Ga naar inhoud


D_V

Lid
  • Items

    222
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door D_V

  1. Wij hebben hier 15 jaar geleden zogenaamde "Decoroc" kunststof kozijnen laten plaatsen en die zien er nog steeds fantastisch uit. Heb al vaker meegemaakt dat voorbijgangers er even aan voelen omdat ze twijfelen of het hout of plastic is.

  2. Ik houd zo wie zo niet van Spoilers, sport uitslagen verklappen voor je gezien hebt is gewoon not done. Wat zou men er van vinden als je voor je een film gaat kijken al precies weet hoe het gaat en hoe die afloopt?

     

    Spoilers is zo Amerikaans omdat ze daar van achteren niet weten dat ze van voren leven.

     

    Dit zijn dus wel dingen waar ik me aan erger, steeds meer tv programma's beginnen tegenwoordig met zo'n "teaser" waarin je eigenlijk al alles te zien krijgt. Bijvoorbeeld "Ik vertrek" en "Spoorloos" vallen me dan in. 

  3. Ik ben overgestapt van een oude Dream 800HD op de Mutant 2400HD en ben eigenlijk wel tevreden, heb er nu 3 sat en 1 kabeltuner inzitten en alles werkt nu wel prima. Er komt nu eindelijk ook een mooie xbmc/kodi plugin uit, dus ook het mediaspeler gedeelte zit dan wel goed. (en wellicht komt er binnen een jaartje of 10 ook wel een degelijke versie van E2BMC, hahaha) Maar qua enigma2 een prima box.

     

    Ik wou alles graag in één box, kabel, satelliet en mediaspeler.

  4. En helaas pindakaas... Na een aantal satellieten getest te hebben met de usals instelling is 'ie er weer mee gestopt. Draait niet meer, geen stroom op de rotor. Als ik de oude Dream aansluit werkt alles meteen weer probleemloos. Ik begrijp er niets meer van. Verdenk toch de Mutant zo langzaam aan.

  5. Ik heb het even nagekeken en ik gebruik inderdaad bij alle sats 1.2 en geen USALS. Als je toevallig het topic op het Opena.tv forum bedoeld, dat ben ik zelf.

     

    ;)

     

    Best maar even op het openpli-forum eenzelfde draadje starten dan? Ik hoop niet dat t een hardware probleem is in de Mutant.

  6. Sinds een aantal dagen wil m'n Mutant de draaibare schotel niet meer bewegen, de rotor (Moteck 2100) krijgt geen stroom (lampje brandt niet, handmatige verplaatsing is niet mogelijk).

     

    Ik heb wel gewoon beeld van de satelliet waar de draaibare schotel nu op staat, dus de LNB, switch en de bekabeling lijkt me in orde.

     

    Als ik m'n oude Dream800 aansluit dan draait die de motor wel zonder problemen, dus ik neem aan dat het probleem bij de Mutant zit. Wat veroorzaakt zoiets? Voeding?

     

    Er is niets softwarematig gewijzigd in de Mutant, het probleem is plotseling ontstaan. Tot voor een paar dagen draaide alles probleemloos.

  7.  

    Ik ben erg te spreken over de HD-beeldkwaliteit die Ziggo levert, volgens mij beter dan via de satelliet maar daar wordt heel verschillend over gedacht.

     

    Ik vind vooral de SD varianten van Ziggo veel beter ogen dan de satelliet versies.

  8. Er lijkt een klein bug te zijn in de advanced menu als je in één keer meerdere satellieten configureerd.

    Als je per satelliet doet dan gaat alles goed.

     

    astra19,2 zet je op LNB 1, stel de waardes in en save (groen)

    Daarna stel je volgende satelliet in

    astra23,5 zet je op LNB 2, stel de waardes in en save (groen)

     

    Ja, ik ben ook precies zo te werk gegaan, maar hij slaat gewoon niets op behalve de eerste satelliet (astra 19,2) die ik invoer. Als ik daarna b.v zenders ga zoeken op de tweede en volgende satellieten dan zie je ook alleen maar zenders van de eerste satelliet  (astra 19,2) gevonden worden.Ik save alles elke keer netjes na het invoeren, dus ik heb geen idee wat ik fout doe.

  9. Op de site mutant-digital.net/lukatv valt inmiddels de derde Alpha te downloaden voor de Mutant box. Ik heb zelf ook maar eens de stap gewaagd omdat er eindelijk wat vooruitgang in het image lijkt te zitten.

    Ik stoot echter op het probleem dat ik niet meer dan 1 satelliet in kan voeren. Althans, ik ga ervan uit dat ik iets fout doe, maar ik voer gewoon de avanced settings in die ik ook in openpli of openatv zo zonder problemen gebruik. Hij slaat alleen niet meer op dan die eerst ingevoerde satelliet. Ook als ik m'n favorietenlijst via ftp in de Mutant zet zapt hij alleen naar de zenders op die ene satelliet, voor de andere zenders krijg ik dan een "tune failed" melding.

     

    Nog iemand die dit probleem heeft wellicht, of weet wat ik hier fout doe bij het invoeren van de satellieten. Nou vind ik het tuner setup menu ook wat onoverzichtelijk ten opzichte van openpli/openatv, hoe zie ik welke satellieten ik "gesaved" heb, zouden die allemaal geel op moeten lichten in de satellietlijst waaruit je kunt kiezen bij de setup? Bij mij licht alleen die eerste ingevoerde satelliet geel op in de lijst. Ik heb geen idee wat ik precies fout doe bij het invoeren van de satellieten maar ik neem aan dat ik iets simpels over het hoofd zie.

  10. Helemaal mee eens, ik zat de laatste dagen hetzelfde te denken.

     

    Ik heb de box gekocht met het oog op een all-in-one oplossing, e2bmc, sat+kabel+xbmc, maar het hele xbmc gebeuren is zo sumier en zo enorm onbruikbaar op het moment, dat ik al een tijd lang openpli draai (en daarvoor openatv), en ik zie mezelf voorlopig geen poging meer doen om e2bmc te installeren, tenzij er echt een gigantische sprong voorwaarts wordt gemaakt in het image. Er zit in ieder geval weinig schot in de zaak. Je krijgt echt het gevoel dat er in Azië een aantal mannetjes af en toe part-time wat tijd in stoppen, en met een beetje geluk rolt er dan ooit iets leuks uit.

     

    Op het openatv forum worden er stukjes en beetjes info en updates gepost, maar het eigen mutant-forum dat er maanden geleden al zou komen zit er denk ik niet meer in. Heb hier een beetje een D-Cube gevoel bij, een box op de markt plempen, beetje ontwikkelen nog en dan door naar de volgende box. Wellicht is de verkoop van het aantal mutant's ook erg tegengevallen, geen idee. Jammer, want het is een prima stukje hardware.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...