Ga naar inhoud


ThaMaster

Lid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ThaMaster

  1. Is het al bekend wanneer deze komen en heb je bron. Ik ga binnenkort op me zelf wonen. En zit een beetje te kijken wat voor abbonement ik moet nemen ik zit te twijfelen tussen UPC (Internet:Fiber Power Internet 30, Bellen: Avond & Weekend, Televisie: Royal DVR en nog de opties Eredivisie/Sport1 en HD)

    of Online (Internet, Weekend bellen en Canal Digitaal EntertainmentHD met als optie Eredivisie).

     

    Het nadeel van Canal Digitaal is vindt ik dat het vrij duur is om een extra TV aan te sluiten omdat je daarvoor allerlei extra apparatuur nodig hebt. Bij Eredivisie maar 2 kanalen hebt en tot slot heeft UPC meer Nederlandse zenders zoals bijvoorbeeld 101TV.

     

    Het voordeel van Canal Digitaal ten opzichte van UPC zijn de hoeveelheid HD Zenders en de extra vrij te ontvangen zenders al is de vraag of ik dat allemaal wel ga kijken.

  2. Als je in het menu gaat dan naar de CONAX module dan zie je de optie abonnementstatus als je dit opent zie je DiGiTenne staan en daarbij een aantal datums achteraan staat een code bijvoorbeeld "01000003b" dit houd in welk abonnement je hebt en of welke zenders je kan zien.

     

    Nu is mijn vraag of er een lijst is met alle codes en hun betekenis.

     

    Volgens mij betekent mij code alle zenders + voetbal

  3. Ik was toevallig gisteren aan het zappen en zag toevallig dat Private Spice niet werkte ik krijg zwart beeld toen ik wat langer keek zag ik soms blokkerig beeld en klein beetje normaal beeld wanneer weer die weer naar zwart ging. Vandaag ff de fabrieksinstellingen en alle zenders opnieuw opgezocht maar nu blijft het helemaal zwart is er soms een storing ik woon in omgeving van Nijmegen.

  4. Ik zag het ook alleen vroeg ik me af is er dadelijk nog maar een voetbal kanaal dan? En als dat zo is hoeft het van mij echt niet kan ik de wedstrijden die ik wil zien misschien pas heel laat zien.

    Vond het vorig jaar al klote dat er soms keuzes werden gemaakt en vooral op einde van seizoen.

  5. Ik had afgelopen jaar het eredivisie kanaal via digitenne dat was 6 euro per maand en dan betaal je 6x12 = 72 euro vindt het opzich wel betaalbaar. Nu zijn er geruchten over 10 euro per maand op zich vindt ik dit wel meevallen mits je betaald voor de maanden waarin in voetbal wordt uitgezonden. Ik heb namelijk ook een seizoenskaart van NEC maar wil ook graag feyenoord zien. Dus ik ben benieuwd wat het nu precies wordt. Hoop eigenlijk wel dat het op digitenne blijft.

  6. Ik heb wel een abbonement dus is ik weet niet of het zo is. Maar kunnen jullie ook echt live wedstrijden zien?

     

    Want op kanaal 24 wordt er wanneer en geen voetbal is NostalgieNet/AT5 uitgezonden en dat is voor iedereen beschikbaar op kanaal 25 wordt indien geen voetbal Feyenoord TV, PSV TV en Ajax TV uitgezonden dit is ook voor iedereen beschikbaar.

     

    Ik had eigenlijk zelf ook een vraag ik heb nu dat live voetbal alleen moet je er een contract voor aan gaan van een jaar. Alleen nu is 18 mei de laatste wedstrijd. Kan je vanaf dan opzeggen want verder zenden ze niks uit waarvoor je moet betalen in begin hadden ze nog PlanetPrime maar dat hebben ze weggehaald.

  7. Kan iemand mij precies vertellen wat het verschil is tussen de abbonementen zijn van KPN Digitenne of Tele2 Digitenne.

