Ga naar inhoud


fleppenstein

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door fleppenstein

  1. Hallo,

     

    Ik zou graag het volgende willen weten mbt de DM8000

    Is het met de DM8000 mogelijk via internet een opname te starten of een timer te programmeren ?? Het mooist zou zijn via internet en een EPG een opname aan te klikken en op opnemen drukken, maar het zou wat mij betreft ook via de webinterface mogen.

    Ik zou graag vanaf mijn werk, waar ik internettoegang heb, op afstand direct een opname starten, of een timer programmeren, zodat iets is opgenomen als ik thuiskom.

     

    Heeft iemand hier ervaring mee of heeft dit werkend ?? Welke image kan ik hier het best voor gebruiken ???

    Is hier een handleiding van mbt wat in te stellen ???

    Wat moet ik evt instellen in de DM8000 en in mijn router ??? Welke poorten moet ik openzetten ???

    En kan dit allemaal een beetje veilig, bv met username en password, zodat niet heel Nederland bij mij opnames gaat starten ???

    Moet hiervoor de DM8000 altijd aanstaan, of heeft de DM8000 ook iets als Wake-up LAN.

     

    Alvast bedankt.

  2. Ik ben zo ook wel benieuwd naar de ervaringen.

    En ook naar de vraag van de vraagsteller, ook ik zie op de lyngsat-guide webpage allerlei zenders staan, Echter de Nederlandse publieke en commercielen schitteren door afwezigheid. Zelfs de Belgen en Duitsers staan er volledig op, maar wij Nederlanders mogen het doen met allen wat regionaal spul.

    Een van de voordelen van de lyngbox voor mij is juist dat op afstand recorden met de lyngsat guide, Maar dan moeten daar wel de gangbare Ned zenders te recorden zijn.

    Zolang die er niet staan (en ik kijk toch wel een aantal maandjes zo) schaf ik de box niet aan.

  3. Bedankt voor jouw antwoord Ome Merde, maar helaas heb ik nog niet zo'n 9000HD. Ik overweeg hem te kopen, maar het op afstand kunnen programmeren van een recording weegt voor mij zwaar. Ik wil dit eerst graag weten, voor ik geld uitgeef aan een doos die niet kan wat ik wil. Wellicht iemand die wel een 9000HD heeft en eens voor mij in de webinterface kan kijken ???

  4. Heb ook een vraagje over deze ontvanger;

    Ik overweeg ook zo'n Lyngbox aan te schaffen, en eigenlijk maar om 1 reden; Ik wil graag op afstand (via internet) een recording kunnen starten. lekker op de zaak even inloggen en als ik thuis ben snort de lyngbox. Zou uitstekend moeten kunnen via de lyngsat-guide. Ergens las ik op dit forum dat het ook zou kunnen/werken. Maar ik kijk al een aantal maanden op de lyngsat-guide site, maar zie dus nergens de nederlandse zenders. Zelfs de Belgen zijn al verder, die staan er allemaal op. Maar van Nederland alleen de regionale boeren. Zie ik iets over het hoofd ??

×
×
  • Nieuwe aanmaken...