Ga naar inhoud


Alfi

Lid
  • Items

    689
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Alfi

  1. Sinds 2 dagen kan ik mijn DM800 niet meer via de webinterface bereiken. SSH, telnet en ftp werken echter prima. Een netstat -an op de DM800 laat zien dat er niets luistert op poort 80, dus de webserver start niet.

     

    Reset en power off/on heeft niet geholpen en ik heb geen instellingen veranderd. Heeft iemand een idee hoe dit op te lossen is?

     

    Alvast bedankt!

     

    Alfi

  2. Origineel bericht van: Tonskidutch
    daar er nog al wat verschillende opvattingen zijn
    kan men het ook eens proberen zoals ik al op 7020 deed
    dus zonder coax eraan

    als dan blijkt dat ie vastlopers krijgt, dan kan die altijd nog naar de portemonnaie grijpen.

    ciao


    Mmmm, heb toch de portemonnee maar getrokken en een Multytenne Twin gekocht. Kabel loopt er nog dus de DB500S de slaapkamer in met de tweede kaart erin en dan onderling sharen. Kan ik die remote control forwarder er ook uit gooien en eens wat anders kijken wanneer de kids beneden naar jimjam zitten te staren. :D
  3. Hallo Allen,

     

    Ik heb hier in huis een DM800 met een CD kaart erin. Ik heb er nu een tweede kaart bij en moet steeds wisselen. Nu kan ik wel een cardreader aanschaffen maar ik heb ook nog een ongebruikte DM500 in de kast staan die ik eventueel kan gebruiken voor de tweede kaart door hem intern te sharen.

     

    Nu de hamvraag, aan de DM500 is geen antenne aangesloten, dus deze krijgt geen activatiecodes binnen (zijn dat EMM's?) Is het mogelijk om die via de DM800 door te geven aan de kaart in de DM500? Op beide boxen staat PLi Jade en de laatste versie van CCcam. Heb hier (nog) niet al te veel verstand van, dus wat duidelijke tips zijn welkom!

     

    Alvast mijn dank!

     

    Alfi

  4. Rytec,

     

    Alles lijkt te werken, alleen als ik de epg update plugin draai, staat het menu met de linkerbovenhoek in het midden van het beeld en een groot gedeelte buiten beeld. Enig idee hoe ik dit kan verhelpen?

     

    Alfi

  5. Origineel bericht van: guykers

    Heb nu maar 2 ventilatortjes in serie geplaatst en meteen van de 12V connector afgetapt. Hoewel de stroomafname zeer gering is 0,06A, en ze op 6V wel koelen zonder geluid te maken, is er dus nu een constante stroomopname.

    Je kunt eventueel ook een 7806 spanningsregelaar gebruiken om van 12 naar 6 volt te gaan. Kan ongekoeld 1A aan dus da's prima te doen.

    Alfi
  6. Origineel bericht van: gerard64
    Probleem opgelost: kabel vervangen. De bijgeleverde kabel lijkt toch niet helemaal 100% goed te werken op de Philips. Kabel nu vervangen en het lijkt goed te werken. Hij start gewoon op en blokkeert niet meer.


    Heb hier hetzelfde probleem, box boot alleen als ik de TV op een andere input zet en pas op DVI zodra de box geboot is. Zijn die HDMI naat DVI kabels standaard te verkrijgen en moet ik een speciaal type aanschaffen om van dit probleem af te komen?

    Thnx!

    Alfi
  7. Pieterg, madshark,

     

    Dank voor jullie uitgebreide antwoorden. Mijn TV heeft zowel een rgb als een component. Ik denk dat ik het gewoon eens ga proberen, eerst met de kabel alleen en als ik de bekende strepen in beeld krijg doe ik even de condensator mod. Als het niet beter wordt heb ik pech. Wordt het wel beter dan laat ik het hier ook even horen.

