Ga naar inhoud


mdb

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mdb

  1. Nu heb ik weer geen ondertiteling meer ?welke reden? heb een mail naar tv vlaanderen gestuurd wat de oorzaak daarvan is.

    Dit antwoord heb ik gekregen van TV Vlaanderen :Het beste wat u kan doen is via de handleiding van uw tv toestel de zenderlijst opnieuw in te laden

     

    Dit kan natuurlijk ook aan de zender zelf liggen dat zij die ondertiteling niet aanbieden

     

    Wij vertrouwen erop u hiermee van dienst te zijn geweest.

     

    Wat ik nu zelf ondervindt is dat ik soms ondertiteling heb en soms niet ,de reden zal zijn dat de zender niet altijd ondertiteling meegeeft maar uit het antwoord van tv vlaanderen is dat niet duidelijk mee te zeggen dat het ook aan de zender kan liggen,zij zouden toch moeten weten of deze zender ondertiteling meegeeft of niet.

    Veel wijzer van hun antwoorden zal er niemand van worden.

    Mvg

    Marc

  2. Daarjuist naar Crime & Investigation gezien en nu heb ik terug ondertiteling ? heb niks aan tv noch aan decoder iets verandert,

    hopelijk blijft het zo.

    Grtj.

    Marc

    Nu heb ik weer geen ondertiteling meer ?welke reden? heb een mail naar tv vlaanderen gestuurd wat de oorzaak daarvan is.

  3. het zijn dvb subs,ofwel kan je toestel er niet mee om of wel is het iets anders.

    elke keer ik naar die zender keek waren er ondertitels.

     

    Hallo ;vandaag ook overschakeling naar Basic ook hetzelfde probleem geen ondertiteling op CI ,dit probleem was er toen CI aan tv vlaanderen toegevoegd werd ,blijkbaar is dat nog steeds niet opgelost of is er doogewoon geen ondertiteling?

    M.vg

    Marc

    Daarjuist naar Crime & Investigation gezien en nu heb ik terug ondertiteling ? heb niks aan tv noch aan decoder iets verandert,

    hopelijk blijft het zo.

    Grtj.

    Marc

  4. Sinds de overschakeling van mijn abonnement van light naar Basic heb ik vlg probleem.

    Alle zenders komen normaal door enkel de zender CI, daar komen af en toe de Nederlandse

    ondertiteling op,de ene keer s'ochtens ,de andere keer s'avonds.

    Mijn tv is een Loewe individual met een ASTON ci module  type 2.1800 aston 2.0R14 en uitgerust

    met de laatste update.Heeft iemand ook dit probleem,en hoe kan ik dit oplossen.

     

    mvrgr

    John 

    Hallo ;vandaag ook overschakeling naar Basic ook hetzelfde probleem geen ondertiteling op CI ,dit probleem was er toen CI aan tv vlaanderen toegevoegd werd ,blijkbaar is dat nog steeds niet opgelost of is er doogewoon geen ondertiteling?

    M.vg

    Marc

  5. Hallo, hier ben ik terug en het probleem is niet opgelost bij de dealer, hij zei dat hij via de pc er niet in kon.Daarmee ben ik nu bezig met zelf te proberen via da channel up methode en hij leest de usb stick maar stopt op 89 percent komt terug op loader

    1.23 en daarna terug ERR:0x71.

    Valt er nog iets te proberen vooraleer ik hem opstuur naar rebox?

    M.v.g.

    DBM

  6. Heb sinds verleden week vrijdag ook de nieuwe firmware er opgezet en sinds enkele dagen heb ik een probleem wanneer ik op vrt opneem dan wordt vtm hd zwart op de kanaallijst en kan ik deze niet bekijken,neem ik 2 kanalen op hd den kan ik de gewone kanalen van t.vl. niet meer bekijken tot zelfs de vrije staan in het zwart?.

     

    Naar mijn mening zijn we terug nen stap achteruit , ga terug 08.75 er opzetten ,hopelijk dat ze ne keer een update doen waarmee

    het probleem van freeze beeld en gecodeerde zender eruit haalt.

    In elk geval de uitleg van v1 09.76 staat op de site van rebox nu

    en er staat niks bij dat deze problemen zou verhelpen.

  7. Van die epg heb ik hetzelfde probleem maar aangezien ik dat niet gebruik speelt het voor mij geen rol.

    Met de software van oct 2007

    is dat probleem van die EPG wel opgelost in elk geval bij mij toch.Heb nu die versie van jan 2007 getest maar het probleem blijft hetzelfde heb er terug oct 2007 ingezet indien er iemand moest de versie van 2006 hebben zou ik er die terug inzetten want die werkte goed .

    Groetjes

  8. Welbedankt voor U hulp betreft nieuwe software ik heb deze

    eringezet maar het probleem blijft hetzelfde van zodra dat ik zap via de ok list toets veranderd de status van mijn lnb's instellingen op niet gescheiden,zap ik via de sat toets dan blijf alles in orde,neem ik 2 programma's tegelijk op dan veranderd ook de status van de lnb's.Misschien is de oplossing de oude software terug erin plaatsen maar helaas ik heb geen backup genomen van de vroegere versie of wachten op een nieuwe upgrade?.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...