Ga naar inhoud


hans12345

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door hans12345

  1. Als de Sab na de update van de firmware in het loading scherm blijft staan en na met de netschakelaar het apparaat uit en weer aan hebt gezet weer in de zelfde situatie komt kan je niet met STBlink 3.00 updaten omdat hij niet naar standby gaat. Je kunt opnieuw updaten door een usb stick te laden met de firmware en in het apparaat te steken Met de netschakelaar aanschakelen met de exit toets ingedrukt houden. Je ziet dan op het display en aan het ledje op de usb stick dat hij de nieuwe firmware laadt en gaat flashen. wachten op de reboot melding op het display en netschakelaar uit en aan en je bent weer thuis. Hans12345

  2. De zap snelheid valt tegen bij gecodeerde zenders en bij de niet gecodeerde is hij ook niet de snelste. De beeld kwaliteit is super. Daarbij geeft hij op een gewone tv ook het beeld van een hd kanaal door met een scherper beeld dan de standaard sd resolutie.

    Ik heb hem nu enkele maanden en ben zeer tevreden. Je zit toch niet de hele avond te zappen. Ik heb alleen het idee dat bij broer lief Octagon de software's sneller uit de koker rollen. Al met al een aanrader. Met een Diablocam die is geupdate naar 2.3 blokt het beeld op gecodeerde zenders en ned1 t/m 3 vallen steeds uit. Hd kanalen daar zie je zo goed als niets op, alleen kleine gekleurde blokjes. Met de ingebouwde emulator werkt alles prima.

  3. Ik heb recentelijk ook mijn diablocam geüpdatet en daarna heb ik last van blokken in beeld van alle gedecodeerde zenders en ned1 t/m ned3 vallen steeds op zwart. Alle HD kanalen zijn te zien als kleurige tapijten. Ik heb de diablo site enkele keren benaderd via hun e-mail systeem, maar helaas krijg je geen antwoord. Het is zuur om € 30 te betalen om je cam te verzieken. Ik heb wel gezien dat conax werkt, maar er is door de blokken niet naar te kijken.

    Ik gebruik hem in een Sab Ultimate HD Plus op een Sony 40Z4500.

  4. Ik heb een Western Digital MY BOOK 1 Terrabyte aangeschaft en ntfs geformatteerd. Box uit, dan de e-sata kabel aansluiten en de schijf aanzetten. Als je dan de dan de netschakelaar aanzet van de box zie je in het menu dat de schijf gezien wordt. Opnemen en weergeven gaat prima.

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...