Ga naar inhoud


Garagebox

Lid
  • Items

    138
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Garagebox

  1. Had al wat bijdragen van je overstap gelezen Mimisiku en aan de hand daarvan eigenlijk ook de VU+ Solo SE V2 gekozen.

    Meteen net uit de doos als eerste VTi erop gezet en met Jurgen zijn handleiding was alles binnen no time up and running.

     

    Het snelheidsverschil is enorm, alles loopt lekker soepel, nog geen tandwieltjes zien lopen in beeld. :D

  2. Mijn DM heeft na heel veel jaren trouwe dienst van de week het loodje gelegd.  :D  Dus morgen komt de Vu+ Solo SE v2 binnen.

     

    Afijn 1 vraag omdat ik dus van cccam naar oscam overstap, waar is de bijlage waar in de howto overgesproken word met Oscambutler?

     

    Ga nu via Menu naar Applicaties en start daar Oscambutler.

    Vul de gegevens in zoals in de bijgaande bijlage en klik op de Groene toets (Create configuratie).

     

  3. Bedankt weer icesat. :)

     

    Verbaast me elke keer dat er zo weinig mensen de .ipk pakketjes downloaden/ installeren is dit een kwestie van niet weten hoe of passen ze de lijst nog aan in een editor?

     

    .ipk file in de /tmp directory kopiëren van je decoder

    Op je remote eerst groene knop en dan de gele (add-on manager) en dan manual install .ipk pakkage. Selecteer de .ipk van icesat en druk ok button.

    En de rest gaat dan vanzelf.

    • Like 2
  4. Oh, ik vergat in bericht 16 er nog bij te vermelden dat Crime & Investigation Network wordt toegevoegd aan het Familie- en FamilieHD pakket en daarmee ook te bekijken is met de hogere pakketten.

    Bedankt voor de info! Ben benieuwd of het wat is deze zender, discovery vind ik erg achteruit gegaan laatste jaren met al die "series".

  5. Een tweede satelliet provider is onmogelijk, hij gaat binnen kortste keren op de fles en daar heeft niemand dus iets aan.

    Je kan dan gewoon spreken van een monopolie positie en moet ik joop001 gelijk geven.

    En dit blijft me dus verbazen dat in een land als bv Bulgarije minstens 3 satelliet providers actief zijn, bulsatcom(de grootste), totaaltv, en vivacom tv.

    Land heeft +/-7 miljoen inwoners met het de meeste inwoners geconcentreerd in grote steden die ook nog eens legio kabelaars hebben.

    Bv bulsatcom is redelijk goedkoop, duurste pakket is 12euro inclusief hbo. Kwaliteit is wat minder dat wel, maar de service/support is perfect. Hier kan cd nog aardig wat van leren.

     

    Ik schat bulsatcom op ongeveer 650.000-700.000 clienten(de eerste satelliet aandbieder in Bulgarije)

    vivacomtv 50.000-100.000 clienten (1-2 jaar oud, heeft wel een grote telco achter zich staan)

    totaaltv +/- 50.000 (voorheen itvpartners daarna satellietBG en nu dus TotaalTV)

     

    En nu willen ze ook nog tv broadcasting over 4g lte gaan introduceren eind dit jaar.

     

    Waarom een nieuwe satelliet provider niet desnoods vanuit een ander land(arbeids kosten drukken) de Nederlandse markt zou kunnen gaan bedienen is voor mij dan ook nog steeds een raadsel.

     

    Om nog even on topic te blijven, laatste blunder die ik had was dat cd een mail toe zond ivm de hbo actie met een smartcard nummer van iemand anders. Dit kan betekenen dat mijn smartcardnummer ook naar een andere client gestuurd zou kunnen zijn.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...