Ga naar inhoud


Hanniebal

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Hanniebal

  1. Ik wil er nog wat bij plaatsen, alleen de bewerk knop is foetsie.

     

    Als ik het apparaat uitzet dan schakelt ie uit zichzelf na 5 seconden weer aan. Op zich klinkt het voor mij logisch, de ontvanger controleert de schijf als ie aan en uitgezet wordt. Volgens mij is het ding een beetje stuk aan het gaan.

     

     

     

    Nog een edit: Ik heb zojuist even zitten prutsen met de ontvanger. Ik kreeg natuurlijk een opdonder omdat ie niet geaard is maar de harde schijf ging wel weer aan. Begon ook direct met opnemen toen ie aansprong, dat kwam dus omdat ik die record knop had ingedrukt.

     

    Nu maar hopen dat het zo blijft werken

  2. Hoi allen,

     

    Ik maak nu al enkele jaren tevreden gebruik van een Arion9280 PVR. Vanochtend zette ik de ontvanger aan en vernam ik direct dat er iets mis was. De harddisk ging namelijk niet draaien. Ik heb dus zitten zoeken in het menu waar je de instellingen van de harde schijf kunt bekijken, maar die was "grijs", oftewel niet beschikbaar. Ook als ik op de knop PVR op de afstandbediening druk of op opnemen gebeurt er niks.

     

    De zenders doen het allemaal wel, dus ik kan nog wel tv kijken. Twee dagen terug deed alles het nog. Gisteren heb ik de ontvanger niet aan gehad.

     

    Weet iemand wat ik hier aan kan doen of moet ik het ding openschroeven om te kijken of er een stekkertje of zoiets los zit?

  3. Origineel bericht van: interpol
    Citaat:
    Hier hetzelfde, onze ontvanger (SRT 8000) valt sinds eind vorige week ook zo nu en dan uit. Het bericht dat op de klok verschijnt is EHC.
    Dit is een 8100 ontvanger.

    Mijn ontvanger is ook een aantal malen uitgevallen, echter denk ik dat het probleem bij canal digitaal ligt. Nu heb ik er geen last meer van.


    Dat denk ik ook. Onze ontvanger is al 2 dagen niet meer uitgevallen. Hopen dat het is opgelost. De laatste keer toen ik naar CD belde zeiden ze dat ze dit type ontvanger niet meer ondersteunden!? Volgens mijn vader was dit één van de meeste verkochte ontvangers...
  4. Hallo

     

    Ik ben in het bezit van een oude strong 8000 ontvanger. De laatste tijd valt de ontvanger steeds weer uit. Hij gaat dan op de tijd staan, net als je de rode knop op de afstandsbediening indrukt. Als ik hem aangezet heb is het weer voor 10 min goed en dan gaat hij weer uit. En vrijdag kwam er een bericht op de klok te staan. Een tekst van vier letters, beginnend met de E (weet niet helemaal precies wat het woord meer was :P) Ik ben gelukkig niet de enige die dit probleem heeft. Mijn opa en oma hebben dezelfde ontvanger en zij hebben het probleem ook. Allebei hebben we het familie-pakket en we hebben allebei de nieuwe kaart al. Zal er een verband kunnen zijn? Het begint nu wel wat irritant te worden. Op mijn Arion 9280PVR heb ik nergens last van.

  5. dan wil ik nog even wat info meer hebben. ik heb em nog niet geflashd, ik mis nog een kabel seriël male/female. ik heb intussen maar de zenders opnieuw ingeladen, maar nu ontbreken de rtl zenders, discoverychannel en animalplanet. Ik weet dat die zenders in hetzelfde frequentie zitten (zeg ik het goed?). weet iemand hoe ik dat dan kan oplossen. en mij vertellen hoe die flash software werkt die ik had gedownload van http://www.weethet.nl/dutch/sat_updatestrongsrt8000.php

     

  6. we hadden gisteren op de rommelmarkt een strong srt 8000 gekocht voor vijf euro. De vrouw zij dat ie helemaal 100 procent in orde was. Thuis aangesloten, en wat blijkt? hij doet het uitstekend. Ik heb toen het ding even nagegekeken en er zit een andere software in dan die standaard vanuit de fabriek. Maar ik wil graag de oemsoftware(versie 20) vanuit de fabriek installeren. Iemand enig iedee hoe dit moet? op deze site staat hoe het moet, alleen heb ik dan twee kabels nodig?? ik namelijk alleen een seriele kabel..

     

    bedankt voor de hulp

  7. Zoals de titel al zegt: Ik heb problemen met de EPG van de Arion 9280 PVR. Ik krijg alleen maar wat er nu en straks is. En elke keer als ik de EPG gegevens opnieuw "download", blijft alles hetzelfde. Dit is nu al een paar weken zo, maar ik dacht dat het een storing was van CD en dat het nu wel opgelost zal zijn... Niet dus ongeveer anderhalve terug had ik mijn Arion ook geüpdate met de nieuwste firmware. (zie onderstaande afbeeldingen). Die kon niet via de satelliet (OTA) geinstaleerd worden maar met een seriele nullmodem kabel naar m’n pc. Voor de update werkte alles echter normaal. Weet iemand een oplossing?? Voor de rest werkt alles naar behoren

     

    1775-zjh2g.jpg

     

    1776-3wqfb.jpg

  8. Zoals de titel al zegt: Ik heb problemen met de EPG van de Arion 9280 PVR. Ik krijg alleen maar wat er nu en straks is. En elke keer als ik de EPG gegevens opnieuw "download", blijft alles hetzelfde. Dit is nu al een paar weken zo, maar ik dacht dat het een storing was van CD en dat het nu wel opgelost zal zijn... Niet dusmad ongeveer anderhalve terug had ik mijn Arion ook geüpdate met de nieuwste firmware. (zie onderstaande afbeeldingen). Die kon niet via de satelliet (OTA) geinstaleerd worden maar met een seriele nullmodem kabel naar m’n pc. Voor de update werkte alles echter normaal. Weet iemand een oplossing?? Voor de rest werkt alles naar behoren

     

    1221315861-680.jpg

     

     

    1221315938-980.jpg

     

  9. Sinds gisteravond (1 mei) hebben wij last van blokjes op Dicovery Channel. Op de Arion 9280PVR en op de STRONG 8000 verschijnen af en toe blokjes, wat eerder niet het geval was. Het gebeurt ook alleen wanneer de ontvanger op discovery channel staat. Op alle andere zenders (RTL, SBS enz.) is het wel goed beeld. De schotel staat wel goed uitgericht, we hebben een signaalsterkte van 90%. Weet iemand wat er aan de hand is en hebben jullie hier ook last van? Ik hoor het wel

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...