Ga naar inhoud


animo

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door animo

  1. Ik als Belg heb nu al enige tijd een abonnement op CD, is allemaal vrij soepel verlopen. Eerst meld je je aan via hun speciale website en dan enige tijd later nam een dealer uit de grensstreek contact op met mij. Heeft dan gevraagd of ik al enige apparatuur voorhanden had en deze naar mij opgestuurd. Vervolgens heb ik de rekening ontvangen, dit was 99 euro voor de set en daarbij ook (in 1 keer te betalen) 3 maanden abonnement. Alles werkte meteen en na een maand ongeveer werd het factuur van zo'n 18 euro (prijs per maand) keurig afgeschreven van mijn rekening. 

    Wat je niet kan als Belg is je status nakijken via "mijn canaaldigitaal" daar het om een Belgisch adres gaat. 

    Ik ben dus zeer tevreden over de gang van zaken en kan nu zonder problemen naar de Nederlandse commerciëlen kijken :-)

  2. Vooreerst dank voor jullie reakties.

     

    De bedoeling is eigenlijk dat ik de duo lnb blijf gebruiken (is handig om terzelfde tijd van beide astra's te kunnen opnemen, bv.éénHd & WdrHd) maar als ik eens zap om dan toch ook het aanbod aan engelstalige programma's te kunnen bekijken.

  3. Wie heeft er een VU+Duo werkend met een V-Box. Op de VU+Duo openpli 3.0 , Kernel 3.1.1. en Enigma 2012-08-05. Ik maak gebruik van een duo lnb twin voor Astra 19° en Astra 23,5°. Graag wil ik dan dat de schotel kan draaien om de BBC's te ontvangen op Astra 28,2° en misschien, als dit mogelijk is, ook bv.Hotbird op 13°.

  4. Ondertussen heb ik de handleiding gevonden, en middels een reset van de V-box "begrijpt" deze dan de Disecq 1.0 signalen van de Philips HD-ontvanger. Zodoende kan men 4 posities opslaan en ik kan het bij deze dus bevestigen: het werkt perfekt!

    Mvg Animo

  5. Zo te zien wordt het tijd dat ik de handleiding van mijne V-Box eens ga zoeken, maar of dat veel verschil gaat maken is nog af te wachten. Met de Humax 5400 werkt het perfect maar gezien ik dus recent ben overgeschakeld op de Philips (om HD beelden te ontvangen) is er dus nog werk aan de winkel!

    Alvast bedankt voor Jullie reakties, en indien er iemand is die zijn V-Box werkend heeft met een Philips ontvanger dan hoor ik het hier maar al te graag! Mocht het bij mij lukken dan...inderdaad.

     

    Grtz Animo

  6. Aan U allen, alvast dank voor al jullie positieve reakties, en over de negatieve zullen we het maar niet hebben. Het leven is al triestig genoeg!! Ondertussen heb ik, dankzij smetje limburg, de juiste persoon gevonden om "mijn" humax opnieuw te reanimeren...waarmee nog maar eens bevestigd wordt tot wat een dergelijk forum in staat is, BEDANKT SMETJE LIMBURG en bedankt sat4all.com

     

    grtz animo

  7. ben zonet nog even bezig geweest, en idd de humax heeft geen communicatie meer met pc.Op display komen enkel 4 streepjes.

    Wat moet ik nu doen? Waarschijnlijk naar een reparateur brengen zekers?! Of is er hier iemand die de klus kan klaren of ...

  8. Wel Focus, de display geeft nog enkel 4 streepjes weer.

    De loader die er op zat was H 1.37

    System ID weet ik niet.

    Volgens mij is het een 5400.

     

     

    Heb hem sinds gisterenavond volledig van de stroom gehaald en tot op heden niks meer geprobeerd. Misschien kan ik van jullie wat raad krijgen?

     

    Alvast bedankt voor de reaktie !!

  9. Alvast bedankt om je reaktie.

     

    Ik heb geprobeerd om er een nieuwe loader in te plaatsen.Stond op loader H 1.37, is trouwens van een kennis van mij.De mijne heeft versie H 2.08.En omdat er een aantal zenders zwart bleven dacht ik, om goed te doen, om die Humax met dezelfde loader te laden en alles hetzelfde te maken zoals de mijne. Nu heb ik ook al geprobeerd om via de nog werkende Humax die instellingen door te sturen maar ook dit blijkt niet te werken.

     

    Is er nog hoop ??

×
×
  • Nieuwe aanmaken...