Ga naar inhoud


TL@

Lid
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door TL@

  1. Ik heb een IPBox9000 met de laatste nlb erop. Ik probeer nu om x264 (.mkv) bestanden af te spelen (alles wat 720p is, lukt perfect) met ondertitels (hardcoded natuurlijk), maar de onderste regel van de ondertitels staat voor de helft onder het beeld.

     

    Als ik zelf een bestand aanmaak en de subs hardcode met mkv2vob, staan de ondertitels ook half uit beeld.

     

    Eigenlijk is het gewoon jammer dat de IPBox geen srt ondertitels ondersteunt (of eender welke andere vorm van externe ondertitels)

     

    Heeft iemand een oplossing voor dit probleem?

     

  2. Als de mount gedetecteerd is, moet je de mediaplayer opstarten, dan kan je normaal kiezen tussen HDD, USB en netwerk (bij SIF moet je eerst op de rode knop drukken om te kunnen kiezen tussen deze drie)

     

    Ik heb nog niet geprobeerd met DVD's, maar voor DivX werkt het zo zonder problemen.

  3. Eigenlijk is het nog steeds onduidelijk. De meeste van mijn vragen zijn goed beantwoord, enkel de vraag of ik nu 2 gecodeerde programma's kan opnemen en een derde kijken (waarvan er ergens twee op dezelfde transponder zitten natuurlijk) nu mogelijk is. Er zijn mensen die zeggen van wel en andere van niet, wat is het nu?

     

    Naar aanleiding van artikel op ZDNet.be heb ik nog een vraagje erbij. Zij zeggen dat de epg van TVV maar 2-3 dagen vooruit kijkt, kan dat op de een of andere manier uitgebreid worden (web EPG of zo) zodat ik toch een week heb (mijn huidige HD-recorder van Sony kijkt ook een week vooruit en neemt zijn epg 's nachts binnen van een bepaald kanaal dat deze gewoon meestuurt)

     

    Jammer eigenlijk dat ik de IPBox niet gewoon eens kan proberen, weet ik gelijk of hij bevalt of niet.

     

    Iedereen alvast bedankt voor de antwoorden.

  4. Origineel bericht van: spiderman
    Heren,ik kan hier dus wel opnemen van Film1.1 en VTM en kijken naar één....
    Mgcamd + newcs connectie!

    groeten


    Zijn er nog mensen bij wie dit werkt?

    Ik lees van Toxic dat je op een 7025 8 kanalen kan opnemen, ik neem aan dat dit zeker niet gaat op de IP9000, hoe komt dit eigenlijk?

    Ik ben nu echt aan het twijfelen om voor de 7025 of de 9000 te gaan. Wil ik HD of laat ik het links liggen voor meer mogelijkheden en (waarschijnlijk) minder gepruts?
    Moeilijk!
  5. En de twee opgenomen kanalen zijn dan ongecodeerd opgeslagen op de IPBOX9000?

     

    Als dit goed werkt dan neem ik de IPBOX, als dit niet goed werkt dan vergeet ik het HD gedoen en koop een 7025 (en later eventueel een extra HD-ontvanger) want ik ga echt geen 1000€ betalen voor een DM8000.

  6. Ja maar met de IPbox kan je dan wel niet 2 gecodeerde kanalen opnemen (of meer) en nog naar een derde kijken wat dan weer wel kan met de DM800(0)

     

    Ik tijfel nog steeds enorm of ik die IPBOX9000 wel wil nemen.

     

    Ik wil gewoon kunnen opnemen van TVV-kanalen (zowel HD als SD) en teglijk kunnen kijken wat ik wil (ook van TVV of FTA zoals BBC) en ik lees heel veel tegenstrijdige verhalen over het al dan niet probleemloos fnctioneren van de IPBOX bij deze zaken. Vooral het decoderen lijkt een probleem op de IPBOX.

  7. Bedankt voor de antwoorden.

     

    Het enige wat ik een beetje genuanceerd wil zien: Kan ik encrypted opnemen en tegelijk encrypted zien? Ik ga TVV nemen en daar is alles encrypted dacht ik en mijn vrouw schiet mij dood als ze iets niet kan zien wanneer iets anders aan het opnemen is, vooral op maandag hebben veel zenders de neiging om met goede programma's op hetzelfde uur te komen (onlangs nog Bones en Lost)

     

    Ik ga eens kijken voor kort stukje .mkv om te testen.

