Ga naar inhoud


Adriw

Lid
  • Items

    82
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Adriw

  1. Die dubbele kop is bijzaak,die heb ik al.Maar als men het beloofd dient het nagekomen te worden.Anders is het niet nakomen een reden het contract ongeldig te beschouwen.

     

    De opzegbrief van 9 maart was te laat,in zoverre,wij waren in de veronderstelling dat het contract na 3 maandn vanzelf weer naar basis terug zou gaan,eventueel na een telefoontje ,hoe wij daar over denken,maar nee,in die zin was mijn brief dus te laat.Brief stuur ik mee als bijlage,mischien lees ik wel iets vekeerd.....

    post-38166-1318262361,5594_thumb.jpg

  2. Hallo,ik wilde graag weten of er mensen zij die ook ervaringen hebben agresieve verkoop trucs van canaal digitaal.Ons was een dubbele sat kop beloofd bij overstap van basis naar familie pakket.Die hebben we nooit ontvangen.Maar dat na 3 maanden dit abonnement definitief werd,zonder vragen of een brief,is pas echt raar.We zitten er aan vast.Wat vinden julie ervan?

    Iemand adviezen of tips? Hieronder de correspondentie,met de botte,korte en domme antwoorden van C.D.

     

     

    U hebt op 7-9-2011 om 23:34:39 de volgende vraag aan ons gesteld:

     

    Eind 2010 kreeg mijn vrouw via een gehaaide verkoper een abbonnementswijziging door de strot geduwd.Abbo, steeg van 9.95 naar 14.95.Extra aanbod Nihil. Aangetekende brief naar u,vlot brief terug op 09-03 2011.referentie OP06-OPZFAM-Basis/CD. Ik zou weer netjes naar basis pakket terug gaan,en het teveel betaalde geld terug krijgen,We zijn nu 6 maanden verder.Waarom gebeurt er niks,bent u een spookfirma of zo ? Ik wil binnenkort op HD over,met een extra card,maar als dit niet gergeld word,stap ik over naar UPC.En dat teveel betaalde geld,kom ik echt even halen....Aan valse beloften hebben we hier een hekel.Uw toezeggingen heb ik op papier staan .En dat ik min of meer gedwongen wordt om een HD ontvanger aan te schaffen,ben ik ook echt niet blij mee! Maar gelukkig heb ik echt geen kassa of radar nodig,maar dat is hopenlijk niet nodig.

    Adri

     

    Ons antwoord op de door u gestelde vraag is:

     

    Op 25 november 2010 hebben we u gebeld met een aanbod voor het familiepakket. Hierop is er een akkoord gegeven, en is dan ook als zodanig uitgevoerd. U heeft toen het familiepakket gehad voor drie maanden op proef. Daar wij tijdig geen opzegging hebben ontvangen, hetzij telefonisch, hetzij schriftelijk, hebben wij conform de afspraken deze verlengd tot 31 januari 2012. Op 9 maart jl hebben we van u een opzegging van het familiepakket van u mogen ontvangen, zodoende wordt het familiepakket opgeheven per eerder genoemde datum.

     

    Met vriendelijke groet,

     

     

    Klantenservice CanalDigitaal

     

    Hallo,dit was de vraag niet.Ik ben misleid ,en U weigert daar blijkkbaar antwoord op te geven .Ik zie mij dan ook genoodzaakt mijn abonnement geheel op te zeggen.Verder is ons bij uitbreiding van het pakket een dubbele sat kop beloofd.Als er dus volgens u een geldig contract is,bent u dus uw deel van deal niet nagekomen,waardoor deze overeenkomst nietig verklaard kan worden.Uw brief van 9 maart heb ik ook goed bewaard waarin zwart op wit staat dat we ons geld terug krijgen,en terug gaan naar het basis pakket.

     

    Ik zie graag de bevestiging van het beeindigen abonnement schriftelijk bevestigd,want een keer geflest worden is genoeg.

     

    Verder gaat al deze mailwisseling toch naar programma radar,en ik zal zorgen dat wat ons nu overkomt,hoe dan ook op de diverse (Sat) fora bekend word.

