Ga naar inhoud


Toho_NL

Lid
  • Items

    103
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Toho_NL

  1. Hallo allemaal,

     

    Ik heb een DM900 aangeschaft en ik zou graag vanuit deze box intern de CanalDigitaal kaart doorzetten naar de slaapkamer en zolder. Daar staan 2 DM8000 boxen en vroeger had ik die 2 met elkaar verbonden middels Scam. Dat werkte prima, maar de DM900 heeft geen Scam. Uiteraard ook geen probleem, want het moet middels OSCAM ook kunnen. Zou iemand me kunnen helpen met het configureren van OSCAM om dit mogelijk te maken? De reden dat er op de DM8000 Scam staat is dat mijn broer uit Oostenrijk hier regelmatig verblijft en hij dan zijn ORF kaartje meeneemt en die wordt door CCCam niet gedecodeerd...

     

     

    DM900:

    OSCAM Modern 11378

    CanalDigitaal kaartje in interne kaartlezer

    IP adres: 192.178.168.54

     

     

    DM8000 slaapkamer:

    Scam V3.60

    Geen kaartje in lezers

    IP adres: 192.178.168.95

     

     

    DM8000 zolder:

    Scam V3.60

    Geen kaartje in lezers

    IP adres: 192.178.168.70

     

     

    Alvast zeer hartelijk dank voor de hulp!

  2. Dit is in de standaard image van NewNigma volgens mij niet mogelijk. Wel kan je een plugin, genaamd Enhanced Movie Center installeren die dit wel aan je toont (groen is helemaal gezien, blauw is deels gezien, etc.).

     

    Groetjes,

    Toho_NL

  3. Hartelijk dank voor deze plugin! Ik heb de versie 0.6 erop gezet en de plugin.py vervangen (kreeg ook het groene scherm met de color melding). Ik vraag me alleen af of het mogelijk is om door en terug te spoelen tijdens een uitzending (en zo ja, hoe dit dan moet). Ik gebruik een DM8000. Alvast dank en nogmaals dank voor deze plugin :)

  4. Even een aanvulling: de nieuwe versie van de Enigma2 software (V3.2) ondersteunt deze plug-ins niet waardoor je vooralsnog alleen now/next informatie ontvangt en dus geen volledige EPG van die zenders.

     

    Groetjes,

     

    Toho_NL.

  5. @Fabian: nee, je kan niet van NewNigma versie 3.2 naar 3.3 updaten. Je kan je huidige versie zien via 'Menu', 'Informatie', 'Over'.

     

    De huidige versie toont dan (op mijn DM8000):

     

    Enigma2: 2011-09-28-3.2

    Image: Newnigma2 v3.3.2 0111-10-3

  6. Heb zojuist de nieuwe versie erop gezet en werkt vooralsnog prima! Voor de DM8000 is geen aparte manier van flashen nodig, de andere modellen hebben (als ik het goed begrepen heb) eerst de nieuwe second stage loader nodig of dienen via DreamUP geflasht te worden.

     

    Groeten,

     

    Toho_NL.

  7. Dat is inderdaad de juiste manier van upgraden. Hoe lang heb je gewacht nadat je de flashprocedure gestart hebt? Het kan namelijk soms enige tijd duren voordat het proces start (laten we zeggen 1, max 2 minuten ofzo). Dat is althans mijn ervaring.

  8. Hoi Bigm,

     

    Hoe toon jij die encryption informatie? Ik wilde het ook eens bekijken, maar als ik in de dreambox dat ook voor mekaar probeer te krijgen dan zie ik bij de informatie alleen maar de zender informatie (dat wat bovenaan staat) en niet de coderingsinformatie. Wilde eens kijken hoe het met enkele zenders stond, maar krijg deze info niet zichtbaar.

     

    Gelukkig geven de zenders zelf gewoon beeld :-)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...