Ga naar inhoud


pdj

Lid
  • Items

    47
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door pdj

  1. Nog erger..., op een ander forum, ben even vergeten welk, wordt al meer als een jaar geleden, melding hiervan gedaan.

    Antwoord CD, we werken er aan.

     

    eerste post is op 23-11-2011 en op 28-11-2011 heeft webcare vermeld dat het probleem bekend is en dat ze er aan "werken". neemt niet weg dat het te lang duurt.

  2. Dit probleem is er al een hele tijd (november 2011) bij live uitzendingen.. Gisteren de ci module geupdate en ook na de update (sinds gisteren beschikbaar) hikken in het beeld. Het wordt tijd dat canaldigitaal actie onderneemt want dit is echt irritant.

  3. Ik deel mijn dongel via mijn oude linksys router. Het enige nadeel dat mijn PC altijd aan moet staan om internet te verkrijgen, maar het werkt. Laptops en de telefoon hebben internet via de router en dat is het belangrijkste.Zat in eerste instantie ook te kijken naar die umts routers, maar dat was te duur.

  4. Ik heb geen gratis Sport1

    En met mij nog een heeeeeeeeeel groot aantal betalende abonnees. wink.png

     

    waar kan het aan liggen terwijl veel betalende abonnees wel beeld hebben. Het kanaal is niet gratis, maar free to view.

     

    Misschien de ontvanger, je bent moderator dus ik denk dat je daar al naar gekeken hebt.

    Ik zou het zo ook niet weten.

     

    Bij mij werkt het perfect na even zeuren via het forum. :)

  5. De topic is een beetje misleidend. Sport1 HD Live is niet gratis, maar Free to view.

     

    citaat satellitemagazine:

    De coderingsflag van Sport1 Live Freeview wordt in februari gelijk gesteld met Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3. Dus iedereen die op dit moment naar deze tv-kanalen kan kijken kan in februari ook gratis naar Sport1 Live Freeview kijken. Natuurlijk kan dit alleen als men beschikt over ASTRA3 ontvangst en een HD-satellietontvanger. Wie overigens beschikt over een grijs/witte geregistreerde extra multi-room smartcard kan in deze periode ook zonder problemen naar Sport1 Live Freeview kijken zonder dat men een aanvullend abonnement op de betaalzender Sport1 dient af te nemen.

     

    @mackermd : zo heb je overal acties voor diegene die geen abonnement hebben. Dagbladen, internetabonnement, ga zo maar door.

     

    Voor mij heeft Sport1 niet die toegevoegde waarde. Alleen de competitie in Spanje is voor mij interessant dus dan neem ik geen abonnement. Daar zijn weer hele andere alternatieven voor.

  6. Hallo,

     

    Ik heb een vraag betreffende signaal sterkte en de kwaliteit van het signaal.

    Mijn receiver is een Amiko SHD 7900 met een signaal van 84% en kwaliteit van 72% tot ca 76%. (verschilt per transponder) , maar als ik mijn oude topfield 4000 pvr weer aansluit schieten deze signalen door naar 99%.

     

    Kan iemand mij uitleggen hoe dit verschil tot stand komt?

     

    Amiko 7900 SHD

    Triax 64 cm (astra 1 en 3)

    Visiosat 64 cm (Hellassat)

    CD Duo LNB

    uncommited switch spaun SUR 211 F

     

    mvg,

     

    Peter

×
×
  • Nieuwe aanmaken...