Ga naar inhoud


henk@antwerpen

Lid
  • Items

    93
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door henk@antwerpen

  1. Deze aanbieding genomen, mijn derde kaart wordt na een maand naar de nieuwe ci omgezet, dit was geen verplichting. Ik heb het gewoon gedaan omdat die kaart vrij oud is en veel gebruikssporen heeft. Ze vragen de oude niet terug die heb ik dus reserve. Vandaag keurig de tv ontvangen. Mooi toestel voor deze prijs. Tvv app werkt perfect. Eindelijk een provider die aan zijn bestaande klanten denkt. Als derde tv met de ci incl kaart is dat een mooie prijs. Om gewoon tv te kijken perfect. Ik heb ook dreamboxen enz en weet wel degelijk het verschil. Alleen niet iedereen heeft nood aan de snufjes. Gewoon tv aan en kijken zoals vroeger.

  2. Bij dit toestel is de fastscan voor tvvlaanderen niet voorzien, wel voor canaldigitaal en nog sterker ook voor Télésat . Ik heb reeds met chansort een poging gedaan maar bij inlezen staan alle kanalen weer op nul. Dan maar met de afstandsbediening. Ik weet dat dit voor sommige gebruikers niet belangrijk is. Ik vind dit voor deze prijsklasse een afknapper. Heb de vraag aan LG gesteld,ik ben benieuwd.

  3. Ik heb nu twee schotels staan, astra 1-2-3 zou ik dan hierop verdelen, miin vorige verbruikte 12w,ik had gehoopt dat er nu waren die in standbye modus gingen als de ontvangers uit waren. Met een schakelaar zal in de praktijk toch niet gebeuren.... Ik dacht dat de sab dit kon.

  4. in Belgie bepaalt de doorslagspanning van de laagste geleider of het (in een buis of bv een kabelgoot) mag.Voor utp en coax is dit meestal meer dan 1000volt. Dus het mag.

    De keurder kan wel naar de technische fiche van de kabel vragen.

    Als je ftp neemt kan deze indien niet perfekt geaard via de mantel over de ganse lengte antenne vormen zowel voor de geleiders van de ftp als de andere kabels in de buurt.

    Een netwerkkabel kan ook netvervuiling geven via stroomkabels die kortbij liggen. Is wel allemaal theorie in de praktijk zal het best meevallen. 

    Het grootste probleem is om de coax bij de stroomkabel te krijgen. In Belgie werken wij niet meer met centraaldozen maar van stopkontakt naar stopkontakt. Dus het kan.

    3M heeft een kabeltrekglijmiddel dat de mantel van kabels niet aantast.

    Het zal meer tijd vergen dan de kabels los te leggen, met altijd de kans dat het in een scherpe bocht niet lukt.

  5. Is een CD abo (19,95€) ook niet duurder dan een TVV (12,90€) ? Dus meer betalen en minder krijgen? Ben al klant van TVV van eerste uur. Heb tot hiertoe nog nooit problemen gehad die bij TVV liggen.

    Van een helpdesk moet je geen technische ondersteuning verwachten ook niet bij Telenet of Belgacom. Heb ooit volautomaat op dak gehad, niets dan last, altijd stond er wel iets in de weg. Dan moet je uw mobilhome of caravan in de zon zetten om beeld te hebben. Doe het nu al enkele jaren met statief en Schwaiger satmeter. Caravan in schaduw en schotel in zon.... 

  6. er is geen regel voor zwakstroomkabels. Je kan in uw dekvloer leggen wat je wil zolang het maar zwakstroom is.

    Als werkuren niet gerekend worden is gladde buis beste. Als uren dienen gerekend zal het verschil wel groot worden.

    In Belgie mogen ook sterkstroomkabels zo de dekvloer in. Volgens arei afgeschermd door een mortelbed. Vroeger werd dit gedaan, zie het al tientallen jaren niet meer. Is wel nog steeds verplicht.....

    Tijd kost geld, daar gaat het over in de bouw. Een geribte buis is een bescherming in een dekvloer, geen betrouwbare trekbuis. 

  7. buis door beton boren, gleuf in muur kappen,inbouwdoosje in muur kappen,buis plooien van kruipruimte tot inbouwdoos. Afwerken met utp outlet en of coax F connector. Zo hoort het. De rest is bricolage.

    Is natuurlijk veel meer werk, is wel voor altijd. Een buis die uit de vloer komt is niet zo praktisch om te poetsen,stofzuigen enz.

  8. Ik gebruik gewoon de instelling cccam, heb 2.2.1 geprobeert en het werkt. Nu ben ik met het testen op uit gekomen dat wanneer ik het kaartverlengstuk (adapter met flatcable om het klepje dicht te krijgen) gebruik het niet werkt.

    Dit heeft jaren gewerkt zo. Met een andere werkt het ook niet. Heb dan terug cccam ingesteld en het werkt zo ook terug. Hoe dit plots na al die jaren komt weet ik niet. Opgelost dus met het klepje open.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...