Ga naar inhoud


Bert V.

Lid
  • Items

    153
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bert V.

  1. Lieve mensen, nogmaals wat als.

    Er zijn, op Sat4all, twee giga forums vol geschreven over de Multytenne en er wordt niet of nauwelijks gesproken over kapotte Multytennes. Alles kan kapot gaan en als consument ben je bij de meeste apparatuur niet altijd in staat, om na de garantieperiode, dat zelf te repareren of te vervangen. Wij leven helaas in een omruil en een weggooimaatschappij. Laat dit forum alsjeblieft weer gaan over de ervaringen met Multytenne en niet over wat als.

     

  2. Van alles geprobeerd, helaas.

    Dit heb ik gedaan:

    Editor op: mode serial, dan upload.

    Ontvanger op tranfer data to other IRD, YES dan gebeurt er niets.

    Schakel ik de ontvanger uit, met dit op het tvscherm: ontvanger op tranfer data to other IRD YES en dan weer aan.

    Dan gebeurt er wel iets, voor een paar tellen verschijnt op het computerscherm uploading en de ontvanger laat dan, knipperend, op de display E03 zien en vervolgens staat er dan op het computerscherm upload fail???

  3. Ik krijg het niet voor elkaar om een upgrade te doen via een o- modumkabel van mijn computer naar de TF7700. TF-down geinstaleerd, maar er gebeurd niks. Het zelfde geldt het voor de kanalen-editor. Ik kan ook niet uit de gebruiksaanwijzing halen of de ontvanger, via het menu, een bepaalde instelling moet hebben. Ik! doe wat verkeerd, maar wat?

    Bij voorbaat dank!

  4. Easygoerik schrijft over wisselende resultaten, dat is waar. Toch heeft hij onder de weersomstandigheden die hij noemt altijd een goed beeld gehad terwijl anderen uitval hebben onder die omstandigheden??? Al heel vaak genoemd, waterpas, een goede kabel en goede verbindingen zijn essentieel. Multytenne is een fenomeen op zich en ik! vind het een technisch hoogstandje waar ik ontzettend veel plezier aan beleef

  5. Wat is het toch een leuk "ding".

    Ongeveer een jaar geleden verkocht maar toch weer aangeschaft, niets veranderlijker..............

    Ik heb hem nu met een mastbeugel geplaatst. Portable tv in de tuin in een schommelstoel en de schotel afgesteld. Op 5 satellieten beeld met een acceptabel signaal, beter dan best bestaat niet. De vorige keer te vaak de ladder opgeklommen met het zelfde resultaat of minder, dat doe ik niet meer.

     

  6. Ik ben op zoek naar een klein lcd schermpje met een video/in aansluiting. De bedoeling is dat, als ik met de satellietontvanger aan het "stoeien" ben, ik niet ieder keer de tv aanzetten wil. Er worden wel dvd spelertjes aangeboden en dvb-t ontvangertjes, maar die extra's hoef ik niet, iemand een suggestie?

  7. Arion, Homecast, Clarke-Tech, Humax en een Comag. De laatste heb ik even in het bezit gehad en gekocht via het verkoopforum. Niks mis mee maar de SD kwaliteit vond ik, zoals de anderen, niet schokkend. Ik realiseer mij wel, als ik dit lijstje bekijk, dat er natuurlijk meer ontvangers zijn. Nu kan ik zeggen, dat de Tofield een beter beeld geeft dan mijn Humax kabeldecoder (RGB) en de eerder genoemde bleven daar ver onder (HMMI aangesloten)

    Gegroet,

    Bert

  8. Geen storm maar wel een beetje wind.

     

    Aangezien dit forum over Clarke Tech gaat en niet over Multytenne, wil ik dit toch wel even kwijt.

    Het kan zo zijn dat de combi Multytenne/Clarke Tech 5000 geen goede combinatie is maar om daar de Multytenne daar, in negatieve zin, over te veroordelen vind ik nog al wat. Ik heb deze schotel een aantal maanden mogen gebruiken en ik was er erg over te spreken. Kijk ook eens naar de vele positieve ervaringen op het daarvoor bestemde forum.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...