Ga naar inhoud


avocent

Lid
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door avocent

  1. Hallo,

    Ik ben op zoek naar een sateliet ontvanger met media player ondersteuning. Ik heb zelf een Amiko 8900 alien, echter deze ondersteunt kennelijk geen hardcoded ondertiteling in mkv bestanden en speelt ook geen dvd bestanden af. Heeft iemand een oplossing voor de amiko, zo niet wie weet welke ontvanger wel hardcoded ondertiteling in mkv en andere video formaten ondersteunt?

     

  2. Te hoge prijzen jaagt klanten weg en die krijg je ook niet meer terug.............wil CD dat... en daarmee langzaam naar de afgrond wandelen of neem je genoegen met de nette klanten die netjes betalen en neem je card share servers op de koop toe...Nee CD wil het onderste uit de kan.

    Mensen die op card share servers zitten kom echt niet met hangende pootjes naar CD voor een abbonement.....het is vechten tegen een bierkaai een strijd die CD toch nooit zal gaan winnen....en tevens ook nog eens bakken met geld kosten.....wat weer ten koste komt van de nette klanten....en leidt tot veel irritatie.

    Net als met brein die denkt de strijd ook te winnen tegen het downloaden en hun omzet te verhogen een leuke droom die toch niet uitkomt. De piratebay blokkeren, helpt niet...Alberto Stegeman helpt ook nog een handje door te attenderen op het TOR netwerk en hoppa we zitten weer op de piratebay......

  3. Ach, ik vind het hele mooie ironie. Mensen weg willen krijgen bij de payservers en als gevolg van je maatregelen juist het tegenovergestelde bereiken. Ik vindt het geweldig! Perfect voorbeeld van goed ondernemingschap.

     

    Je kunt het draaien en keren zoals je wil maar sinds dat iedere leek films kan downloaden gaan de bezoekersaantallen van de bioscopen omhoog. Artisten hebben veel meer concert gangers en Windows is ook groot geworden door piraterij. Waarom blijven sommige ondernemers geloven in oude technieken en het opleggen van achterlijke restricties?

     

     

    Hier kan ik me helemaal in vinden, iedereen heeft piraterij op de kop, maar inderdaad zijn er bedrijven die groot zijn geworden en vet geprofiteerd hebben van piraterij, anders was microsoft adobe etc nooit zo groot geworden. Niet voor niets heeft Bill gates ooit een x gezegd piraterij nooit uit te willen bannen, goh waarom nou toch niet? :o)

  4. De grote jongens hebben echt hun zaakjes wel voor elkaar hoor, wees daar maar niet bang voor..die zien dit ook al een tijd aankomen...die gaan echt niet achter de feiten aanlopen.............vraag me echt af of deze acties echt voor meer geld zorgen...........bedoel alles moet aangepast worden kost klauwen vol geld.............bestaande klanten stappen op vanwege irritatie.............

  5. Afgezien van het geld, in deze crisistijd niet vreemd, vind ik zelf het aanbod van de HD kanalen niet echt interresant.

    Er zijn in het pakket niet echt zenders waar ik warm voor loop om in HD te zien en dus ook geen 10 euro extra voor wil neertellen. Ik denk ook dat daarom het HD pakket nog niet echt van de grond wil komen. Ik wacht totdat er zenders in HD komen waar ik wel warm voor loop en zo wacht CD op voldoende klanten, om het aanbod te vergroten kortom men wacht op elkaar.

    Dit is mijn mening, wil niet zeggen dat die heilig is maar zeker voor veel mensen zal opgaan.

     

  6. Daar wil ik ook graag nog even op inhaken, met het astra 1 -2 -3 verhaal momenteel zijn volgens de deskundige alleen de alp lnb's beschikbaar vanwege de idd smalle kop. Mijn vraag is welke merken lnb zijn er nog meer met smalle kop geschikt voor dit probleem met een te dikke kop.

    De deskundige zijn over het algemeen niet zo weg van alps omdat ze vrij snel kapot kunnen gaan.

  7. Hoi al te samen,

     

    Het zal vast een oerdomme vraag zijn (te zien aan geen reacties) maar er is iets dat ik niet begrijp ik wil graag boven en beneden een sateliet ontvanger waarbij ik beneden 3 satelieten wil ontvangen op mijn ontvanger namelijk astra 1 /2 & eurobird /3. Boven wil ik graag alleen astra 1 op een tweede ontvanger kunnen ontvangen. Dit moet toch mogelijk zijn, een twin lnb op astra 1 en twee singel lnb's voor astra 2 / 3. Nu heb ik dit mijn leverancier voor gelegd en deze combinantie schijnt niet mogelijk te zijn, hij omschrijft dit als volgt, ik ben een beginner en op een of andere manier wil dat er niet bij mij in;

     

    Hij schrijft het volgende;

     

    drie astra satellieten ontvangen een staat op 19 gr Oost een op 23,5 gr Oost en een op 28 gr Oost 19gr Oost en 28gr Oost is geen probleem met twee losse lnb's het probleem zit hem in de 23,5 gr Oost

    satelliet waar de regionale zenders naar toe gaan verhuizen.

    De afstanden die tussen de lnb's zit is het probleem een lnb is ongeveer 6cm in doorsnee dus de hart afstand zal nooit kleiner kunnen worden dan 6cm en dat is wel nodig omdat deze drie satellieten maar een paar graden

    van elkaar zijn verwijderd. Er is welliswaar een duo lnb uitgevonden voor de ontvangst van 23,5gr oost en 19gr oost maar deze is niet te

    combineren met nog een lnb die gericht staat op 28gr oost.

    De reden hiervan is dat de duo lnb beschikt over een diseq schakeling om van satelliet te kunnen schakelen daaraan kun je niet nog een diseq schakelaar aansluiten dus kun je de derde lnb van 28 gr Oost niet koppelen.

     

    Klopt dit? En hoe doen mensen met een wavefrontier schotel dit dan? Deze hebben toch ook meerdere satelieten aan een ontvanger hangen??

    Een visiosat G3 moet toch kunnen met een twin lnb in de astra 1 houder? Dan moet dit toch mogelijk zijn?

     

    Wie kan het mij verduidelijken, iemand???

×
×
  • Nieuwe aanmaken...