Ga naar inhoud


Angeline

Lid
  • Items

    418
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Angeline

  1. Nog een keer geprobeerd, en handmatig ingesteld, nu succes.

     

    maar misschien kun je me nog helpen met twee instellingen

    - keuze welke audio (bbc doet nu het 'vertellen' wat er gebeurd ipv gewoon de tekst).

    - kan je ondertitels bij deze app

  2. 7 uur geleden zei Jürgen:

    Als je de VU+ PlayerHD uit de Apple Store gebruikt functioneert die uitstekend met de UNO 4K SE, zie bijlage, ik gebruik deze ook naast Blackbox.

    Misschien even een screenshot maken van de instellingen van de app en heb jij wel het juiste poortnummer ingevoerd>

     

    Overigens gebruik ik VTI, dat zou weleens het verschil kunnen maken maar dat weet ik niet.

     

    N.B. De versie van de app is 1.4.0 

     

    IMG_0471.png

    Wat vreemd! 

    Ik zal eens gaan kijken naar de instellingen - welke instellingen heb jij waarmee ze werken? 

     

    Ik heb de App gedownload uit de app store, dus het zal de meest recente zijn neem ik aan. 

    De apps werken vaak door middel van de webbrowser, dus ik gok dat het niet uit moet maken dat ik openpli heb en jij VTI 

     

  3. VU+player HD werkt dus niet met een uno... raar maar waar. 

     

    Blackbox nooit geprobeerd. Had de en2player hiervoor, vooral ook omdat mijn apple tv hier iets mee kon, maar op mijn ipad bij de engelse zenders geen ondertitels. 

  4. Sinds vandaag ben ik de trotse eigenaar van een VU+ Uno 4K SE. Dit is een vervanging van mijn oude VU+ duo die toch wel wat sloom begon te worden. Ik had bij de vu duo een app op mijn ipad waarmee ik  tv kon kijken via de ontvanger. Maar welke app werkt bij de UNO 4K SE goed met een ipad? Ik zoek er het liefst een die ook opnames kan laten zien en ondertitels weergeeft. 

     

    De originele VU+ app lijkt niet te werken met de Uno 4K SE. 

  5. Misschien beetje off topic - bij mijn eigen topic - maar ik loop vast in de configuratie van de tuners.

     

    ik heb een quad lnb waar twee kabels inzitten. Deze twee kabels gaan naar de twee ingangen op de nieuwe vu+ uno 4k se. 

     

    Welke instellingen moet ik gebruiken bij de tuner configuratie voor tuner A en B om deze optimaal te gebruiken?

  6. Gekke vraag, maar kan ik de huidige bestanden van mijn opnames die op mijn vu duo staan kopieren en dus afspelen naar de uno 4k se?

     

    ik ga voor een 2 TB schijf, dus het zou fijn als de oude opnames gewoon nog in de huiskamer te spelen zijn.

     

    ook, ik herinner me met de oude vu duo ooit iets te moeten doen met bootloaders, is dit nog nodig? Of kan ik gewoon de pli downloaden die nodig is en dan lekker aan de slag gaan?

     

    bestelling is overigens gedaan! 

    Denk er over om oude te verkopen en dan via een werkende app in andere ruimtes te kijken op mijn ipad pro. Zou met een snellere vu vast moeten werken!

    2 uur geleden zei Jürgen:

     

    @Angeline, ik dacht dat dit hier nog niet genoemd is maar het is geen kwestie van inbouwen zoals bij de oudere redevers waar de kast open moest en gedoe met kabels..

     

    De UNU 4K SE heeft net zoals nu al bij meerder typen van VU+ aan de achterkant een van buitenaf toegankelijk slede waar je een hele normale 2.5" HDD met 4 schroefjes op bevestigd en dan schuif je de slede incl. HDD er zo in de VU+, het kind kan de was doen, zie bijlage.

     

    N.B. en een gewone HDD van WD of Toshiba of ..... is voldoende, niets bijzonders.

