Ga naar inhoud


falconz

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door falconz

  1. Mooi dat je nu de 2 satelieten tegelijk kunt ontvangen. In principe zou de ontvanger moeten updaten als je je abo hebt omgezet naar hd. Als je wel de andere zenders kunt zien zou ik even contact zoeken met CD want dan lijkt de update nog niet doorgevoerd te zijn... Kijk voor de zekerheid eens in "mijn canaldigitaal" bij "zenderpakket uitbreiden" (zonder daadwerkelijk uit te breiden). Daar zie je welk abonnement momenteel actief is op jouw smartcard.

  2. Origineel bericht van: secretaris
    Met de Canaldigitaal kaart en een nieuwe duo LNB ben ik aan de slag gegaan, maar de TV ziet die duo LNB niet. ( ook geen mogelijkheid voor een DiSEqc Switchinstelling in de TV,denk ik ?)
    Lees hier hoe de tv de duo LNB toch ziet. In het kort: je moet opnieuw naar de eerste installatie waar je de DiSEqC-schakelaar kunt kiezen en daar de 2 verschillende satelieten kunt opzoeken. De tv ondersteunt dus wél DiSEqC om tussen 2 satelieten te kunnen switchen!
  3. @Johannes de dope: Ik heb deze tv afgelopen weekend voor m'n vader ingesteld met dezelfde duo LNB als die jij hebt. In eerste instantie had hij hetzelfde probleem>geen regionale zenders en geen HD zenders (want die zitten ook op astra3). Nu is dat echter opgelost en heeft hij alles keurig zoals het hoort. Wat moet jij doen?

    Haal je ci-module uit de tv, en ga naar het menu "eerste installatie" (ik weet niet meer precies hoe het heet, maar je komt daarmee in de taalinstellingen van de tv en alle huidige zenders worden gewist). De menu's loop je door, kies voor sateliet en dan bij antennetype moet je DiSEqC-schakelaar kiezen. Op DiSEqC (1) zet je astra 1 en op DiSEqC (2) zet je astra 3. Vervolgens zou ik niet automatisch scannen want dan krijg je 1100 zenders te zien. Ik heb de zenderlijst van Canaldigitaal erbij gepakt en ben via handmatig (manueel) zoeken de verschillende zenderpakketen gaan opzoeken. Je moet zo'n 14 frequenties opzoeken om het volledige basispakket op te zoeken (rtl4,5,7,8,veronica,eurosport,discovery,etc zitten op 1 frequentie bijvoorbeeld). Daarna staan alle zenders in de lijst en kun je zenders op volgorde gaan zetten. Ik heb overbodige zenders maar meteen gewist anders wordt het zo'n onoverzichtelijke lijst. De truuc is dus om de DiSEqC op 2 satelieten in te stellen, daarna kun je op beide satelieten zoeken! Heb je nog vragen dan stel je ze maar. Succes!

  4. Origineel bericht van: hb1964
    Origineel bericht van: falconz
    Maar KPN heeft mijn adres gegevens helemaal niet. Betekent dit dat ik het kaartje geactiveerd heb op het oude adres?

    Je kunt wel activeren op dat 0800 nummer, maar dan is je kaart nog niet gekoppeld aan je abonnement. Dat kan alleen op het 0900 nummer (e-mail schijnt ook te kunnen, daar heb ik geen ervaring mee).
    Als je alleen op het 0800 nummer activeert dan wordt je kaart na een tijdje geblacklist. Dan krijgt niemand hem nog aan en kun je een nieuwe kopen. Ik denk dat een telefoontje naar het 0900 nummer goedkoper is op termijn...
    `
    En toch staat er bij abonnementstatus: 01/02/2010 28/02/2010, met 01000009. Dat is volgens mij niet het abonnement dat "standaard" geactiveerd wordt...
  5. Origineel bericht van: Klinknagel
    Ik kon laatst op de 0800 nummer een afgesloten kaart activeren.
    Gewoon de cijfers in getoetst en hij deed het na een poosje.

    Ik heb hetzelfde, 0800 gebeld en ik kan weer kijken. Maar KPN heeft mijn adres gegevens helemaal niet. Betekent dit dat ik het kaartje geactiveerd heb op het oude adres? Hoe lang bleef de kaart bij jou toen actief?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...