Ga naar inhoud


HANZS

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door HANZS

  1. Elke tuner heeft zijn eigen kabel aangesloten op de LNB van CD (trio) . Ik had ook de cccam2.3 maar die wilde het aanvankelijk niet goed doen . Toen de oscam gebruikt die wel werkte maar ondertussen doet ook de CCcam 2.30 het , vraag niet waarom het nu ineens wel lukt .

    Kan alleen niet meer dan 1 kanaal opnemen en tegelijkertijd 1 kanaal bekijken maar daar valt mee te leven of staat er toch een instelling niet goed ?

  2. Inmiddels achter de oorzaak ,had een splitter (marmitek) achter de HDMI aansluiting gezet om ook de projector via HDMI aan te kunnen sturen De splitter wilde niet terug van 2 kanaals naar dolby 5.1 schakelen . Splitter eruit gehaald en mijn TV scherm via component aangesloten . Probleem opgelost.

    • Like 1
  3. Ik gebruik een Solo2 en vindt het een leuk apparaat alleen loop ik tegen een (meer voorkomend) HDMI probleem aan. De ontvanger is via een splitter aangesloten op een projector en plasma scherm . Als alleen het plasma scherm aangesloten is geeft de box dolby 5.1 surround uit maar als de projector wordt aangesloten geeft de box alleen 2.0 (stereo) uit en geeft geen geluid als de audio output op 5.1 gezet wordt . Dit komt omdat de box de projector ook 'ziet 'en die kan alleen stereo aan en de box geeft vervolgens alleen stereo uit . De box ziet niet dat een van HDMI afgesplitst digitaal naar de versterker loopt . Dit is jammer als je een leuke film wilt bekijken met een dolby surround signaal en toch alleen maar stereo krijgt. De optische uitgang doet het wel maar dan heb ik een kabel van 2 meter nodig en dat werkt niet altijd goed. Zou fijn zijn als iemand de box zover krijgt dat de box altijd (geforceerd) 5.1 signaal uitgeeft en niet kijkt wat er verder aanhangt . Wie krijg dat voor elkaar of wellicht is de oplossing eral ?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...