Ga naar inhoud


bander

Lid
  • Items

    185
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door bander

  1. Ik probeer deze image op mijn preminium te zetten maar loop tegen een probleem met azup 2.1.6 aan. Wanneer ik probeer te connecten geeft azup eerst aan dat mijn azbox niet in recovery mode staat , dit doe ik dan dmv azbox uit en aan en Vol+ knop ingedrukt te houden, ik zie dan ook op de vfd mijn ip-adres. Als ik dan weer via azup connect zie ik dat hij tot de "get patch.bin" komt en geeft dan een fout melding in de trant van "can not connect service is down, please reboot and try again".

    Nu heb ik dit meerdere malen geprobeert maar steeds hetzelfde, iemand advies?

  2. Hoi,

     

    Met 1 receiver kun je maar 1 tv bedienen, reden hiervoor is dat de receiver het uitgangssignaal maar op 1 uitgang kan zetten dus of de hdmi of de scart of de component aansluiting.

    Er is misschien nog een optie , als je het niet erg vindt om op alle tv's hetzelfde te zien. Ik heb een normale premium en deze heeft een rf modulator (coax aansluiting).

    Als jouw receiver ook dit heeft zou je alle tv's via coax kunnen aansluiting (zoals vroeger)echter heb je dus het minste kwaliteit wat er is.

  3. Als ik het goed gelezen heb wil de topicstarter met een receiver twee tv's (boven en beneden) aan sturen.

    Dit kan dus niet ook al heb je een twin tuner en duo,quad koppen. De reden hiervoor is dat de receiver maar 1 video uitgang heeft, hij heeft er wel meerdere , hdmi, component etc maar hij kan de videosignaal maar op 1 uitgang gooien.

    Wat je wel kan doen is , als je een twin tuner receiver en koppen met meerdere uitgangen hebt, is bij een van de tv's een laptop of pc zetten en dan dmv webif (enigma2) tv kijken.

  4. Hoi

     

    ik heb een solo met blackhole image. Ik vind de box voor mijn doeleinde (domweg tv kijken) zeer geschikt. Hij loopt (tot nu toe) nooit vast , zapt zeer snel.

    Wat wel minder is , is dat ik hem als media player niet goed vindt. Simpele avi (divx) spelen heeft hij al moeite mee (lags) en hd heb ik niets eens geprobeerd. Een share (cifs) opzetten met een windows 7 pc is mij tot op heden ook niet gelukt (meerdere tutorials geprobeerd).

    Ik heb dan ook een mediaplayer er naast staan.

     

    gr

  5. Tja , het is misschien een open deur in trappen. Als je de tijd had genomen om je eerst in te lezen in de azbox had je kunnen weten dat dit een euvel is die elke azbox gebruiker tegen komt.

    Door de komst van Enigma2 wordt het zappen al wat beter maar je mist dan wel de leuke opties van de orginele software (goede mediaplayer en ondersteuning van dvb-c).

     

    gr

×
×
  • Nieuwe aanmaken...