Ga naar inhoud


lekkerwokken

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door lekkerwokken

  1. @ m.boretti & Eduard07:

    Ik heb ook het vermoeden dat het aan 't kaartje ligt. Maar als het echt zo'n getrouwtrek wordt om een vervangend kaartje te krijgen, dan wacht ik het wel af.

    @ Eduard07:

    Ik ken hier in de buurt geen CD-collega's, misschien kan ik het kaartje meenemen naar de lokale sat.boer, bedankt voor de tip.

    @ wanderer:

    Mijn ontvanger is een laatste versie dreambox 500S. Wat is er mis met die datum, zou dat hoogstens een datum t/m vandaag mogen zijn? Ik heb maar weinig informatie kunnen vinden over die entitlements, staat 1 EMM gelijk aan 1 (re)activatie code?

  2. Een paar weken geleden zijn mijn basispakketzenders op zwart gegaan. Ik heb een paar maal gereactiveerd, en 1 uur op SBS6 afgestemd, maar dat heeft niet geholpen. Bellen met CD leverde een extra reactivatie op, maar helaas bleven de basiszenders zwart. FTA en settopbox kanalen werken prima. De aangekondigde vervanging v.d. kaarten is nog niet aan de orde, dus wat is veranderd? Het kaartje heeft het altijd prima gedaan (als het probleem wel het kaartje is).

    Ik heb een SECA-kaartje en volgens de entitlements is canaldigitaal geldig van? of tot? 2009-03-31.

    Volgens dezelfde entitlements zijn er honderden ECM's en 1 EMM afgehandeld.

    Werkt mijn kaartje nu wel of niet goed?

     

     

  3. @rommelaar: Ik heb de extensie m3u opnieuw aan vlc toegekend en zowel web-x-tv als de vlc-links doen het nu prima, echter alleen direct na een reboot. Na een tijdje kijken en/of zappen krijg ik in web-x-tv "[no video]" te zien en in de vlc-player alleen het kleine schermpje. Onder "statistics" in de vlc-player zie ik dan wel data binnenkomen (read at media / input bitrate) maar alle andere parameters blijven op 0 staan. Het is net of vlc niet aan het decoden begint.

    @sjaaky: Ga ik proberen, kijken of het helpt.

    @rude007: Heb ik geprobeerd, levert in Gemini ook een vlc scherm op, maar helaas met dezelfde problemen.

     

    Bedankt voor jullie tips, ik probeer weer verder :-)

     

    Lekkerwokken.

  4. Al geruime tijd probeer ik om van mijn DM500S te streamen naar mijn laptop, maar het wil maar niet lukken. Hier een lijstje met gegevens:

    - image: Gemini 4.4.0

    - dreambox en laptop in hetzelfde 10.0.0.x netwerk

    - laptop via wifi verbonden

    - op laptop Mozilla Firefox 3.0.1 geinstalleerd

    - op laptop VLC 0.8.6i met Active-X en Mozilla plugin geinstalleerd

     

    Ik open de web interface op de dreambox en kan de kanalen zien en zappen. Ik kan ook, als ik op de audio link (apid) klik, het geluid horen van het kanaal. Maw met de netwerk verbinding, poorten ed is alles in orde. Als ik echter op de video link klik, opent de VLC player (met onderin de stream aanduiding) maar er verschijnt geen venster.

     

    Om het aan de praat te krijgen heb ik al van alles geprobeerd (zapstream, streampes, dreamstream, etc). Het heeft af en toe enigszins gewerkt (met veel blokjes en groene vlakken), maar nu dus helemaal niet meer.

     

    Iemand een idee wat het zou kunnen zijn?

     

     

    Lekkerwokken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...