     

    Wat ik zelf al gezien heb is dat ze andere tuners hebben.

    De prijs bij Tele2 € 9,95 inclusief voetbal, bij KPN is het € 6,95 exclusief voetbal (voetbal is € 6,00).

  8. Dat verhaal van BBC klopt had een tijdje geleden ook een persbericht gelezen. En het kan in de toekomst makkelijk zijn dat niemand het meer in Nederland en Vlaanderen het mag uitzenden.

     

    Ik heb hier een linkje gevonden met wat info maar de persbericht die ik toen gelezen heb kan ik niet vinden: http://www.djivy.be/2007/11/28/bbc-weg-uit-de-lage-landen/ http://www.djivy.be/2007/11/28/bbc-weg-uit-de-lage-landen/

  9. Eindelijk ik miste NCG al nu heb ik eik alle zenders die ik ook gewoon bij analoog zou hebben. Ik ben trouwens wel benieuwd wat er in plaats van planet prime komt af en toe is het leuk om naar te kijken maar meeste dingen zijn echt zo oud.

     

    Over de software van de Topfields, ik heb hier een nieuwe Toopfield Personal Recorder oude is kapot gegaan met firmware v1.45. Ik zal morgen kijken of ik daarmee Duitse zenders kan ontvangen had al snel gekeken maar beneden heb ik met een binnen antenne te weinig ontvangst. Dus ik hou jullie op de hoogte.

  10. Ja ik zag het net ook is wel leuk als elke keer dat NostalgieNET alle programma's daarvan worden steeds herhaald.

    En verder is het erg irritant die EPG op "Tele Vb1/AT5" wij hebben thuis dat eredivisie pakket maar kan nooit welke wedstrijd er komt. Op de site van Tele2 klopt het vaak ook niet.

  11. Citaat:
    Citaat:
    Heb je toevallig hier ook een bron van.

    Volgens mij begint het met de bron hoor: KPN

    Met Vriendelijke Groet <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />,


    Wil Weten


    Ik bedoelde eigenlijk een linkje naar de site waar het vandaan kwam maar heb die ondertussen al zelf gevonden.

    Voor de liefhebbers http://www.kpn.com/tv/digitenne/Wijzigingen-zenderpakket-Digitenne.htm <a href="LET OP: Géén commerciële links!!!" target="_blank"></a>
  12. Ik had gisteren een discussie met een vriend van mij over Video on Demand (VoD) we waren het beide eens dat de techniek er als is om alle programma's die op TV zijn los aan te bieden via (VoD). Dus ik heb het idee dat er dadelijk geen TV zenders meer zijn maar wil je bijvoorbeeld Gouden Kooi kijken dan vraag je dat op of zeg je ik wil nieuws kijken dan kies je voor dat. Dus je hebt zelf in de hand wat erop TV komt.

     

    - Nu was mijn vraag hoe zien jullie dit?

    - Welke gevolgen neemt het met zich mee?

    - Hoe lang zal het duren dat het helemaal doorkomt?

    - enzovoorts

  13. Ik vroeg me af welk filesysteem er op de harde schijf staat van een Topfield 5300k.

    Mijn HD recorder is namelijk stuk en dat is gebeurt tijdens het weggooien van opnames. Dus ik dacht schroef de HD in me pc om te kijken of er iets corrupt is gegaan maar volgens mij zit er op die van mijn geen Filesysteem ingedeeld windows zit de HD als een nieuwe lege zonder iets van partities.

  14. Welke zenders zouden jullie erg graag bij willen hebben en welke zouden eventueel weg mogen?

     

    Ik zou graag de zender volgende zenders erbij willen hebben:

    - National Geographic Channel

    - Comedy Central (ipv van AT5)

     

    Deze zenders mogen van mij weg:

    - Private Spice

    - Animal Planer

    - AT5 (deze mag zeker weg)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...