Ga naar inhoud


koksal

Lid
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door koksal

  1. nou, ik heb de wifi stick maar eerst terug gestuurd....kijken wat er gebeurd als ik nieuwe terug heb of als hij gerepareerd is..

    maar blijft nog wel het probleem over dat ik via LAN ook geen internetverbinding krijg...ook statische IP adres geprobeerd. MAC van dreambox in draadloze modem ingevoerd...geen effect.

    ik wil eigenlijk als allerlaats weer nieuwe image doen, want dan ben ik weer alles kwijt.

  2. goeiedag,

     

    ik heb echt een vreemd (en uniek denk ik) probleem.

    enige tijd geleden kon mijn dreambox opeens niet meer booten. halverwege het booten gaf het een foutmelding (groen scherm) en dat het uit zichzelf zou rebooten...en dat bleef hij dus continu herhalen.

     

    ik heb een originele dreambox wifi mini usb stick erop zitten.

     

    om het probleem van het continu rebooten op te lossen heb ik een software update gedaan...eerst naar originele dreambox software , daarna naar gemini.

     

    het gekke is, als ik de dreambox reboot terwijl de wifi stick erin zit, blijft hij halverwege de boot hangen...dat had hij zowel met de originele software en ook met gemini.

     

    als ik reboot met wifi stick eruit dan start de box wel gewoon goed op. maar zodra ik dan weer de wifi stick erin stop loopt hij helemaal vast (er komen dan van die tandwielen die maar door blijven draaien).

     

    het enige wat ik dan kan doen is dus rebooten, uiteraard alleen met wifi stick eruit....

     

    iemand enig idee wat nou het probleem zou kunnen zijn???

  3. Origineel bericht van: likus
    Als eerste maak je met een FTP-programmaatje contact met je dreambox.
    In de aangegeven directory \lib\modules\2.6.12-5.1-brcmstb-dm800\ hernoem je de oude "extra" naar bijvoorbeeld "extra_old" of zo.
    Je gaat terug naar \lib\modules\2.6.12-5.1-brcmstb-dm800\ en zet de test-drivers in een nieuwe map "extra" die je aanmaakt; je gaat in die nieuwe map staan, en upload de nieuwe drivers (die je natuurlijk vantevoren unzipped hebt).
    Nu even opnieuw opstarten.

    nou, gisteravond geprobeerd. maar geen succes. Voor de duidelijkheid: ik heb onder lib\modules\2.6.12-5.1-brcmstb-dm800 dus 2 mappen extra: eentje heet nu wel extra_old. DUs niks verkeerd gedaan toch??

    Moet lukken, toch?
  4. Ik lees op de pli site het volgende, als reactie op mijn zelfde vraag(ontbrekende transponders) als die ik hier heb gesteld.

     

    Ik heb op een ander Forum gelezen dat er drivers zijn die dit probleem oplossen.

     

    En ja hoor het werkt. Ik heb nu veel meer transponders. Deze drivers schijnen nog in een soort beta te zitten en zullen snel worden gereleased is mijn verteld.

     

    Weet iemand welke drivers er worden bedoeld?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...