Ga naar inhoud


Fried

Lid
  • Items

    119
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Fried

  1. Dat probleem had ik ook blijkt dat ik mijn tuners verkeerd had ingesteld.Heb 5 twin lnb's op mijn wave frontier hangen en had met snel instellen de 19.2° mijn input verkeerd gezet,met gevolg dat als ik iets wou opnemen via 19.2° dat het bestand op 0 bleef staan,en wat er nog bij kwam dat als ik wegzapte en dan terug dat mijn opname zender zwart was.Na correctie werkte alles perfect.

  2. Origineel bericht van: MiLo
    De 7025 voeding kan gele of groene plakband om de trafootjes hebben, dat maakt verder niet uit, het zijn dezelfde voedingen en die kun je zondermeer uitwisselen. Ook de elcootjes zitten op nagenoeg dezelfde plaats.

    De 7025+ heeft een andere voeding, met andere uitgangen ook, die kun je dus niet zomaar uitwisselen met een 7025 voeding ongeacht de "kleur".


    Dat noem ik nog eens duidelijke taal.Niet uitwisselen gewoon de elco's vervangen.Gene zever maar doen.

    Bedankt dan weet ik alvast wat ik volgende week kan doen.
  3. Origineel bericht van: DeBeek
    Een voeding van een 7025 + kan NIET zomaar in een gewone 7025 worden geplaatst, hiervoor moeten er een paar dingen worden veranderd..

    Even zoeken op het forum en de opgegeven elco's vervangen..

    Linkje....


    Je hebt het hier over een groene voeding,die van mij is een gele voeding dus de oude.Dus eigenlijk kan ik er niets mee,want het is geen schema of wijzigingen die verduidelijken hoe de gele voeding te vervangen door de groene.

    grt
  4. Hallo,

     

    Ik heb het volgende aan de hand met mijn box,zap ik tussen zenders dan valt opeens mijn beeld weg en zit ik terug gewoon terug via de tv modus te kijken,ga ik in mijn menu naar tuner instellingen dan net het zelfde probleem.Het is net of de scart wegvalt van mijn box.De box loopt niet vast.

     

    grt

  5. Sorry dat ik nu pas antwoordt moest vroeg op vandaag dus op tijd gaan slapen, en dat heeft blijkbaar geholpen even laten rusten en dan alles nog eens overlopen...en voila Hd zenders werken op 23.5° blush Blijkbaar stond lnb niet heel juist,had thans 70% signaal sterkte.Klein schuivertje met lnb gemaakt en beeld perfect.

     

    Bedankt allemaal om naar een oplossing te zoeken.

     

    grt

  6. Origineel bericht van: Pedro Newbie
    Maar heb je een Seca 3 kaart en heb je wel een HD abonnement?


    Bij tv vlaanderen heb je standaard aantal zenders in Hd die zijn in je abbonnement inbegrepen,en die kan ik zelf niet zien.
  7. Origineel bericht van: stevie-v
    heb je de kaart van tv vlaanderen er niet ondersteboven in gestoken dat is ook een veel voorkomende fout in de vu duo


    Nee nee,de kaart steekt er goed in de rest van de zenders werken normaal.
  8. Hey,

     

    Ik heb de overstap gemaakt van de dreambox 7025 naar de Vu+ duo,omdat ik toch het max uit mijn tv en box wil halen, en net daar loopt het mis.

     

    Ik heb de Vti 2.2 image erop gezet met cccam 2.2.0 en laatste settings van Enig02-Set_10_12_10.

     

    Ik zie de Hd zenders van 23.5/O in de lijst staan maar ik krijg van geen beeld.Als ik kijk met de signaalzoeker heb ik 70% in de DVB-S en in de DVB-S2 0%.

     

    Ik heb twin lnb's op mijn T55 staan van het merk Vantage 0.2 db.

     

    Ik hoop dat er iemand mij zou kunnen helpen want de vu+ duo heeft me nu al overtuigd van zijn kwaliteiten.

     

    grt

  9. Ik weet niet vanwaar je bent maar,bij ... in .... vindt je de elco,vervangen is niet zo moeilijk de deksel eraf,dan zit rechts van de box de voeding deze eruit halen,twee punten los solderen andere erin,wel opletten met de plus en min contacten terug vast solderen,voeding erin alles terug vast zetten en klaar is hij terug voor gebruik. :D

  10. Ik heb de tread gelezen maar hebben de meeste problemen met het display of het niet opstarten van de box daar heb ik allemaal geen last van alleen soms last van het tsjirpende geluid als hij de hardeschijf moet opstarten en dan hangt hij en dat is ook niet altyd,maar ik ga toch het zekere voor het onzekere nemen en de voeding eens nakijken desnoods vervangen.

  11. Hoi,heb al een paar weken problemen met de box,als ik timers programmeer en deze starten op of mijn hardeschijf aanspeek loopt mijn box totaal vast het enigste wat helpt is op de knop aan de voorkant uit en dan terug aanzetten,zou het een hardeschijf probleem zijn of mijn voeding.

     

    Grt

  12. Ik heb twee aparte kabels komend van mijn Lnb en mijn tuners als volgens ingesteld tuner A éénvoudig / rotor

    Tuner B heb ik staan als gelijk aan tuner A,ik heb gemerkt als men tuner B doorlust naar Tuner A dat dan de opname en het kijken beperkt is,wat ik wel heb bij deze instelling voor heb dan draait mijn rotor niet dan zet ik even mijn tuner B op doorgelust en dan draait hij wel.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...