Ga naar inhoud


willy588

Lid
  • Items

    68
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door willy588

  1. Sjaak(k)   bedankt voor de reactie maar ik vind het zonde om mijn TF naar de zolder te verhuizen. Ge kunt niet ontkennen dat hij een prachtig beeld heeft.  Wat de SSD betreft hebt ge gelijk en dit idee heb ik maar uit mijn hoofd gezet. Ik heb ondertussen nog een HD gevonden tussen mijnen rommel en op dit ogenblik doet de TF het weer goed. Nu is het nog uitkijken naar een kwaliteitsontvanger voor als de TF het ooit opgeeft. N.B. goede raad is altijd welkom.

    Vriendelijke groeten,

    Willy

  2. Mijn harde schijf van western digital wordt soms niet herkend en dan moet ik opnieuw opstarten.

    De voeding schijnt in orde te zijn (geen bolle elco's) en als ik de harde schijf afkoppel is er ook geen probleem.

    Ik ben dan ook van plan om een nieuwe HD te plaatsen. Heeft het zin om een SSD schijf te plaatsen (minder stroomverbruik? - sneller laden van opnames ?) en werkt dit in een TF7700HDPVR.

  3. Sjaak het rare hieraan is en ik denk dat dit te maken heeft met Topset zelf, dat de gegevens niet exact worden overgenomen.Als ik een schermafdruk neem, krijg ik iets heel anders te zien dan wat gij hebt doorgestuurd.Als ik voor de 11727 DVB-S gebruik werken alle frequenties en kan er geen fec ingevuld worden. Als ik DVB-S2/QSPK gebruik krijg ik nergens beeld.

    post-39267-1318260619,419_thumb.jpg

  4. De opnames staan wel degelijk ongecodeerd op de TF. De verschuiving van de bestandsnaam is wel duidelijk te zien op de "File List" van de TF. Ondertussen heb ik vastgesteld dat niet alle bestandsnamen van de gedecodeerde opnames één digit naar rechts verschoven zijn. Ik ga nog wat verder testen en zien bij welke programma's zich dit voordoet. Niet dat dit een echt probleem is. Ik kan altijd de naam wijzigen om te kunnen overzetten naar de PC maar het is een ongemak.

  5. Na een opname wordt de weergegeven bestandsnaam altijd voorafgegaan door een blanco digit met het gevolg dat ik die opnames met "Filezilla" niet kan overzetten naar de PC. Ik moet dan eerst die blanco digit wissen en daarna terug opslaan en dan kan ik pas kopiëren. Dit doet zich enkel en alleen voor met gecodeerde opnames.(FTA bestanden worden wel goed weergegeven)

    Heeft dit iets met een instelling te maken of wie kan mij van dit probleem afhelpen.

  6. Heb ik al allemaal geprobeerd met als resultaat een dikke nul.Vermits er geen communicatie met TVV mogelijk is heb ik een laatste email verzonden met de opzegging van het abonnement op 1/10/2009 en de mededeling dat de aangetekende brief volgt op het einde van deze maand als er alsnog geen antwoord komt. Misschien lezen ze toch maar een antwoord geven is schijnbaar teveel moeite.

  7. als het over tvvl gaat zend een e-mail naar tvvl over uw tekort

     

    Wat Paullo zegt kan ik alleen maar bevestigen.

    Ik heb ondertussen al 3 telefoons gedaan naar TVV omdat er iedere maand een ander bedrag gedomicilieerd wordt en telkens krijg ik een ander antwoord maar het resultaat blijft hetzelfde.Daarna een email gestuurd waarop ze nooit hebben geantwoord.Ten slotte een klachtbrief verzonden via hun site waarop wel een automatische reply volgt met de melding dat ze binnen de 48 uur zouden antwoorden.Ondertussen zijn we een week verder en wat denk je......geen antwoord.Ik denk dat er binnenkort een CI module te koop komt.

  8. ik heb maanden geleden de update gedaan met mijn TF7710HD PVR zonder problemen.Ik heb toen wel een andere frequentie gebruikt (Hotbird 12092 H tp 69 )Ik heb volgende engelstalige tekst nog bewaard en weet niet of u dat zal verderhelpen.

     

    (Instructions for upgrading your PowerCam or PowerCam Pro

    1.Select a channel on the transponder Hotbird 12092 H tp 69

    You can visualize the progression of the remote loading in the menu "upgrade" of your decoder. The version of your PowerCAM or PowerCam Pro is now: HD2.0 The new version software HD2.0 of the powercam is available since January 14, 2008. The purpose of this version is to improve multi-decoding with the decoders professionels. Solve the problem with charts MTV (German), TVN (Poland), RED Light, CSlink(Czech-slovakia)

     

  9. Met het programma "Wondershare video converter platium" dat vandaag nog +/- 11uur gratis te downloaden en te activeren is via de site "Giveaway of the day" kan men ook de rec files omzetten naar mpg en tevens bewerken. Ook de HD files kunnen omgezet worden. Ik ben nog aan het uittesten,maar aangezien de tijd beperkt is om gratis te activeren wil ik dit zo snel mogelijk laten weten. Misschien dat er sommigen hier hun voordeel kunnen uit halen.

    willy

×
×
  • Nieuwe aanmaken...