Ga naar inhoud


etienne v

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door etienne v

  1. Fout !

    Er staat

     

    Met andere woorden "waarmee geen extra abonnementen afgesloten kunnen worden" slaat op de oude, kapotte of verloren kaart en dus niet op de nieuwe kaart.

     .

    Sorry voor de desinformatie. Ze bedoelen dus dat die abonnementen wél kunnen afgesloten worden met de nieuwe kaarten.

     

    Ik heb dan ook nooit goeie punten gehaald voor mijn Frans :)

  2. Die had ik inmiddels ook gevonden.

    Maar wat te zeggen over deze tekst?

     

    Cette carte ne peut être utilisée que dans un décodeur labellisé Fransat HD pour remplacement d'une carte cassée ou perdue ou pour le remplacement d'une carte d'ancienne génération PC4 incompatible avec la mise en place d'abonnements supplémentaires (Bis TV, beIN Sports, OCS, Mélody)
    Aucun retour ou remboursement ne sera accepté sur cette carte.
    
    Mijn Frans is niet zo goed, maar via Google translate ik begrijp dat de kaart alleen een bestaande kaart kan vervangen?

    En de laatste zin? Kaart kan niet geretourneerd worden?

    Klopt, er staat ook dat er met die kaart geen extra abonnementen kunnen afgesloten worden voor de (betaal?)pakketten Bis etc.
  3. Rai Sport 2 HD was een tijdje geleden te ontvangen geweest, maar is dan vervangen door een andere Rai HD zender.

     

    Tijdens de olympische spelen was rai sport 2 tijdelijk in HD te zien.

    Programma's komen inderdaad meestal overeen met rai sport1.

  4. Ik kijk al een paar jaar naar de HD zenders van de rai met een tivusat kaart. Zon kaart kost niet veel op internet en werkt gewoon met oscam en hij is onbeperkt geldig.Je kan is kijken of je aan zon kaart kan komen. Weet iemand of de laatste rai zender rai sport 2 waar nog geen hd versie van is of die binnenkort nog komt?

     

    Kun je zo een kaart ook activeren zonder ci module of tivusatontvanger ? ( de 'codice fiscale' heb ik wel)
  5. Heb de handleiding gelezen, maar daar zou ik ook niet uitkomen! Zie nergers in die manual een optie om iets te winzigen c.q. op te slaan. Als dat apparaat alleen wordt gebruikt om te kijken dan zou ik zeggen:

    Laatste firmware inladen (indien noodzakelijk)

    Fabrieksreset

    Landinstelling België

    Iets anders zou ik ook niet weten...

    In de handleiding staat onder hoofdstuk 7 'antenneinstellingen' dat de ontvanger is voorgeprogrammeerd op ontvangst astra 1 en hotbird.

    Je kunt hier ingeven dat je een andere lnb ,bvb multytenne gebruikt .

  6. Ik hoop dat deze vraag niet te erg off topic is :

    Vroeger kon ik via Hotbird de CCTV-4 redelijk ontvangen op de kleine multitenne, wel wat blokken en wegval bij regen. Nu (al meer dan een jaar) blijft die altijd helemaal zwart. Frequentie is niet gewijzigd ,al opnieuw een scan gedaan zonder resultaat .

    Is er iemand die toch nog cctv4 via hotbird kijkt ?

     

    mvg Etienne

  7. Citaat:
    Je MOET de diseqc goed instellen. Je hebt waarschijnlijk één LNB geselecteerd, en wilt nu alle satellieten via die ene LNB ontvangen. Dat gaat dus niet (of je moet de Multytenne met de hand verdraaien).


    Bedankt voor de reply ; in de originele software (1.04) was enkel een optie om disecqc met twee ingangen te kiezen . Na scannen van Astra, een nieuwere versie binnengehaald en daar stond die optie wel (zie afbeelding) <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />
    De pace is nu zijn tweede sat aan het scannen,in de regen ,maar dat blijkt geen probleem voor de multytenne

    sizedimgp0003vc7.jpg


    mvg etienne
  8. Ik ben ook een absolute newbie in de wereld van de schotel ; sinds gisteren ook aan de slag met een multytenne en een Pace 810 receiver met de bedoeling een aantal fta kanalen ,bbc hd,arte cctv enz. te ontvangen : toch niet zo vlot verlopen en gelijklopende problemen als 'eurasia-nl' .

     

    De eerste sat die ik te pakken kreeg was ook de hotbird met oa. BVN en arab babes <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> etc; daarna toch een stukje meer naar het oosten (richting van de zon om 11h) de astra 1 gevonden en een scan uitgevoerd met oa Astra HD demokanaal etc .Tot zover alles ok (al duurt zo'n scan wel een eeuwigheid ,ik schat ongeveer een uurtje )

     

    Daarna in het menu de 4 satellieten voor de diseqc sturing uitgekozen , maar er is geen mogelijkheid voorzien om ook de positie A/A B/A etc te specifieren .

    Daarna nog een zenderscan gestart , na twee uur en heel aantal kanalen gevonden,maar geen ontvangst meer enkel de melding antenne niet goed uitgericht?

     

    Hoe moet ik nu verder?

     

    mvg etienne

×
×
  • Nieuwe aanmaken...