Ga naar inhoud


sdecos

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sdecos

  1. Vreemd, de FTA van Goes zitten op kanaal 54 (738 MHz).

    Zou die mastversterker daar voor iets tussen kunnen zitten?? Het doet me denken aan hetzelfde fenomeen bij mijn vader die vlakbij Nederland woont (St Laureins) en daar ook geen Goes kan ontvangen (met nochtans ook een antenne op het dak, maar ook met zo'n versterker): 0% signaal.

    VRT (Egem) en zelfs TV Gelderland en TV Brabant en NED123 ontvangt hij wel op een lagere frequentie van een verder af gelegen zendmast (Eindhoven? Lopik?).

  2. Hier in Maldegem, tegen de NL grens dus (en toch niet zo ver van Aalter en Ertvelde), perfecte ontvangst van NED1, 2 en 3 en Omroep Zeeland met ouderwetse binnenantenne (maandagavond 11/12). Weliswaar op een vensterbank richting Goes. Als ik de antenne aan de zuidkant van mijn woning plaats (voor Egem dan) heb ik binnenshuis echter geen Nederland meer. Ik probeer - als ik wat tijd heb en het regent niet - eens de binnenhuisantenne op het plat dak van mijn garage te zetten bij wijze van test, in de hoop op ontvangst van Nl én B op één en dezelfde positie.

    Ter info: tuner van het merk Yakumo, gekocht voor een 25 euro op een_of_andere_veiling_site, dus wellicht geen topkwaliteit, maar goed... ik vermoed dat met een betere (buiten)antenne de ontvangst prima moet zijn.

    Steven

×
×
  • Nieuwe aanmaken...