting optie uitgezet, lijkt wel of het ontvangst verbetert is (SNR > 7db, BER < 500). Stroomlimiet stond op max (100 Ma).

  3. Ik heb vandaag een probleem gevonden die ik nog niet eerder ben tegenkomen:

     

    Configuratie:

    rotor

    duo lnb

    dm7025

     

    Sinds de update naar deze laatste versie van Ronaldd, zijn beide tuners continu in gebruik. Opnemen van het ene kanaal en kijken naar een ander kanaal is dus niet mogelijk.

     

    Tuner A, simpel rotor instelling

    Tuner B, 2e kabel van gemotoriseerde LNB

    Deze instellingen heb ik al 2 jaar in gebruik, zonder enig probleem. Iemand een oplossing voor dit probleem of zijn er misschien wijzigen gedaan in de software waardoor een andere config nodig is?

     

  4. Nieuwe image er ook opgezet gisteren. Update lukt bij mij al een tijdje niet meer, elke keer bij een nieuwe image krijg ik aan het einde van de update een melding dat er geen schrijfruimte meer is en vervolgens kan ik niet meer booten. Gelukkig had ik alles uit de /etc op m'n harddisk gezet en na installatie stonden de meeste instellingen weer goed.

     

    Enigste probleem wat ik nu heb, is als ik van radio terug schakel naar tv, de zenderlijst weer op alles staat ipv favorieten, wel staat de zender goed. Dit probleem had ik niet met de vorige image. Ik heb de zenderlijst van joske draaibaar erin gezet.

  5. Sinds een dag de nieuwe image erop gezet (vorige was volledig gecrashed na een update). Helaas werkt ook bij mij de radio knop niet meer. Er komt meteen een crash scherm. Ook bij de settingslijst van zowel Joske draaibaar als Pet123 staan geen radiokanalen. Iemand hier een oplossing voor?

  6. Afgelopen weekend geprobeerd de nieuwe image via update te installeren. Download ging prima, installatie gaf aan dat alles oke was, moest alleen opnieuw opstarten.

     

    Na het opstarten bleef hij op Booting staan en de progress bar stond stil. Na 10 min. maar uitgezet en weer aan. Helaas, daarna alleen nog maar een knipperende display, verder niets.. cry

     

    Iemand enig idee wat het probleem kan zijn en of dit verholpen kan worden? Voeding vond ik de laatste tijd wel heet, maar gaf geen problemen (behalve storing in de radio frequenties, radio was alleen in huis nog te beluisteren via de DM crazy )

  7. Heeft iemand enig idee of het al mogelijk is om DVD's (files of images) af te spelen met de DM7025?

     

    Voor de 7020 is er een plugin (dreamdvd en playdvd) maar ik heb zoiets nog niet gezien voor de 7025. Lijkt me een zeer welkome aanvulling.

  8. Goede image, op zich weinig problemen, rotor werkt perfect, cccam werkt goed. alleen af en toe een vastloper en de timer werkt niet altijd goed, staan wel een paar bestanden op de hdd, maar geen .ts file.

     

    Weet iemand hoe ver het staat met de dvd player plugin voor de 7025?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...