Ga naar inhoud


Peter Konijn

Lid
  • Items

    103
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Peter Konijn

  1. bedankt voor jullie input 

    Op 29-3-2018 om 12:26 zei muppet:

    Heb je nog genoeg ram geheugen in de ontvanger of zit je flash vol. 

     

    er zit een zo goed als nieuwe HDD in met 250 GB, hoe check ik of de flash vol zit?

  2. Ik heb een Vu+ solo4k met openpli. Als we opnemen via timeshift en dan na een pauze verder door willen spoelen dan blijft het beeld stil staan en gaat geluid wel verder. Als we dan een tijdje wachten dan kan het zijn dat beeld ook weer verder gaat synchroon met het geluid. Soms helpt het ook om een paar seconden vooruit te spoelen, of achteruit en op play drukken. 

    Als oplossing voor het probleem zat ik te denken aan een te slome hdd en heb deze vervangen door een SSD, maar nu blijkt dat dit ook niet helpt. Wat raden jullie mij nu nog aan te doen? Ik had dit probleem ook al met VTI, wellicht nog een andere software proberen?

  3. Ik probeer connectie te maken via mijn hotspot van mijn mobiele telefoon, hij verbindt wel maar hij kan de applicatie lijst niet downloaden, jammer. Had ik dit thuis nou maar even gedaan. Echter heb ik inmiddels met een beetje heen en weer draaien wel beeld.

  4. Ik zit op de camping met mijn satelliet ontvanger maar mijn tv krijgt het beeld via HDMI niet binnen. Nu wil ik even proberen het beeld op mijn mini LCD scherm te krijgen van de ontvanger zelf zodat ik de schotel goed kan richten met de Solo 4k, daarna kan ik de ingebouwde sattuner van mijn tv gebruiken. Ik weet helaas niet meer hoe ik dat scherm in schakel. Ik heb er een nieuw vti image op staan.

  5. via glasvezel zijn er providers die niet dvb-c ondersteunen, dus dan krijg je van hen een iptv box, ik neem aan met smartcard en dan kan je daar mee gewoon alle nederlandse zenders kijken. Dit is toch niet hetzelfde als een streamlink van bijvoorbeeld een loakale zender?

     

    Kan ik mijn linuxontvangers omtoveren tot een iptv box die werkt met de smartcard van mijn ip provider?

     

     

     

  6. al heb ik er zelf geen verstand van maar kan het ook niet met xmbc of kodi player?

    Heb zelf ook een solo 4K en een extensie geinstalleerd genaamd kodi maar ik kon er helaas niets mee.

    Misschien dat er mensen zijn die dit wel aan de praat hebben hier op kunnen reageren.

  7. Hallo,

     

    ik heb er vandaag een tweede hands DM800HD PVR bij gekocht. Ik ga er vanuit dat het geen clone is,  de verkoper heeft dit bevestigd.

     

    echter er staat nog bootloader 76 op en ik wil toch graag de laatste openpli er op zetten al is die nog van 2014 en wordt die niet meer geupdate. Echter hiervoor moet ik ssl84 bootloader er op zetten en ik heb dit slechts 1 keer eerder gedaan bij een clone die ik ook heb maar dat is al weer een tijd geleden. Volgens mij moet dit kunnen gewoon via de browser. Elders op dit forum heb ik al de bootloader 84 gevonden en gedownload. Als ik deze wil flashen en ik klik op "flash" dan gebeurt er niks. Ik heb al firefox internet explorer en chrome geprobeerd. Ook als ik lang wacht en de box opnieuw opstart zie ik gewoon weer bootloader 76 en start hij gewoon op met de oude software.

     

    Edit .....

     

    ik heb zojuist de compatibaliteitsmodus gevonden op internet explorer, en nu zie ik wel een melding, hij geeft nu aan INVALID IMAGE (OR OLD VERSION)

  8. ik vind 25 euro voor 12 weken nog wel gaan, maar voor 4 weken vind ik het te veel, misschien dat ik mn motor er wel op zet maar dan wacht ik toch nog ff tot dat het motorseizoen echt begint, onder tussen kan ik hem natuurlijk al wel op alle andere sites zetten.

  9. Ik wilde net mijn motor op marktplaats zetten maar ik schrok me rot van wat dat tegenwoordig kost, ligt dat nou aan mij of is het dit jaar al weer duurder geworden? Ik moet nu 25 euro betalen voor 4 weken, terwijl ik vorig jaar volgens mij hem er wel 12 weken voor 25 euro op had staan.

  10. Ik zit er op dit moment naar t ekijken, en het beeld is van goede kwaliteit, of de inhoud goed is is natuurlijk een kwestie van smaak, maar er zitten echt goeie series bij.

    info ziggo.nl :

    Waarom HBO?

    • drie kanalen in standaard- en HD-kwaliteit (dus van beide 3)
    • de nieuwste series, te zien in dezelfde week als in Amerika
    • de grootste films
    • met Nederlandse ondertiteling
    • zonder reclameonderbrekingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...