     

    Alfi

  8. Origineel bericht van: IMBean
    Ik had een 7000S waarbij ik via component een groene zweem over mijn beeld had. Inderdaad waren de drie andere condensatoren de oplossing. Daarna had ik prima beeld - misschien wel beter als voorheen - en de groene zweem was verdwenen.

    Het solderen van de condensatoren is best een precies werkje trouwens.


    Is er een duidelijk zichtbaar verschil in kwaliteit tussen gewoon scart RGB of component? Heb net een nieuwe TV moeten aanschaffen omdat de oude er voor de kerst mee nokte. Heb nu een full hd scherm maar de kwaliteit van de 7000 over RGB laat nogal te wensen over. Als component beter beeld geeft dan ga ik even met de soldeerbout aan de slag voor de c'tjes en schaf ik een scart component kabel aan. (En dan nog een paar maandjes sparen tot de 800 komt, kan ik ook weer eens wat goede Alfi lijsten maken) smile

    Groetjes,

    Alfi.
  9. Origineel bericht van: MySat
    Mijn CCcam 2.0.10 geeft gewoon connectie aan met een oude 2.0.4 interne versie. Klaarblijkelijk heeft deze versie deze bug dus niet. Tenzij er een bug zit in CCcamcontrol center ;-)

    Origineel bericht van: Littlesat
    Ik denk dat ik weet.

    In all CCcams tot nu toe zit een bug als de peer waarmee je verbinding maakt een volgende regel in zijn CCcam.cfg heeft staan:

    MINIMUM CLIENT VERSION: 2.0.4

    In dit geval wordt 2.0.10 gezien als 2.0.1 en kun je niet inloggen op die peer (je wordt gewijgerd). Er zit dus een bug in ieder geval in de oude versie van CCcam(!) CCcam zou dit kunnen oplossen door de niuewe CCcam bijvoorbeeld 2.1.0 toe noemen.

    CCcam zou dit kunnen oplossen door de nieuwe versie bijvoorbeeld


    Wellicht staat er bij jouw peer dus niet
    Code:
    MINIMUM CLIENT VERSION: 2.0.4
    in het cfg bestand.

  10. Ik ben nu 4 jaar een "niet roker", maar om nou te zeggen dat ik me er beter door ben gaan voelen? Ik moet eerlijk zeggen dat er wat dat betreft weinig veranderd is. De belangrijkste verandering is dat mijn reuk en mijn smaak verbeterd zijn, maar of dat nu zo positief is dat moet men zich maar afvragen. Roken taal ik niet naar, maar eten.... :D

     

    Overigens is bovenstaande geen excuus om niet te stoppen.

     

    "niet roker" worden doe je wat mij betreft overigens in de eerste instantie voor jezelf.

     

    Alfi

  11. Zoals gezegd,

     

    Dit zijn Google Ads, ik kies ze niet zelf uit en het is dan ook de verantwoording van Google om adverteerders aan te pakken als ze illegaal bezig zijn. Ik heb zelf wel wat beters te doen. En, om het maar met Tox z'n woorden te zeggen. Het is de verantwoording van de koper om te controleren wat hij koopt. Als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het zeer waarschijnlijk niet waar. En als men een probleem heeft dat deze Google Ads op mijn page verschijnen, dan hoor ik dat vanzelf wel. Voor nu zijn er alweer 175 mensen geweest die mijn settingslijst gedownload hebben, en daar doe ik het voor.

     

    Alfi

  12. Tsja, het zijn gewoon Google Ads. Die website kost ook geld he? En die settingslijsten zijn verder gewoon gratis. Het is niet aan mij om te controleren of die ads wel of niet mogen, dat is aan Google. Als ik mijn settings niet mag linken doe ik dat toch niet meer. Maak ik ze wel alleen voor mezelf. Pffff.

     

    Alfi

     

    PS: Waarom overigens dan wel een screenshot plaatsen op deze site? Beetje rare actie.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...