Ga naar inhoud


smartkid

Lid
  • Items

    47
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door smartkid

  1. Bij mijn 7005 eerste een anderhalf jaar geleden harde schijf vervangen en nu weer een haperende schijf zo lijkt het althans al lijkt het deze keer aan de koelingsventilator te liggen !!

    als ik het apparaat een hele nacht helemaal uit heb gehad en de deksel verwijder dan doet ie het wel maar met deksel en een paar uurtjes aan zegt ie geen opname medium gevonden . wie o wie weet raad.

     

    gr Bart

  2. Hallo Malisat

     

    Ik had gisteren eindelijk even tijd om alles te onderzoeken en het volgende gevonden ! wel signaalsterkte maar geen signaalkwaliteit ?? en het probleem ligt niet in de kabels die heb ik uitgewisseld ook in de LNB zit het probleem niet ,nu heb ik een kabel verwijderd en de loopthrough aangesloten nu zijn er iets meer mogelijkheden maar het is niet de oplossing heb je nog ideeen ?

     

    bedankt ,

     

    gr smartkid

  3. Hallo Malisat

     

    Ik heb ook een DSR 7005 ben niet helemaal ongelukkig ermee maar na een kapotte harde schijf heb ik nu weer dat tuner 2 niet werkt (heb je een idee wat het probleem kan zijn ) we hebben er een hotbird/astra LNB quatro op zitten wat ik helemaal niet begrijp is dat je wel net5 kan opnemen en dan SBS6 en veronica kan kijken maar geen andere zenders nu de tuner 2 niet werkt !!

    bedankt voo je hulp suggesties

     

    smartkid

  4. ik ben/was een trotse en tevrede gebruiker van de DSR 7005 maar vanaf vanmiddag een rare piep uit het apparaat en na wat onderzoek lijkt het van de harde schrijf te komen , apparaat helemaal stroomloos gemaakt te hebben en weer aan gezet eerst booten en daarna weer de piep maar na een aantal seconden weg piep maar naar het zoeken in de harde schijf opslag bleek er helemaal geen harde schijf gedetecteerd te worden. wie heeft hier ervaring mee ?

     

    gr Bart

  5. Jani bedankt voor je info en nee de aansluitingen zijn niet gecorrodeerd ! als het dan geen vocht is geweest weet ik het ook niet meer .

    maar we hebben nu vanwege de kosten toch maar voor inverto monoblock gekozen en we inderdaad wel interesse om te gaan kiezen voor multifeed om astra 3 en mischien nog andere satellieten te gaan kiezen en dan houden we je ideeen in gedachten , nogmaals bedankt

  6. Jani ik heb net de quad vervangen door een single (ter controle) en ja hoor monoblock Quad is Kaduuk !!!!!!! waarom en hoe ? geen idee we gaan dus een andere kopen we willen de inverto monoblock quad kopen is dit een goed idee ?

    waarschijnlijk is vocht een probleem geweest de aansluitingen waren niet beschermd dit ga ik nu anders doen! iedereen nogmaals bedankt voor het meedenken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...