Ga naar inhoud


De leek

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door De leek

  1. Beste thedopeman .

    Ik heb mij onlangs ook een flatscreen aangeschaft , ik had er lang mee gewacht omdat ik bij snel bewegende beelden mijn oude tv beter vond dan de lcd's of plasma's.

    Nu had ik in vele winkels geweest prijzen t.o.v.elkaar afgewogen , en tot het besluit gekomen dat ik een Lcd fullhd zou kopen . Toen ik naar een winkel in mijn omgeving ging om hem te bestellen zag ik eigenlijk voor het eerst een tv die aan mijn verwachtingen voldeed , namelijk een pana 50" plasma .

    Ik heb de 50px8e hd ready gekocht , en niet alleen vanwege de prijs maar de dealer vertelde mij dat een fullhd enkel nut had bij blu-ray . Ik heb de tv nu een week of 6 en ben echt tevreden met wat ik gekocht heb .

    Dus ik wou en zou een lcd kopen maar ben toch gezwicht voor de kwaliteit van de plasma .

  2. Ik heb de hele week al naar al winkels bezocht , tv"s vergeleken en raad gevraagd over lcd of plasma .

    Wat betreft het inbranden zeiden ze dat dit nog steeds het geval is . Ik heb persoonlijk gezien dat een hele dure en zogeheten kwalitatieve plasma na 2 uur reeds de duidelijke sporen van inbranden vertoonde .

    Maar hij verzekerde mij dat dit na 2 weken op andere zenders gekeken te hebben , dit zou verdwenen zijn ;-)

  3. Ik heb ook hetzelfde probleem , DB500 haalt alles binnen .

    DB600 enkele zenders , maar niet alleen op hotbird ook op andere , ik heb hem geprobeerd op de plaats van de DB500 , en ook hetzelfde probleem .

    Ik heb er iemand bijgehaald die er veel meer van weet dan ik , die heeft zijn lijst ingeladen , maar bepaalde zenders die ik meer had , staan er dus nog altijd niet op .

    Denk dat ik ga inladen aan de lnb,s , zou niet weten wat anders te doen .

     

     

  4. Zelf bezit ik een T90 . Mijn ontvangst is optimaal , op elke sateliet die ik ontvang . Nu , een kennis van mij is van plan om zich een wavefrontier aan te schaffen , maar vind de T90 nogal een grote schotel . Is er iemand op dit forum die de twee ( T55 en T90 )schotels heeft of er ervaring mee heeft en mij het verschil in ontvangst kan meededelen .

    Dank bij voorbaat .

  5. Blakkie,

     

    Ik kan je begrijpen met je vraag over welke schotel .

    Zelf heb ik van dit jaar ook een schotel geplaatst en had er zoveel mogelijk over gelezen op deze site , maar hoe meer je leest , hoe meer vragen je hebt .

    Ik kan enkel spreken over mijn ervaring met de T90 .

    En die is geweldig . In combinatie met de dreambox 600 geeft hij overal ( 6 lnb's ) een signaal van 92 tot 98 % . Ik vond dat mijn ontvanger wel erg positief was maar ik heb in 3 maanden nog geen enkele keer een uitval of storingen gehad , zelfs niet bij +120 kmpu wind of zware regen .

    Als je enkel naar mijn reactie moest luisteren zou de keuze makkelijk zijn , want er zullen ongetwijfeld mensen zijn met minder possitieve ervaringen maar in mijn geval enkel de beste .

    Ikzelf had voor mijn aankoop aan enkele personen op dit forum om persoonlijke informatie gevraagd , en ook gekregen , dus als ik je van dienst kan zijn kan je me altijd een pm sturen .

    m.v.g. De Leek

  6. Ook ik heb 2 weken geleden bij een bekende satboer een T90 gekocht , bij mij ook geen wavefrontier logo's .

    En de kleur is beige , dus ik had ook mijn twijfels .

    Ik ga er toch maar vanuit dat het een echte is , anders nemen die verdelers wel een groot risico door zich in te laten met nepproducten .

×
×
  • Nieuwe aanmaken...