Ga naar inhoud


Gast

Lid
  • Items

    1681
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gast

  1. Volgens mij begint dit topic een beetje illegaal te worden, en worden er criminele activiteiten voorgesteld.

    Lijkt me niet de doelstelling van dit forum, daar zijn andere forums voor

     

    Niet iedereen op dit forum zit zondag op de voorste rij in de kerk ;)

  2. In Thailand kwam ik dit muntje al tegen en heb even getwijfeld om een partijtje mee te nemen, maar aangezien een grammetje opium in je bagage daar al garant staat voor jaren achter de tralies heb ik het muntje maar daar gelaten. Overigens is de afbeelding de Grand Palace in Bangkok.

  3. Het IMF (Internationaal Monetair Fonds) speelt met de idee om een eenmalige belasting van 10% te heffen op het spaargeld in de 15 landen van de eurozone.

     

    Is dit iets anders dan een vlakke belasting voor iedereen ?

     

    Tsja dit is gewoon het plunderen van de spaarrekeningen van de burger.

     

    Iets dergelijks zagen we in de jaren dertig toen al het goud geconfisceerd werd.

  4. Dat laatste doen wij nu toch ook?

     

    Inmiddels 1,2 miljoen huizen die in Nederland voor gemiddeld voor € 30.000 onder water staan. Stel dat die mensen morgen allemaal overlijden en stel dat hun nageslacht de erfenis zou accepteren. Dan hebben die 1.2 miljoen hun rekening toch doorgeschoven naar hun nageslacht? Wat voor financiele ellende laten we dan voor hun achter ipv dat ze zelf de kans krijgen om met een schone lei een eigen toekomst op te bouwen?

  5. Landen hebben voornaamelijk schuld aan zichzelf, b.v. banken en holdings, en, in mindere mate, andere landen.

     

    Voor Nederland geldt dat misschien, maar voor Amerika absoluut niet. Landen als China, Japan, landen in het Midden-Oosten en veel Europese landen hebben bergen schuldpapier van de Amerikaanse overheid opgekocht. Saillant detail: Obama heeft gisteren 800.000 ambtenaren met onbetaald verlof en voor onbepaalde tijd naar huis gestuurd, domweg omdat er bijna niemand meer is die de Amerikaanse regering nog van geld wil voorzien.

  6. Inflatie is het gevolg van de toename van geld wat in roulatie is.

     

    De bank en overheden hebben inderdaad de mogelijkheid om schulden weg te werken door geld bij te drukken. Vervelende is alleen dat de gewone burger die mogelijkheid niet heeft en met een restschuld blijft zitten, we zien dat inmiddels bij 1,2 miljoen huizenbezitters die met een onderwaarde van de woning te maken hebben gekregen. In feite loopt de zeepbal langzaam maar zeker gecontroleerd leeg en wij betalen de rekening. Vermogen en bezit is aan het verdampen. De enige way-out is dat je voor lange tijd levensbehoeften gaat inslaan en volledig onafhankelijk van alles gaat leven en flink gaat duimen op een leuke hyperinflatie. Met een pakkie boter los je dan al je schulden af ;)

  7. Bij mij op 't werk werken heel veel poolse mensen van 18 - 20 jaar.

    Werken 6 dagen en 9 uur per dag,netto ongeveer 45 à 48 uur per week.

    maandloon is ongeveer 800 euro netto.

     

    Zou best kunnen kloppen. Ik heb het ook wel eens gevraagd aan wat Polen. Netto verdienen ze 5 euro per uur via een internationaal opererend bemiddelingsburo. Belasting schijnen ze niet te hoeven betalen, tenminste niet in Nederland. Daarnaast kosten van vervoer 20 euro per week per persoon en de kosten van huisvesting. Sprak er laatst eentje die met 14 man in een huis zitten.

  8. Daarom verbranden ze daar de bossen, hebben ze toch nog wat milieuvervuiling . . . .

     

    Daar is weinig van te merken in Indo. Wat wel voor veel vervuiling zorgt is de enorme hoeveelheid zwerfvuil en dat bijna iedereen daar op 2-takt scootertjes rijdt, soms wel tot 6 man op een scootertje ;)

  9. Jullie domkoppen. Jullie betalen veel te veel. Hier kost de diesel € 0,62. Dat is veel te duur en daarom rij ik lekker op benzine. Is veel goedkoper.

     

    In Indonesie hebben ze niet eens diesel aan de pomp. Een liter regular kost daar al geen drol ;)

  10. Ik krijg het idee dat het een aflopende zaak is met de hun schotel verhaal en ze daarom proberen op allerlei manieren geld binnen te halen, of te wel mocht dit niet lukken dan waren dit de laatste stuiptrekkingen.

     

    Niet zo negatief. Heb je beeld of geen beeld? En als je niet tevreden bent, waarom stap je dan niet over naar kabel of digitenne, in plaats van hier te blijven hangen en af blijven geven op CD?

  11. Ach ja, het blijft Canaldigitaal...., zet zijn de lijsten van hun eigen website.

    Hustler: Astra 1   12721 H DVB-S2 8PSK  3/4

     

    Argg vandaar. Wel gescand daar, maar niet gevonden. Hoe schakel je 8PSK ook alweer in op een dream?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...