Ga naar inhoud


farmer1

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door farmer1

  1. Vandaag ook een et9000 geinstalleerd, ook na uitschakelen geprobeerd weer aan te zetten. Kreeg alleen blauwe lichtjes van de aan/uit knop en verder niks. Een paar keer de aan/uit knop achter op de ontvanger geprobeerd, weinig activteit! Toen de stekker eruit getrokken, even gewacht, dan start hij wel weer op. dit heb ik nu inmiddels twee keer gehad. Gebeurt het nog een keer gaat ook deze et9000 terug naar de handelaar om geruild te worden.

     

    Groet Farmer

  2. Dag VluggeW,

     

    Vorige week heb ik ook de VU mogen ontvangen. Ik had precies hetzelfde probleem. Je kunt dit verhelpen met tuner config (wel in open PLI). Ik heb de doos gewoon de eerste keer opgestart of deze ook werkte, uit gezet, USB stick erin en opnieuw opstarten met PLI op de USB stick. Daarna de tunerconfiguratie instellen in PLI. Het instellen van de listings gaat niet zo soepel als bij een DM 7020. Ik moest alles scannen. Veel succes.

     

    Groet Farmer1

  3. Beste KingOtto15,

     

    Laat ik nou hetzelfde probleem momenteel hebben, maar dan niet met Gemini maar met PLI. En of ik er nou de laatste vesie van Jade3 opzet of een andere versie, b.v. Jade 2. Het maakt niks uit. Wel zie ik tijdens het uploaden naar de box (via netwerk) dat het uploaden stopt bij 93.75%, en wat ik ook doe het niet verder gaat dan 93,75%. Dit zou toch 100% moeten zijn.

    Is dit bij jou ook het geval?

     

    Greetings Farmer1

     

    Ook een DM7020

×
×
  • Nieuwe aanmaken...