    ,dus ga lekker zo door!

    Verder zal ik op basis van de eerder genoemde rechtsgronden de automatische incasso intrekken.Zie graag uw (deze keer weloverdachte) anrwoord tegemoet.

     

    Adri

  3. vanmorgen alle kabels weer eens opnieuw aangesloten,en zowaar ik kon weer firmware zenden.

     

    Ook mijn nokia(8000 versie)kon ik weer bereiken.

     

    Maar tevens nog een vreemd verzoek;Met mijn nieuwe oranje canal dig. kaart.Welke firmware kan ik gebruiken??

     

    In de 8100 zit nu de 8100 merlin soft ware .Is dit voldoende of moeten er nog patches bij?

     

    Voor de 8000,welke fw daarvoor?

     

    bij voorbaat dank,Adri

  4. Hallo,bedankt voor de antwoorden,

     

    Ik heb 2 8100 deco's.In stongloader kies ik de com poort,selecteer de 8100 seca merlin file , zet de deco aan op cha.De normale engelse tekst fietst voorbij,dan waiting for...voor ongeveer 4 seconden,dan verschijnt de foutmelding.

     

    Met edstrong loader verschijjnt dezelfde fout.Met de andere deco geprobeerd,zelfde verhaal,weer foutmelding.

     

    Mijn zelgemaakte printerkabel werkt altijd goed,maar zou een fout hierin deze foutmelding kunnen veroorzaken?

     

    Groeten,Adri

  5. Hallo,tijdens loshalen van de voedingstekker van de kaart,brak er een klein tonnetje van de print.Lijkt op een condensatortje

     

    alu kleurig,rond 8mm,hoog 10,bovenkantje is half grijs,half alu kleur. met 2 pootjes op de print.klein plastic dekseltje waar de 2 pootjes uit komen.

     

     

    opdruk onder elkaar 6H /47 /16 V. Een pootje is afgebroken,nieuw op solderen lukt wel,maar wat is dit voor onderdeeltje? Dan weet ik waar ik naar kan vragen bij de electrowinkel.(Het is een kaart voor sat ontvangst in de p.c.)

     

    Groet,Adri

  6. Hallo,Jeroen,Vorige week had ik hetzelfde.Maat toen ik eens kritisch naar de printer status keek bleek het hie fout te gaan.Ik heb dat opgelost door de generieke printer te verwijderen.Daarna opnieuw de printer toegewezen,daarna ging het patchen probleemloos.Het vastlopen werd veroorzaakt door een kanalenlijst die een 8100 niet slikte.

     

    Groet,Adri

  7. Onder Foutmelding bij patchen,antwoordt interpol op 19 mei dat deze kanalenlijst voor een 8000 model is.....En daar heeft ie ook groot gelijk in want ik krijg de lijst er echt niet in,sterker nog,de pc liep er op vast(als extraatje).Jammer voor mij en anderen maar het is niet anders!

     

    Verder meldt moimoi dat de 8100 kaartleeschip grote problemen heeft om de nieuwe kaart te lezen,in zijn antwoord van gisteren.

     

    Er wordt dus wel degelijk gelezen,en ik vindt het antwoord ook niet leuk,maar die fout ligt in wezen bij canal D. Als deze hierboven geciteerd forumleden dit zo stellen ,dan is er op dit moment nog niets aan te vangen met de 8100.

     

    Mocht iemand de oplosing wel weten,gaarne,mijn deco is beschikbaar als proefkonijn.

     

    Groet,Adri

  8. Een goede opzet is volgens mij eentje waar je mee thuis kunt komen...Dat wil zeggen dat de overige huisgenoten ook probleemloos hun gewenste zenders kunnen vinden..Het is uiterst onwenselijk dat , als je een keer niet thuis bent,en thuiskomt je strong in stukken op de oprit ligt!

     

    Dus gewoon de standaard kabelvolgorde aanhouden van de astra 19,daarna de regionalen(voor wat er in je buurt gebeurt)astra 23. Daarna de satelieten/zenders die we zelf leuk vinden (hotbird,thor ,astra 2,etc.),dus uigebreide sat lijst.