     

    Ik kijk uit naar de test met de DVD-speler smile

  8. Ik ben geïnteresseerd in deze box maar heb nog een paar vraagjes voor eigenaars van deze box:

     

    1. Werkt TVV op deze box zonder een cam (dus rechtstreeks in de kaartlezer)

    2. Zijn opgenomen programma's opgeslagen op de harde schijf nog geëncrypteerd of niet meer zodat ik via de PC aankan.

    3. Werkt cardsharing, zowel lokaal als over inet?

    4. Hoeveel programma's kan ik gelijktijdig opnemen (HD en SD, geëncrypteerd, zelfde transponder of niet, voornamelijk de zenders van TVV want ik ga geen andere smartcard gebruiken en BBC welke FTA is)

    5. Kan ik DivX bestanden op de box zetten via ethernet of USB-stick en afspelen? Met ondertitels (.srt maar ook .idx) en werkt XVid ook?

    6. Kan ie hidef Matroshka x264 bestanden afspelen?

    7. Is er buiten het uiterlijk nog een verschil tussen de Cuberevo en de IPBox 9000?

    8. Ik was oorspronkelijk van plan een DM8000 te kopen maar die gaat mijn budget eigenlijk te boven, zijn er nog andere alternatieven die ik zou moeten overwegen?

    9. Kan ik DVD-speler aansluiten op de box (intern of via USB)?

     

    Alvast bedankt voor jullie hulp.

    Hopelijk kom ik er snel uit dan kan ik al het benodigde materiaal gaan halen en laten plaatsen want momenteel heb ik nog analoge TV van Telenet maar ben dat eigenlijk wel beu.

  9. Origineel bericht van: digitaal kijker
    is er nog geen vergelijkbare ontvanger van een ander merk beschikbaar met dezelfde opties als dreambox 8000.
    heb nu een Dreambox 800,maar vindt de 8000 wel wat duur worden.
    1000€ en je hebt dan nog geen 3de of 4de tuner erin voor DVB-T of DVB-C bv.
    wil eens m'n grenzen verleggen en andere merken en type's bekijken die hetzelfde bieden als de 8000.


    een cuberevo of Vantage 8000 kunnen vergelijkbare dingen, de bugs zijn stilaan uit aan het geraken. Ik ben 1 van die 2 in ieder gavel ernstig aan het overwegen want 1000€ is er gewoon over.

    Iedereen die zegt dat de DM8000 het waard is, kan volgens mij niet meer logisch nadenken, 1000€ voor een ontvanger, mijn TV koste minder dan dat, een Blueray speler EN een TV kosten minder dan dat. Dit is er gewoon volledig over!!!!
  10. Het is dus definitief geen DM8000 voor mij, ik vond 900€ eigenlijk al te veel maar 1000€ is gewoon te gortig!

     

    Nu maar eens terug rondkijken, misschien een cuberevo of Vantage of gewoon heel die HD vergeten en oude 7025 kopen (ik heb momenteel nog kabel maar ga veranderen naar TVV)

  11. Origineel bericht van: Toxic[Q
    ]De foto die ik laat zien heef al de korte(re) DVB-S tuner er in zitten en die past maar in 1 slot.
    TL@, Standaard zitten er uiteraard 2 DVB-S2 tuners in en twee lege sloten waar je desgewenst zelf nog twee tuners in kan plaatsen.
    Dat is ook pas zo'n 150 x besproken op dit forum en staat ook gewoon op de website van de fabrikant.

    Ron


    Dat dacht ik ook, maar wie haalt er nu een S2 tuner uit om te vervangen door een DVB-T wanneer je die er gewoon bij kan steken confused
    Daarom twijfelde ik dus.

    Bedankt voor de opheldering wink
  12. Is het mogelijk om een DVD-player in de 7025 in te bouwen of extern aan te sluiten?

     

    Als ik naast de 7025 nog een HD-ontanger wil plaatsen (eventueel met PVR) welke mogelijkheden heb ik dan als ik de harde schijf van de 7025 wil gebruiken en 7025 ook als cardserver gebruik? Ben ik dan beperkt tot de DM800 of zijn er dan ook andere oplossingen?

  13. Als die box echt 1200€ of mer gaat kosten, dan zal ik wel uitkijken naar een alternatief, mijn PC koste niet eens zoveel. Ik vond 899€ al veel te veel (maar had mezelf overtuigd dat dit normaal was), meer dan 1000€ ga ik echt niet betalen, zal dan wel een andere box zoeken waar je ook Engma2 op kunt draaien.

  14. Het zijn die persoonlijke meningen die ik graag wil, liefst wel van mensen die een IPBOX 9000 of een Vantage 8000 hebben (of een andere receiver die kan wat ik wil)

     

    Ik zou graag voor het einde van het jaar de box hebben, de vraag is of die Dreambox dan wel al leverbaar gaat zijn.

     

    Momenteel heb ik een lichte voorkeur voor de Vantage 8000 maar ik heb nog geen sluitend antwoord gevonden of deze nu op een eenvoudige manier aan cardsharing kan doen en of ik tegelijk 3 kanalen kan decoderen (2 opnemen en 1 kijken), zelfde voor de IPBOX trouwens.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...