Ga naar inhoud


boort

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door boort

  1. Hallo, mijn ontvangst was volledig weg (tuner failed) en op zoek naar de oorzaak vermoed ik dat de LNB switch in de Multytenne kapot is.

     

    Satfinder krijgt geen signaal indien aangesloten op de kop van de Multytenne. LNB kop geopend en de Satfinder direct aangesloten op de LBN voor Astra 1, en wel signaal.

     

    Kan ik vaststellen dat de LNB switch de oorzaak is of is er nog iets met diseqc dat een verschil maakt?

     

    Dank voor je hulp!

     

    Grt, Bart

  2. De HDD van mijn DM7025 is mounted via Samba op mijn Debian server. Ik wil de media bestanden (MP3,JPG,MPEG) synchroniseren vanaf deze machine. Voor gebruik op de DM en als back-up. Met rsync vanaf de Debian server naar smbfs mount op de DM geeft problemen (rsync: writefd_unbuffered failed to write). Google op deze melding biedt geen soelaas.

     

    Ik gebruik rsync_2.6.9-3 op een Debian Etch AMD64 kernel. Op de DM heb ik geen rsync geinstalleerd.

     

    Hoe krijg ik dit werkend? Is er een rsync package voor de DM, zodat ik ssh kan gebruiken?

  3. Mijn DM7025 is geinstalleerd met laatste official release 2.2. USR en VAR staan op de HDD (250Gb).

     

    Ik heb geprobeerd hierop de HTTPD te installeren, maar helaas direct een fout bij het opstarten van apachectl: "/hdd/opt/httpd/bin/httpd: 1: Syntax error: "(" unexpected".

     

    De DM7025 zou mijn Debian PC server moeten vervangen die dienst doet als File-server en Web-server (LAMP) voor thuis. Met veel lezen lijkt Boxman me nu de juiste keuze.

     

    Wat kunnen jullie me adviseren als image? Welke image kan ik het beste als uitgangspunt nemen en hoe ga ik hierop verder?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...