     

    Maak hem a.u.b. ook geschikt voor die nieuwe seca 3 kaart,die ik vorige week min of meer door de strot gedrukt kreeg.Want dat instellen van de PID's in m'n 8100 wil niet echt lukken.

     

    Groeten,Adri

     

  9. Fout is opgelost.De printerpoort stond "vast" in de pc.....Opnieuw er in gezet,kan weer laden.

     

    Kan er iemand het verschil vertellen tussen een kanalenlijst van een 8000 en een 8100? De nokia die ik ook nog heb is namelijk een 8000...........

     

    Wil ik echter in die nokia de kanalenlijst zetten die gister mijn 8100 in de war trapte ,krijg ik weer zo,n mooie foutmelding(en die nokia praat echt frans!)Vandaar mijn vraag over de kanalenlijst.

    Tot slot nog een vraag :waar staat die nieuwe merlin firmware geplaatst (van beide) Groet,Adri

     

  10. gA MORGEN MET DIT GEVAL VERDER,VOOR IK HEM HET RAAM UIT GOOI!dEZE 8100 DOET HET WEL,FTA KANALEN PRIMA,DE REST MOET IK NOG AAN WERKEN.

     

    MAAR IK KAN ER NIETS MEER IN LADEN! nIET MET ED STRONG(GAAT IN ERROR),EN NIET MET MEDIA BOX LOADER....dE PRINTER POORT STAAT GOED, DECO SPRINGT PRIMA IN "CHA MODE" DIT WORDT OOK GEZIEN DOOR HET LOADER PROGRAMMA.MAAR SELECTEER JE NU DE FILE DIE JE WIL HEBBEN ,DAN BLIJFT DE CURSOR IN MEDIABOX LOADER KNIPPEREN TOT IN DE EEUWIGHEID ,MAAR ER VINDT GEEN DATA OVERDRACHT PLAATS....hOE KAN IK DEZE DECO WEER ZOVER KRIJGEN DAT IK ER WEER FILES IN KAN LADEN? iS IE OVERSPANNEN DOOR DIE 8000 KANALENLIJST? MIJN KABELS HEBBEN TOT NU TOE OOK NOOIT PROBLEMEN GEGEVEN. tOT MORGEN,ADRI.

  11. Omdat ik nogal had lopen rotzooien met met PID's en sommige zenders niet goed kreeg,vanavond de kanalenlijst er maar weer opnieuw ingezet.gecontroleerd op emu's,waren er uit.

     

    De FTA kanalen werken bijna allemaal oke,(DSF niet),Maar als ik van een kanaal de PID instel,b.v. ned 2, 1803 dan krijg je kleuren beeld maar dat rolt alleen maaar. Ik heb een dubb. lnb ,die is oke ingesteld balkjes zijn groen

     

    Ben ik mischien een stukje firmware vergeten??? Er zit sattracker 4 voor de merlin kaart in.En mijn astra 1&3 kanalenlijst(was oke met sattr.3) Verder niet anders erin geschoten...Ben ik mischien nog wat vergeten?

     

    Groet,Adri.

  12. Hallo,heb in mijn strong 8100 de sattracker 4 gezet.De kanalenlijst wekt echter niet meer,las ik ook in andere berichten.Ik zou een PID scan moeten doen. Ben dit al 2 dagen aan het proberen zonder resultaat(heb ook het handboek doorgelezen)

     

    Druk ik op + , en dan op b ,zit ik in een menu met :0 ECM PID/1 PMT ECM PID scan/2 auto system/3 PBM seca/4/ chanel edit/5 transponder edit.

     

    Welke van deze moet ik nu nemen om een PID scan te doen op bijvoorbeeld RTL 7 ?? Ik dacht dus als ik 1 intoets dan begint de scan vanzelf....niet dus.Er volgt dan een een lijst/schema,maar geen scan

     

    Wie kan mij helder uiteenzetten hoe dit moet,en wat die 5 mogelijkheden inhouden.is er een lijst met deze benodigde PID's? Groet,Adri

×
×
  • Nieuwe aanmaken...