Ga naar inhoud


Digiloog

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Digiloog

  1. Helemaal uit. Heb een Samsung Story en deze hebben een draaiknop aan de voorkant waarmee ie uit te zetten is. Leek me juist handig maar geeft dus waarschijnlijk problemen bij de Box om 'm terug te vinden.

    samsung-story-station-15tb-hard-drive.jp

     

    Origineel bericht van: Rog

    Ja hoor hele simpele oplossing gewoon allebei tegelijkertijd aanzetten.

    M'n Box gaat nooit helemaal uit... whistle

     

  2. Hallo. Zojuist een externe HD aan de Dreambox gehangen.

    Dit werkt vrijwel zonder problemen. Alleen wanneer ik de HD uitzet en vervolgens weer aan is de Dreambox de HD kwijt. Wanneer ik nu de Dreambox in Deep Standby zet en weer opstart heeft ie hem weer gevonden.

    Is er een oplossing dat ik de HD uit kan zetten en dat de Dreambox hem weer vindt ndadat ik hem heb aangezet?

    Thanks.

  3. Denk dat het mee ga vallen. Heb de coax een stuk ingekort om te kijken wat er dan gebeurd. Heb al even beeld gehad op BVN, stond bevroren toen ik beneden kwam. Binnenkort de schotel goed proberen uit te richten. Maar dan met twee man, minder koud en nat weer en bij daglicht :D

    Bedankt voor jullie reacties, helemaal top.

  4. Ja de F-connectors had ik verwijderd. We zitten nog maar kort in deze woning. De kabel had ik gelegd in de ruimte tussen het parket en de muren. Durf het bijna niet te zeggen maar met het plaatsen van de plinten heb ik er een spijker door gejast blushblush Soms zit er erg veel ruimte tussen parket en de muur en heb je dus weinig ruimte om de plint vast te spijkeren. Daardoor heb ik dus waarschijnlijk de coax een keer geraakt.

    Ben blij dat het probleem achterhaald is en niet aan de Dreambox ligt...kunnen we nu beginnen de mogelijkheden van het kastje te ontdekken.

  5. Dat de satfinder niet oplicht was aan mezelf te danken.

    Ik was alijd van gedachte dat de LNB constant gevoed werd. Dit blijkt alleen het geval te zijn wanneer een zender gevraagd wordt. Nadat ik een zenderlijst overgepiept had via LAN lichtte de meter wel op....stom dus blush

    Echter, wanneer de satfinder brand en ik voorzichtig de coax welke naar de switch toeloopt er in steek gaat de boel weer uit.

    Dus inderdaad ergens een sluiting vermoed ik. Morgen de coaxen eens stuk voor stuk aansluiten en op die manier proberen te achterhalen waar de fout zit. Bedankt voor het meedenken mannen..

  6. Bedankt voor je antwoord.

    Ook dat heb ik al geprobeerd. Ik heb ook de satfinder rechtstreeks aangesloten op de ontvanger en op de ingang voor de LNB niets.

    Maar ook dan geen achtergrondverlichting.

    Heb ook nog wat gegoogled en het één en ander gelezen over MOSFET Q72. Weet alleen nog niet of dat ook voor de HD uitvoering van de 500 van toepassing kan zijn.

  7. Hallo.

    Enkele weken geleden heb ik een complete installatie aangeschaft bestaande uit een Dreambox 500HD, 4 ALPS LNB's, een Maximum Digiality DiSEqC switch en een Visiosat schotel.

    Het probleem is dat ik geen zender kan vinden, wat denk ik niet vreemd is. Ik heb een goedkope satfinder waarvan de achtergrondverlichting op zou moeten lichten zodra je hem aansluit.Dit gebeurd dus niet. Voor het gemak de satfinder rechtstreeks op de ontvanger aangesloten maar ook hier geen licht. Nu kan je redelijk wat instellen in de Box wat de configuratie van de switch aangaat. Maar als ik het goed begrijp moet er zelfs bij de eenvoudige instellingen al een stroom lopen naar de LNB. Overigens kreeg ik ook regelmatig een groen scherm bij het wijzigen van de instellingen. Een firmware update heeft dat verholpen. Nu heb ik een tweede DM500HD en bij deze heb ik precies dezelfde problemen. Heeft iemand hier een verklaring voor? 't Is mij in ieder geval een raadsel.

  8. Lees hier veel over dooie boxen, maar wat verstaan jullie daar nou precies onder? Ik heb een compleet nieuwe installatie (schotel, 4 ALP's, switch) aangeschaft waaronder een 500HD. Kreeg het maar niet voor elkaar een signaal op te pikken. De achtergrond verlichting van de simpele satfinder die ik daarvoor gebruikte lichtte ook niet op. Dit zou dus betekenen dat er totaal geen stroom loopt naar de LNB's. De satfinder rechtstreeks op de ontvanger aangesloten maar ook dit gaf geen licht. Dacht dat het te maken had met de instellingen van de switch, maar toen ik daar wijzigingen in aanbracht kreeg ik een GSoD (Green Screen of Death). Bij een tweede 500HD zijn de problemen precies hetzelfde...

    't Is mij een raadsel.

     

    Ter info nog even de serienummers:

    - A92914110040388

    - AA3014110051576

  9. Bedankt voor je antwoord.

    Als ik bij ARD met de "alt" toets voor "normaal" geluid kies heb ik geluid over de stereo en op de TV. Kies ik voor DD bij ARD dan heb ik alleen geluid over de stereo maar nu met een oplichtende DD indicator.

     

    Als ik bij Film1 voor "normaal" geluid kies heb ik geluid over de stereo en op de TV. Kies ik voor DD bij Film1 dan heb ik op zowel de TV als op de versterker geen geluid.

     

    Vreemd he?

    Tis mij een raadsel.

  10. Hallo.

    Ik heb een probleem met het Dolby Digital gebeuren.

    Als ik op het HD kanaal kijk van Film1 zou deze uitzenden in Dolby Digital volgens de info balk.

    Echter, mijn versterker geeft dit niet weer. Als ik op ARD kijk, welke ook in DD uitzendt, komt dit wél op mjn versterker te staan.

    Het probleem lijkt dus bij Film1 te liggen.

    Iemand enig idee wat hiervan de oorzaak is, of het probleem ook hebben?

    Ik heb een Samsung digitale kabeldecoder, de DCB-H360R.

    Thx...

  11. Het antwoord op jou belangrijkste vraag staat ook in dat onderzoek, "Het onderzoek werd verricht in opdracht van Panasonic en Pioneer".

    Alleen Panasonic levert zowel LCD als Plasma als ik het goed begrepen heb.

     

    Inderdaad, staar je niet blind op een onderzoek, maar beschouw het als een hulp in je keuze.

    Toen ik dezelfde beelden op zowel Plasma als op LCD van het zelfde merk zag was voor mij de keus al bijna duidelijk.

  12. Citaat:

    Overal in NL kun je tegenwoordig al de meest hogere ADSL lijnen aanvragen en Zeeland juist ben je gelimiteerd aan KPN/Xs4all en de monopolist aldaar Zeelandnet voor een prijs waar je van je stoel valt.


    Dat geld dan niet voor heel Zeeland.....ik heb al enkele jaren een snelle ADSL verbinding (10Mbit)...
    Het klopt wel van Zeelandnet, ik ben enorm blij dat ik daar niet meer bij zit.
    Als dat zo zou zijn zou ik na 1.5 uur al over mijn limiet heen zitten, of zijn ze daar intussen vanaf gestapt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...