Ga naar inhoud


patyv

Lid
  • Items

    269
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door patyv

  1. Afspraak bij de KVK gemaakt en de auto wordt via de zaak van mijn schoonvader geregeld. Als alles doorgaat zoals gepland dan zit het wel snor. Nogmaals iedereen bedankt voor de tips. En andere handige zaken omtrent aftrekposten voor de zaak zijn altijd welkom. Hetzij via het forum of via een PM.

    Mochten de zaken gaan lopen dan plaats ik wel even een update indien gewenst.

     

    fijn weekend allen.

  2. Oke, dat zijn nog eens uitgebreide adviezen.

    Aangezien wij ook nog een auto prive hebben denk ik dat de contructie van Kimble wel aantrekkelijk is. Mocht dit niet lukken om wat voor reden dan ook, dan is het ook nog mogelijk dat ik de auto op de zaak van mijn schoonvader laat zetten en hem dan betaal. Aangezien ik werk doe en wil gaan doen wat zeer onregelmatig is kan ik dus altijd rijden. Heb wel gehoord dat je moet opletten dat je je auto niet bij de efteling oid parkeert, omdat de belastingdienst daar dus ook controleert.

    Ook het advies van zo'n logger is wel handig, ook voor de klanten die ik straks bezoek.

    Mochten er nog mensen zijn die tips hebben dan zijn ze altijd welkom.

     

    Voor nu, allen bedankt.

     

    PS ik ben geen lid van een vakbond (was een van de vragen)

  3. Dit snap ik allemaal, maar waar ik mee zit dat ik de auto die ik ga kopen voor mijn bedrijf, ook nog gebruik voor mijn baan die ik heb in loondienst.

    Ik zal het even anders uitleggen.

    -ik werk nu voor een baas in loondienst.

    -Heb een auto van de baas

    -deze auto wil ik inleveren bij de baas en zelf een auto kopen.

    -zal minder voor deze baas gaan werken, 3 ipv 5 oid.

    -2 dagen werk ik dan voor mezelf.

    -de gekochte auto gebruik ik dan voor zowel mijn baas, als voor mezelf.

    -tellen de kilometers die ik maak voor mijn baas waar ik nog steeds (dan ook) in loondienst werk mee als zakelijke kilometers of prive?

  4. Ik ben van plan om binnenkort voor mezelf te beginnen als ZZP'er. Nu wil ik daarvoor ook een auto kopen. Alleen zal ik in het begin ook nog in loondienst werken voor een baas. Hiervoor krijg ik een kilometervergoeding. Voor het werk wat ik als zzp'er doe, factureer ik de kilometers.

    Nu is mijn vraag of ik een auto kan aanschaffen waarbij ik de BTW aftrek. Ik gebruik de auto dus alleen voor kilometers die ik in loondienst(zakelijke kilometers) maak en voor het werk als zzp'er.

    Of werkt het niet zo?

    Heeft iemand een duidelijke uitleg of verwijzing naar een website?

  5. Ergens in 1993 of 1994. Ben toen in een buitengebied gaan wonen. Analoog met luxscript decoder los voor rtl4. Deze met de hand richten op andere satellieten. Maximaal honderd kanalen te ontvangen. Later digitale ontvanger gewonnen via het blad satellite. Inmiddels meerdere ontvangers verder en 3 schotels op het dak (1.10 draaibaar, 80 draaibaar en 60 vast).

    Het blijft een leuke hobby, maar vaak te weinig tijd om er mee bezig te zijn.

  6. allemaal goede ideeen. Zou graag met wat medesatters ervaringen etc willen uitwisselen. Ik hoop snel dat er een datum gevonden wordt, zodat ik het vrij kan houden in mijn agenda.

    Tot dan

     

  7. een nederlandse fabrikant is al bezig met de ontwikkeling van 3D tv. Als ik een kennis mag geloven is dit fantastisch. Hij heeft al eens mogen kijken. Hij en zijn gezin zijn absoluut geen tv kijkers, maar als deze tv op de markt komt zal hij deze zeker gaan kopen. Hoop dat ik ook eens kan gaan kijken.

    we wachten af.

  8. Bij de grote teen? lijkt me niet. Mijn advies is om maandag naar de huisarts te gaan en daar een verwijzing naar de dermatoloog te vragen. Tekenbeet zou de oorzaak kunnen zijn, omdat zoals eerder gemeld zich later kan openbaren. Als het voornamelijk bij de tenen voorkomt en er wonden achterblijven die slecht genezen, zou het ook een probleem met de bloedvaten kunnen zijn. Mogelijk micro embolieen die de kleine slagaders verstoppen. Je bent wel jong voor vaatproblemen, maar niks is onmogelijk.

    Ook een bloedonderzoek, waarbij het liefst zoveel mogelijk onderzocht wordt lijkt me geen slecht idee.

    Ik wens je veel succes en beterschap en laat ons weten wat nu uiteindelijk de oorzaak was.

  9. Beide gewoon aangifte doen, en dan de verdeling zo maken dat je het meeste geld terug krijgt. Meestal is dit alles op zetten bij degene die het meest verdient. Kwestie van spelen met getallen. Kijk goed wat je allemaal kan aftrekken, dit is vaak meer dan je denkt. Laat je eventueel helpen door een kennis of vakman.

     

    Succes

  10. Origineel bericht van: Con
    Origineel bericht van: AlanS
    Con, die van jou is precies wat ik wou. Je bent een kanjer. :-)

    Reuze bedankt.

    Ik moet hem nog wel even uitbreiden naar een stuk of 12 personeelsleden maar dat zal me wel lukken denk ik.


    Tof


    Ik kan het niet laten om te zeggen: leuk om te horen, ik ben ook maar een mens. Hoewel . . . GAK.

    Ik zal um aanpassen op 12 mensen.

    HG CC

    Daar isie dan, ik quote mezelf maar . . . .



    Ik denk dat het niet meer klopt, Jack The Ripper heeft maar een half uur gewerkt en die tijd nodig gehad om iemand om te brengen. Dus dat worden dan weer 11 personeelsleden om te delen ;-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...