Ga naar inhoud


Bamoah

Lid
  • Items

    69
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bamoah

  1. Er is nog geen HD feed voor F1, alle aanbieders die beweren F1 in HD door tegeven geven gewoon een upscaled beeld. Het beeld is NIET native HD.

     

    Voor de oplettende kijker is wel te zien dat men nu druk bezig is met het testen van HD, dit is vooral goed te zien bij onboard shots, bij wagens waar een HD camera is bevestig zijn de kleuren "mooier en rijker" dan bij een wagen waar geen HD camera is bevestig.

     

    Dit allemaal is voorbereiding voor vermoedelijk de aller eerste F1 uitzending in HD. De GP van ABU DABI zal fungeren als test. De GP zal in NATIVE HD worden aangeboden aan de diverse omroepen, en deze kunnen dan weer doen wat ze ermee willen.

     

    Dit allemaal is trouwens onder voorbehoud.

     

    Kliker de klik : http://www.f1fanatic.co.uk/2009/06/05/f1-may-get-first-hd-show-at-abu-dhabi/

  2. Origineel bericht van: Melle


    Nou, als je dat daarvan moet afleiden.... crazy

    Versie 23231

    27 maart 5,64 MB (5.917.878 bytes)
    31 juli 5,67 MB (5.948.180 bytes)
    9 oktober 5,60 MB (5.874.817 bytes)

    Dan zou mijn 7700 ook niet identiek zijn op zichzelf....

    BS dus.



    Is het niet zo dat bij elk firmware release aanpassingen of nieuwe feautres worden toegevoed/verbeterd ? en aan de hand van dat de grootte van de firmware word ?. Misschien bij release A is er meer gedaan bij release b en zo dus groote van release a groter is dan bij B

    Dus jouw theorie zou ook niet kloppen toch ? of begrijp ik het helemaal verkeerd ?
  3. Origineel bericht van: passie35
    En via Ziggo nu ook in 1080i op kanaal 64. Superbeeld !


    Inderdaad, van de week gekeken bij mijn sis, geweldig mooi beeld zondag met de MOTOGP, wat me ook opgevallen is, is de upscaled SD(MOTOGP) beeld ook heel strak uitziet invergelijking met NL1 HD.

    Dit had ik ook al opgemerkt toen bij test uitzendingen van ITV HD, vind de upscaled beeld van NL1 HD matig, zou beter moeten aangezien ze volgend jaar alle 3 de kanalen in HD gaan doorgeven, waarvan de merendeel upscaled SD gaat zijn.

    Waarschijnlijk is de kwaliteit van de geleverde SD beeld nu dan ook erg belangrijk om mooi upscaled HD beeld te krijgen.
  4. Zou het toch aan CDS zelf liggen ? ik las net op HWI dat CDS de beelden zelf encodeert met hun eigen encoders op 8mbit en niet de feed gebruik wat technicolor levert aan de kabelaars.

     

    Ik heb geen kabel, en kan dus de vergelijking niet aan, maar ik moet zeggen CDS levert toch wel een redelijk beeld met 8mbit. Kabelaars schijnen de beelden in 12mbit geleverd te krijgen, helaas kan ik deze niet vergelijken met die van CDS

  5. Volgensmij satboer zijn de nieuwe TF7710HDPVR's die nu verkocht worden (dus geen oud voorraad) al voor zien van een modificatie vanuit de fabriek !! dus een nieuw revisie van de hardware. Ik heb er eentje en totaal geen problemen met de aston geen grijze balken, misschien 1of 2x in de week. Zou misschien kunnen verklaren waarom de nieuw verkochte apparaten geen tot weinig problemen hebben.

  6. HD studio voor SBS

     

    Technicolor Nederland bouwt een HD (High Definition) studio voor SBS Broadcasting aan het Rietlandpark in Amsterdam. Dat meldt Broadcast Magazine. Vanuit deze studio worden dagelijks de programma's Hart van Nederland en Shownieuws uitgezonden. Technicolor bouwt de geautomatiseerde HD-studio samen met Grass Valley, het pand met het HD-systeem wordt in september opgeleverd. Technicolor gaat de komende drie jaar de operationele bediening, het onderhoud en het beheer van de studiotechniek verzorgen. De nieuwe studio stelt SBS in staat om in de toekomst de programma's vanuit de Amsterdamse studio in HD aan te bieden.

     

     

    Bron: http://hdnieuws.blogspot.com/2008/05/hd-studio-voor-sbs.html

    Auteur : Jan Libbenga

  7. Deze 2 kanalen doen aan time sharing, als de ene uitzend zend de andere niet uit. ze wisselen elkaar van tijd tot tijd af. Nu is HD5 aan de beurt. En wanneer HD2 uitzend zal je zien dat ze eeuwig alleen maar over cactussen gaan hebben crazy

  8. Opnemen zal ook kwestie van tijd zijn voordat dat ook beschikbaar komt,

     

    op de engels forum is bevestigd door Bob_cat (een humax mannetje) dat de Foxsat PVR ITV HD kan opnemen

     

    Quote:

    Originally Posted by jimbob101

    My concern is how will this work with recording ITV programmes in HD using a PVR via the EPG?

     

    It has been confirmed by Humax (who will make the PVR) that you WILL be able to record from the HD channel.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...