Ga naar inhoud


JacOostenrijk

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door JacOostenrijk

  1. De verkoper heeft deze kaart voor 30 dagen vrij laten schakelen. Binnen deze 30 dagen moet je dan een formulier invullen en opsturen. Verder moet je de kosten van ongeveer €.18,- betaald hebben. Wanneer je dat allemaal hebt laten doen is de kaart 5 jaar geldig zonder verdere kosten. Er is dus werk aan de winkel voor de koper van de kaart in Oostenrijk. Groetjes......Jac

  2. Zal morgen het 0820..nr van ORF even voor je bellen om te vragen of de kaart (heb je kaartnummer) actief zou moeten zijn. Bovenste of onderste slot moet niet uitmaken. Wel dat de chip naar beneden moet zitten en dat het volgens de ORF wel 3 uren kan duren voordat de kaart actief wordt. Het antwoord van ORF hoor je z.s.m.

    GR. Jac

  3. Inderdaad een probleem met geluid van de ventilator. Ik heb echter 2 linker handen. De receiver staat tamelijk vrij en wordt bij 5 minuten koeling niet te warm, mits de applicatie natuurlijk goed werkt. Zit er inderdaad een beveiliging op bij oververhitting? Ik heb namelijk nooit een probleem met opstarten bij een koel apparaat.

  4. Had hetzelfde probleem bij VTI 4.2.2 op mijn VU+DUO.

    Constateerde dat het apparaat dan heel warm was.

    Had de ventilator op 5 minuten per uur staan, maar deze instelling vloog dagelijks uit mijn configuratie. Ventilator stond dan op uit.

    Werk sinds 1 dag weer even met PLI om zo te testen.

  5. Normaal heb je gelijk. Dat is bij andere skins ook het geval.

    Binnen 1 uur doet hij het echter niet meer. Dan zie ik alleen 2x, 4x, 8x enz.

    Vannacht wil ik wel nogmaals een image op de Vu zetten en dan mijn gebruikelijke skin niet laden. Nu lukt het bij het wijzigen van de skin nog niet.

    Wie weet....!!!

  6. Hartelijk dank voor je reactie.

     

    Ik draai nu openpli en heb wel 15 skins, waaronder die van Magic, uitgeprobeerd. Echter zonder een oplossing van mijn probleem. Mijn voorkeur gaat overigens uit naar Kerni-HD1R2.

    Zou flashen en daarna het gebruik van een Magic-skin wel een uitwerking kunnen hebben?

    Heb je misschien nog andere suggesties?

  7. Deze balk wordt na het flashen via usb (image original, openpli of VTi) slechts enkele keren getoond. Daarna wordt tijdens het voor- of achteruitspoelen alleen 2x 4x enz weergegeven.

    Ik ben een leek en heb allerlei dingen geprobeerd: een ander image gebruikt,HD geformateerd, geen of weinig applicaties gebruikt. Wie kent dit probleem en de mogelijke oplossing?

  8. Jullie lezen volgens mij ook niet goed. XS4U besprak een heel ander probleem. Hij en meerdere anderen, waaronder dit persoontje, kregen van de een op de andere dag geen EPG meer binnen op de zenders van CD.

    Ik heb ook zonder resultaat alle genoemde trucs uitgeprobeerd, totdat het gebruik van mijn 2e CD-kaart de oplossing gaf. Silverline haalde alles ineens keurig op en 3pg draaide weer als vanouds.

    Het probleem met het vastlopen had ik tot voor enkele maanden ook. Nieuwe zenderlijst, formateren van de HD, gebruik van verschillende EPG-taps zoals 3PG en Itina. Niets hielp - behalve het wijzigen van de Firmware in een oudere versie.....in mijn geval die van oktober 2007.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...