Ga naar inhoud


FGR

Lid
  • Items

    73
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door FGR

  1. 16 minuten geleden zei Icon:

    Hmmm, Fernando Alonso krijgt 35 plaatsen straf????

    Volgens mij heeft die dit jaar nog helemaal geen motorwissels gehad (in de F1) 😁.

     

     

     

    Hmmm, Albon nu alweer weg?🤣 Ennuh, waar ligt Moza?😁

  2. De hardware en beschikbare Tizan OS software icm het beschikbare interne geheugen van je tv blijft een bottleneck in dit verhaal, je kan daar nagenoeg niets aan veranderen om dit te verbeteren. Je loopt gewoon tegen de beperking van je smart tv aan.

  3. Op 5-7-2019 om 18:21 zei _Bartje_:

    Je typt beter geschikt door de gebruikte hardware? Noem mij dan eens 1 pluspunt wat op de shield beter werkt voor iptv.

     

    De keuze tussen meerdere apps alleen al voor iptv waardoor je meerdere mogelijkheden hebt voor iptv zodat je zelf kan kiezen welke je voor jou het fijnste vind werken, de Formuler Mytv(2) app is een gesloten systeem en niet voor niets, mochten ze enkel de app vrijgeven dan verkochten  ze weinig boxjes meer denk ik. daar geef ik zo in toe dat het ook een goede app is maar enkel op een Formuler box werkt....

     

    Al je genoemde zaken zoals bv epg heb ik ook gewoon, zappen gaat bij mij ook supersnel, sneller als op de Z7+ in ieder geval bij dezelfde provider, de Z8 weet ik niet of die nog sneller is.

     

    De Tegra X1 chip/gpu is sneller dan de gebruikte cpu/gpu in de Z8, 1Gb meer geheugen, ingebouwde 4K Chromecast, 4K YouTube en 4K Prime video, 2x usb 3.0 (waardoor je dus extra geheugen en bv een ssd er aan kan hangen voor bv een Plex server), je games kunnen streamen vanaf je pc, etc. De Z8 is een prima box, maar de totale meerwaarde is gewoon meer op de NVS-tv vind ik. Voor die paar tientjes meer krijg je veel meer in huis dan alleen een iptv-box met zijn beperkingen en gesloten iptv app, uiteraard moet iedereen voor zichzelf uitmaken of hij/zij dat het extra geld waard vind, maar ik zou er zeker eens naar kijken zoals ik al eerder aangaf.

     

    Via CEC behoudt je gewoon 1 afstandbediening, mijn ega kan er prima mee overweg dus buiten dat er 1 box extra bij de tv komt blijft de bediening ervan gelijk voor het tv gedeelte.

  4. Ik gebruik 2 apps, smart iptv en tivimate in betaalde versies, in vergelijk met mijn Z7+ is het normaal tv kijken gelijk, de shield is niet veel duurder maar biedt wel veel meer opties zoals 4k netflix en 4k Amazon prime en 4k youtube, plex, etc dit 4k gaat niet met de Formuler...

     

    Verder zijn de mogelijkheden en de kracht/hardware van de shield veel beter tegenover de Formuler. De Z8 heb ik naar gekeken maar de meerwaarde tov de Z7+ is enkel een V2 van de app en een glow in the dark remote, ik heb geen seconde spijt van de shield en gebruik hem als mijn main device voor tv kijken in de woonkamer..

     

    Ieder zijn ding, maar iptv op de shield is net zo goed als op een z7/z8 en door de gebruikte hardware juist beter geschikt.

  5. Op 27-9-2017 om 21:39 zei minplus:

    Vreemd. Wat gebeurt hier?

    Worden hier namen al dan niet automatisch verwijderd of zo?

    Want ik zie bij het lezen van dit topic meerdere berichten met een vreemde zin alsof steeds iets verwijderd is, zo te zien over een alternatief voor de settings van Icesat.

     

    Inderdaad, ik had een Hans Settings Github link geplaatst en die is ook verwijderd..... In bijlage de laatste die ik heb.

    Enig2_Motor_02-Set_01_09_17.rar

  6. Tja, geloof wat je zelf wilt geloven, hij wordt niet voor niets test-vlieger van een bekend merk als Blackout. :smile:

     

    En er zijn regelmatig meetings waar hij ook vliegt, kijk maar eens op het modelbouwforum topic MCOL en see for yourself. -_-

     

    Voor de rest, ik heb zelf ook een paar staan, voor fun, racen enz..

     

     

    20151119_194054_zpshawjhbm5.jpg

     

     

  7. 4.2.2 is er en bij mij werkt het goed, update gedaan via het VTI panel. :P Als ik de blauwe knop lang vasthoud dan kan ik hbbtv kiezen in het lijstje, zo ook via 2x rood, wellicht daarom de verwarring?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...