Ga naar inhoud


0011

Lid
  • Items

    59
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door 0011

  1. De in de abonnementen aangeboden HD kanalen via Canal Digitaal vind ik van prima kwaliteit. Ik heb op m'n Loewe TV en de Samsung als tweede TV (beide met ingebouwde tuners) zowel UPC alsook CD. Ik bemerk visueel bezien geen verschil tussen beide aanbieders.

    Op het technische vlak heeft UPC een hogere bitrate voor de Nederlandse zenders maar ik kan dat verschil op de Loewe met de ogen niet ontdekken. Ik kan binnen een seconde zappen bijvoorbeeld van Ned. 1 HD via UPC naar CD.

  2. Bij Canal Digitaal; Set Top Box-pakket € 75,- per jaar en HD-Pakket € 60,- per jaar. Dus omgerekend € 11,25 per maand

    Bij UPC; basis Digitale Kabel TV € 18,20 per maand + Digitale Starter € 5,50 per maand.

    Bij KPN; Glasvezel Internet + Bellen (IPB 50 down en 50 up) voor € 41,50 per maand.

  3. Beste ceesv,

     

    Ik moet roeien met de riemen die ik heb, niet dat ik het niet kan missen, maar een acceptgiro is duidelijker, dan heb je meestal 14 dagen de tijd om het over te maken. Het liefst zou ik het een paar maanden willen verzetten, maar dat kan niet, echter kunnen ze niet exact opgeven wanneer het van mijn bankrekening wordt getrokken. Juist in de eerste 4 maanden van het jaar is het even uitkijken, daarna krijg ik weer meer ruimte.

    Misschien een tip;

    zelf heb ik voor alle automatische incasso's en alle overige structurele en incidentele kosten een tweede bankrekening. Ik heb deze kosten per maand en totaal per jaar in een excelbestand gezet en weet ik wat en welke maand er wordt geïncasseerd en wat ik in diezelfde maand aan nota's kan verwachten en moet betalen.

    Het totaaljaarbedrag deel ik door 12 en elke maand wordt, als mijn salaris/pensioen binnenkomt gelijk dat deelbedrag naar mijn tweede rekening overgemaakt.

    Voordeel hiervan is dat er een helder overzicht is en zijn verrassingen nagenoeg uitgesloten.

    Indien u dit niet heeft en eventueel wel gemakkelijk zou vinden en dit (concept)excelbestand ook zou willen hebben, laat het dan weten in een persoonlijk bericht met vermelding van E-mailadres.

  4. En terecht. De mooie kanalen moeten alleen beschikbaar zijn voor echte abonnees en niet voor van die "doet u mij maar een radar vanille ijsje van 50 cent... ow... kost die 80 cent tegenwoordig?!"

    Waar slaat dit nu op!

    Ik heb er geen moeite mee als op enig moment de prijs van het HD Pakket wordt verhoogd hoor. Ben juist teleurgesteld in de discommunicatie hierover!

    Of CD geeft aan dat door toevoeging van zenders aan het HD Pakket (die speciaal voor HD zenders is gelanceerd) de prijs op enig moment hoger wordt of geeft men aan dat het HD Pakket niet verder wordt uitgebreid en indien men bepaalde zenders wil ontvangen naar een ander pakket kan overstappen. Zoals eerder gememoreerd word je met zachte hand gedwongen, indien men meer wil ontvangen, een ander pakket te kiezen zonder dat er heldere communicatie is!

  5. Hoezo gedwongen te upgraden?

    Heb nu STB en HD Pakket. Het HD Pakket is toen met veel TamTam geïntroduceerd met alle HD zenders en zou in de toekomst met alle HD worden uitgebreid. (Uitgezonderd Film en Sportpakket).

    De open zender FOX ging al voorbij en nu een HD zender die niet in het HD pakket wordt toegevoegd. Men wil schijnbaar van het losse HD Pakket af, maar laten ze dat dan eerlijk communiceren door dit duidelijk aan te geven ipv abonnees in stilte te dwingen een hoger pakket af te nemen.

  6. Origineel bericht van: Pieter-Brugge
    Hallo,

    Ik begrijp het ook niet helemaal meer.
    Ik heb nu het familiepakket + hd-pakket (inclusief themazenders). Ik heb ook nog 2 extra-smartcards.

    Wat moet ik nu best doen, ingaan of niet ingaan op dit pakket.


    Ik heb ze een brief gestuurd samen met de downgrade naar basispakket/nieuw HD-pakket en ben benieuwd hoe en of ze gaan reageren, hierbij een citaat:

    Uw aanbiedingsbrief, dd. 23 februari 2010, met de door u voorgestelde besparing van € 3,50 en de hieraan gekoppelde verlenging van een jaar van mijn Familie- en HD-pakket, vind ik volstrekt onacceptabel en zal ik derhalve dus ook geen gebruik van maken. De besparing welke u hierbij voorstelt is niet overeenkomstig de in de media genoemde verlaging van het HD-pakket van € 9,95 naar € 5,- per maand.

    U laat mij dus in uw voorstel mbt de nieuwe situatie € 1,45 per maand teveel betalen!

    Al lezende op diverse fora merk ik op dat u als organisatie met meerdere maten meet en vind uw voorstel daarom, uitgedrukt in juridische term, onredelijk bezwarend.


    Doe zelf wat je denkt wat het beste is. Ik moest mijn ongenoegen op deze manier kwijt!
  7. Ik heb familie (voor de o.a. extra de belgische zenders) + HD pakket (het ging mij niet om de theamzenders) Totaal nu € 23,45.

    Vandaag de brief met de aanbieding om 3,50 per maand te besparen, dus familie/HD pakket voor € 19,95 per maand met een nieuw jaarcontract, maar zonder verdere acties! Dus eigenlijk ben ik wel teleurgesteld dat ik voor het familiepakket ineens meer zou moeten betalen.

     

    Ik heb daarom zojuist het wijzigings formulier de deur uit gedaan voor een downgrade volgende maand naar Basis + HD. In het HD-pakket wordt immers ook één HD doorgegeven, dus familiepakket is voor mij niet meer noodzakelijk.

    Is de beparing voor mij alleen maar groter en met nagenoeg bijna al mijn favoriete zenders.

  8. Origineel bericht van: calculator
    Is het dan niet logisch dat Canal Digitaal Brava TV o Melody Zen heel snel verwijdert en vervangt door NET5 HD?

    Brava HDTV verhuizen prima, maar verwijderen niet. Ik vind dit een heerlijke zender en staat regelmatig op. Ik hoef geen pulp met gigantisch veel reclame tussendoor, zoals Net 5 in HD voorgeschoteld te krijgen.
    Primair eerst de 3 PO zenders in HD doorgeven, laten ze daarvoor de transponder gebruiken.
  9. Origineel bericht van: calculator
    Maar wat moet UPC doen om het drastisch verlies aan klanten een halt toe te roepen?

    De verplichte mediabox afschaffen en de kanalen die nu in het analoge abonnement zijn inbegrepen op dezelfde wijze digitaal beschikbaar stellen. Die zijn dan voor dat geld vrij te zien op een tv met DVB-C of je eigen aankoopdecoder. Wil je meer? Dan kun je eventueel een extra pakketje aanschaffen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...