Ga naar inhoud


Sorbos

Lid
  • Items

    82
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sorbos

  1. Ik heb mijn Logitech AB extender er niet opgeplakt, maar het zend oogje naast het ontvangst oogje in de ontvanger geplaats en de kable via de achterkant uit het kastje laten komen. Zo blijft je ontvanger ook nog fraai om te zien.

  2. Beste Tonskidutch, dank voor uitleg. Ik ben een beginnende VU duo+ en mis net een stapje. Probeer via DCC de driver update te doen. Ik zie geen werkende link in je berichtje voor de drivers, wanneer ik de info download 5.6 in usb of nfi, krijg ik hele andre namen dan de orginele drivers, waar kan ik de drivers alleen vandaan halen of wat doe ik fout, thx voor je hulp.

    post-33983-1318261810,2826_thumb.gif

  3. Bedankt voor de tip, heb de app ook gelijk gekocht. Ik krijg hem alleen niet aan de praat. Netwerk test is OK, via DDC en internet kan ik via PC gewoon bij VU Duo,. De Ipad werk met een soortgelijk app voor mijn HDI 3.0 prima. Iemand een suggestie waarom het niet wil lukken, kan het te maken hebben dat ik de DHCP niet gebruik maar een vast IP adres?

  4. Geweldig, bedankt voor de snelle feedback. Ga gelijk eea aanpassen. Overigens heb ik er een 120gb Vertex 2 solidstate drive ingezet. Muisstil, razendsnel en wordt niet warm. Ik had hem als permanent aan ingeschakeld, kortom timeshift belast hem niet extra.

  5. Bij mij werken beide tuners wel goed, bij opname op tuner a gaat hij automatisch naar tuner b. Bij mij ging dit pas werken toen ik hem op toonburst a/b zetten zowel voor tuner a als b. Wat ik niet begrijp is dat ik wanneer ik 2 tuners te gelijk opneem, ik geen 3de programma meer kan kijken of opnemen. Ik lees dat sommige wel 4 opnamens tergelijk kunnen draaien.

  6. 2.3 is hier stabiel. Alleen de timeshift functie binnen deze image snap ik niet. Met TF kun je wanneer je op play drukt (en al een tijdje de zelfde zender bekijkt), vb 20 minuten terug in tijd. Kortom, hij loopt permanent mee met programma, deze instelling kan ik niet vinden op 2.3.

     

  7. Ik ben het even kwijt met mijn TF7710, wanneer ik via FTP 10.0.0.4 mijn TF probeer te bereiken doet hij niets en wanneer ik hem via het ingestelde ip adres probeer te benaderen vraagt hij om wachtwoord (geen idee welk wachtwoord ik hieer moet gebruiken). Iemand die me even weer het zetj kan geven, thx.

  8. Nero vision-dvdmaken-videobestanden toevoegen-all files.

    Dubbelklik op afbeelding film venster inhoud, film wordt geopend in bewerkingsveld. Pijltje naar rechts slepen (net onder het plaatje en boven de groene play knop)om te knippen aan start, pijltje naar links om einde te knippen en met het schaartje (snijmodus kun je wegknippen door het stuk te selecteren.

  9. Ik begin bij deze tuner nu toch echt mijn bedenkingen te krijgen.

    Wat we allemaal al wisten is dat de hardeschijf blijft draaien en dat de tuner behoorlijk heet wordt. Mijn bij de tuner nieuw aangeschafte schijf heeft het in ieder geval begeven. Toeval?? Ik heb toevallig in mijn PC zelfde schijven zitten op het zelfde moment aangeschaft, geen enkel probleem.????

  10. Had hetzelfde probleem met de IR. Zoals op de duitse site aangegeven zilver laagje heel simpel weg te polijten met wattestaafje met tandpasta. Ik heb een vierkant vlakje afgetaped en toen gepolijst (nadeel deze methodiek, vlakje groter dan noodzakelijk). Ik zou nu alleen wat tandpasta aan wattestokje doen en precies bij IR Led een ronddriaaende beweging maken zodat er slechts in een klein rondje zilver wordt verwijderd.

    Overigens werkt het perfect!

  11. Nee je hoeft geen aanvullend hd abonnement af te sluiten voor de HD uitzending EK en Olympische spelen. Vanaf 2 juni is Ned1HD vrij te ontvangen op astra 3, waar ook de overige wel betaalde hdzenders van canal+ zijn te vinden. Jammet is dat de hd uitzending in 720 ipv 1080 wordt verstuurd.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...