     

     

    VU-Solo4K-hdd-install.jpg

     

    Dank je voor deze info, dit is inderdaad een 'eitje'

  7. Als ik het goed begrijp, is met de VU+ Uno 4K SE alleen de hoogtemaat belangrijk. Verder lees ik niets over types die wel / niet werken (zoals bij de vu+ duo wel zo was), maar ook niets over maximale groottes. 


    Wat raden jullie aan: 1TB of 2TB (in mijn Duo heb ik een 1TB)

  8. Duidelijk! Het gaat een UNO 4K SE worden. Nu nog kijken of ik zelf een HDD koop of er (voor het gemak) een laat inbouwen. Bij de duo was het wel zo dat je heel specifiek moest zoeken naar een bepaalde harde schijf type, ik weet niet of dit bij de nieuwere VU+ modellen ook is. 

     

    Weet jij of inbouwen alles openschroeven is en dan inbouwen of is het zo een modern systeem waar je het van achter zo naar binnen kan glijden?

  9. Dat is ook degene waar ik naar keek. Die zijn nog betaalbaar, hebben een dual tuner, er kan een HDD in. En als de oude dan ook nog gebruikt kan worden voor opnames, dan is dat heel fijn. Ik heb nog naar andere merken zitten kijken, maar ik kom steeds toch weer terug op een VU+ model. 

     

    Is het werken met de remote stream converter moeilijk? Of op zich wel snel op te zetten?

  10. Dat is super! Dan kan ik inderdaad een mooie nieuwe (snelle) VU+ kopen voor de huiskamer, maar de oude, waar op zich verder niets mis mee is, blijven gebruiken. 

     

    Er zit een HD in mijn oude VU+ duo, kan ik met een remote stream converter ook nog opnemen hierop? Want het vervelende is dat bijna alle huidige (interessante / betaalbare) VU+ modellen een kleiner formaat schijf willen dan een 3,5 inch. 

  11. Ik heb momenteel in de huiskamer een oude VU+ duo staan. Deze is sloom aan het worden, en kan vaak niet wat ik wil en loopt dan vast. Tijd voor een nieuwe. Mogelijk gaat dit weer een VU+ worden, want ik heb hier goede ervaringen mee. Welke, weet ik nog niet, maar er moet wel een HDD in kunnen.

     

     

    In mijn slaapkamer boven, aan de andere kant van mijn huis, staat een televisie. Deze heeft geen schotelaansluiting, en dit kan ook niet. De aansluiting voor de schotel is aan de andere kant van het huis en (zichtbare) kabels trekken door het huis is geen optie. 

     

    Ik zou graag in mijn slaapkamer ook schoteltv kunnen kijken. Is dit mogelijk? Kan je een VU+ (mijn oude hopelijk) zo instellen als client dat hij naar de zenders van de nieuwe ontvanger kan kijken? Ik heb wel een internet aansluiting in de slaapkamer namelijk. 

     

    Handig om te weten misschien: ik gebruik maar 1 satelliet: Astra 2 

     

  12. Ik heb digitale gidsen, maar vind inderdaad een papieren fijner.

     

    Radiotimes leuk, maar dan mis je weer de nederlandse zenders. Dus ik zoek iets nederlands dat meer zenders heeft dan de basis zenders

  13. Mijn pc staat op mshome als netwerk, maar mijn vuduo met openpli 3 staat op een netwerk dat dream heet.

     

    Is er een redelijk simpele optie om de vuduo op mshome te krijgen? Ik kan zo snel geen optie vinden in de vu waar ik dit kan veranderen.

  14. Ik heb een vu duo, met openpli 3. Ik ben soms langere tijd van huis, en mis dan leuke programmas die ik had willen opnemen van astra 2.

     

    Nu weet ik dat het schijnt te kunnen om een vu duo van een afstand te programmeren via epg, alleen kan ik nergens precies vnden hoe.

     

    Ik zou graag willen weten of iemand mij dit duidelijk de stappen kan uitleggen wat ik moet doen om dit voor elkaar te krijgen. Het maakt mij nit uit of de uitleg voor een pc of een ipad is. Ik heb allebei.

     

    Alvast bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...