Ga naar inhoud


wout02

Lid
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door wout02

  1. Sinds enige tijd loopt de topfield na ongeveer 1 uur in gebruik vast. De enige toets op de afstandbediening die dan nog werkt is de aan/uit knop. Na uitschakelen en vervolgens meteen weer inschakelen krijg je eerst het scherm 'controleren mappen en bestanden'.Vervolgens doet hij het weer gewoon voor ongeveer een uur,voordat hij weer vastloopt.

    Wie herkend het probleem en/of weet raad?

  2. Afgelopen dagen de DM 800 aangesloten. Prima beeld. Echter ondanks dat de autoresolution plugin aan staat stuurt de dreambox niet het native signaal door naar het plasmascherm. Hij geeft aan hoe het signaal binnenkomt, maar vervolgens moet je via setting,A/V instellingen etc. de resolutie handmatig veranderen. Ik heb meermaals gelezen dat deze plugin niet meer nodig zou zijn, maar de ervaring leert dat het omrekenen naar de juiste resolutie door de Pioneerplasma het beste resultaat geeft.

    Wie heeft de oplossing?

  3. Ben ook uiteindelijk zeer benieuwd naar de beeldkwaliteit. Nu kijk ik o.a. via Topfield 7700 HDPVR op een Pioneer plasma. Vergeleken met dreambox 600 wint de Topfield het nog steeds duidelijk. Ook m'n oude Topfield 4000 geeft een scherper beeld. Ik wil de DM 8000 erg graag kopen, maar voor zoveel geld zou ik toch graag een inschatting hebben of de beeld scherpte vergelijkbaar is met de Topfield?

  4. Ik heb de 7700, met hardware modificatie, aston cam 1.07 v2.18 en met de laatste software. En wat denk je : nog steeds dezelfde vastlopers als voorheen. Ik heb hier al eerder melding van gemaakt en ook meerdere reacties van anderen gekregen bij wie de 7700 ook nog steeds niet goed functioneerde!!!!!!!!!!

  5. Helemaal waar. IK kijk op een Pioneer 5080XA en gebruik momenteel de Topfield 7700HDPVR. Voordat ik de digitale kabel (Caiway met een prima signaal) opzegde, heb ik samen met andere geïnteresseerden, met argusogen de 2 met elkaar vergeleken. De satelliet heeft op scherpte (ook w.b. de nederlandse SD kanalen) gewonnen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...