Ga naar inhoud


paulktm

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door paulktm

  1. ja na de eerste keer opzeggen durven ze ook nog terug te bellen en te vragen of ik het andere kaartje hoger wil laten zetten en of ik het op gezegde kaartje als tweede kaartje wou behouden .

    maar dan moest het tweede kaartje wel na een hoger pakket laten zetten.de eerste keer niet aangetekent opgezegd kost iedere keer

    7 euro wel telefonisch en schriftelijk de ene zegt daar je moet het schriftelijk doen de andere zegt zegt telefonisch dan weet ik het ook niet meer.we wachten maar af.en bewijzen heb ik.

  2. CanalDigitaal ,

     

     

     

    Onlangs heb ik een schriftelijke aanmaning ontvangen voor een kaart die in februari 2011 schriftelijk is opgezegd. Het betreft de kaart met kaartnummer: 100 130 509 149 71.

     

     

     

    De contractduur van deze kaart liep tot april 2011. In februari is deze kaart dan ook opgezegd en daarmee is de opzegtermijn van een maand in acht genomen. Nadat de kaart in februari was opgezegd is er in april een rekening gestuurd door CanalDigitaal betreffende de opgezegde kaart. Toen is er telefonisch contact geweest en heb ik gevraagd waarom er alsnog een rekening is gestuurd. Toen werd mij verteld dat de brief en de rekening elkaar gekruist zouden hebben en dat het verder in orde was.

     

     

     

    Vervolgens werd er een tweede (herinnerings) nota gestuurd. Deze nota is geretourneerd aan CanalDigitaal en daarop is vermeld dat de kaart in februari is opgezegd. Ook over deze nota is telefonisch contact geweest om onduidelijkheden te voorkomen. Toen werd wederom gemeld dat het in orde zou komen.

     

     

     

    Naast deze eerste en tweede nota heb ik ook nog een derde nota ontvangen. Ook toen is er telefonisch contact geweest met de klantenservice. Toen werd mij verteld dat het een misverstand was en wederom zou het weer in orde komen. Ik ben toen ook nog teruggebeld door een medewerker van de klantenservice met de mededeling dat het in orde was.

     

     

     

    Op 27 juni 2011 heb ik een brief ontvangen met de mededeling dat het verzoek op het huidige abonnement is verwerkt en op 25 juli in zou gaan. Maar ook dit is onjuist, aangezien de beëindiging plaats moet vinden in april en niet op 25 juli. Op 7 juli 2011 heb ik weer een brief ontvangen waarin staat dat er nog een openstaand bedrag is van € 85,96. Ook hier is telefonisch op gereageerd, waarbij ook de tweede kaart is opgezegd. Het betreft de kaart met nummer: 100 168 74 03 97 02

     

     

     

    Na het vele telefonische contact is het nog steeds niet in orde, zoals dat wel elke keer wordt gezegd. Ik verwacht dan ook dat het middels deze brief in orde wordt gemaakt. Omdat door mij de juiste opzegtermijn in acht is genomen komt het openstaande bedrag te vervallen. Tevens wil ik de gemaakte telefoonkosten en verzendkosten op CanalDigitaal verhalen.

     

     

     

    Ik verwacht spoedig een reactie

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...