Ga naar inhoud


Fertolli

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Fertolli

  1. Beste

     

    Bij Canal Digitaal willen we al onze klanten steeds weer iets bijzonders laten ontdekken door extra’s aan te bieden die het tv-kijken nog leuker en makkelijker maken. Per 1 januari 2020 gaan we je huidige pakket op je smartcard met nummer ********** uitbreiden. De naam van het pakket verandert naar het Rijk-pakket.

    trans.gif
    trans.gif
    trans.gif
    Nieuw in jouw pakket: opnemen
    trans.gif
    Je hoeft nooit meer jouw favoriete film of programma te missen! Al vanaf 3 december kan je 100 uur aan programma’s opnemen én worden deze 365 dagen voor je bewaard in de cloud. Wil je meer weten over opnemen in de cloud, hoe het werkt en hoe je hier gebruik van maakt? Ga dan naar ons blog hierover.

    Ook nieuw: We hebben 16 extra zenders aan jouw pakket toegevoegd! Vanaf 1 januari kijk je ook naar onder andere RTL Crime, Animal Planet, RTL Lounge, Cartoon Network en Love Nature. De zenders zijn via satelliet en/of de Canal Digitaal TV App beschikbaar.
    trans.gif
    trans.gif
    trans.gif
    Maar jij kan natuurlijk kiezen
    trans.gif

    De prijs van jouw pakket gaat per 1 januari 2020 van € 22,95 naar € 24,95. Vind je het fijner om over te stappen naar een ander pakket of wil je jouw pakket kosteloos opzeggen? Neem dan vóór 1 januari contact met ons op via 088-0038555 (lokaal tarief) of ga naar de klantenservice om met ons te chatten. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar.

    Hartelijke groet,

    Christiaan Puper
    Canal Digitaal

    -----------------------------------------------------------------------------------

     

    Ik heb nu Basis HD, krijg straks 16 extra zenders, maar ga wel 2 Euro extra betalen. Onzinpraat van de marketingafdeling voor: "We zetten u over naar het Familie HD abonnement".

    Sigaar uit eigen doos dus.

     

     

  2. Met m'n draagbare DAB+ Radio (Grundig Cosmopolit 7A) zie ik na een scan de Vlaamse kanalen in m'n lijst staan. Hiervoor moet ik wel het raam open zetten. Ik woon namelijk in Vught (vlak onder Den Bosch) in Nederland.

    Helaas is het signaal te zwak om daadwerkelijk iets af te spelen. Zou een buitenantenne met versterking mij deze kanalen wel doen ontvangen? Of is dit bij voorbaat kansloos?

  3. Volgens het topic "Software Update" zou mijn probleem juist duiden op het niet beschikbaar zijn van de update op het netwerk.

     

    Ik krijg nml. het onderstaande ...

    1) Bezig met het zoeken naar tunerparameters van download service

    2) Verbinden met downloadstroom

    3) Downloadfout druk exit of return om verder te gaan

     

    (m.a.w. ik heb dus GEEN last van het 0x800000100 probleem)

     

    Dus blijft de vraag staan heeft er uberhaupt iemand via @Home een software update naar versie 32 kunnen uitvoeren?

  4. Uiteraard niet teruggebeld door @Home. Dus vandaag zelf maar weer eens gebeld. De medewerkster aan de andere kant van de lijn beweert dat er helemaal geen software update versie 32 beschikbaar is voor de DCB-P850R. Ze doet toch tweemaal navraag bij "specialisten" (of ze is gewoon koffie wezen halen).

     

    Heeft iemand met @Home wel succesvol een update naar versie 32 uitgevoerd?

  5. Afgelopen week heb ik digitale televisie van Essent/@Home aangeschaft met de Samsung DCB-P850R receiver.

     

    Als ik een software update (SW-Upgrade) wil uitvoeren dan verschijnt na een paar seconden "Downloadfout". Mijn huidige firmwareversie is 31 en inmiddels is volgens Athome versie 32 beschikbaar.

     

    Ze konden me niet vertellen waarom ik geen software update kan uitvoeren en ik word er over teruggebeld. Maar wellicht weet iemand hier iets meer?

  6. Ik zit er aan te denken om digitale televisie van @Home aan te schaffen. Een van de ontvangers die ze aanbieden is de Samsung DCB-P850R met ingebouwde hard disk van 180GB.

     

    Nu heb ik daarnaast ook nog een satelliet ontvanger die ik graag op de Samsung wil aansluiten, zodat ik ook programma's van satelliet kan opnemen.

     

    Concrete vraag is: heeft iemand deze apparatuur en is het mogelijk vanaf een externe bron (via scart) op te nemen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...