Ga naar inhoud


hape

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door hape

  1. Goed om te horen dat je de nederlandse zenders inmiddels te pakken hebt met je kaartje! Toch denk ik dat het de moeite waard is de voornoemde site door te spitten.

    Ik heb destijds (geen 900HD hoor) veel steun gehad door alle postings eens rustig door te lezen. Er staat een hoop onzin in maar ook een heleboel waardevolle tips. Gewoon voor jezelf filteren wat belangrijk is.

    Veel kijkplezier van je nieuwe box.

  2. Hello,

     

    Ik ken de 900hd niet maar kan alleen maar aanraden om jezelf ook even aan te melden op denktenk.com. Hier staat alleen maar informatie te vinden over dgstation producten.

    Ga niet meteen vragen maar lees eerst alle postings op het forum door over de 900hd cuberevo mini software en de cuberevo mini hardware en vergeet de wiki(pedia) niet. Hierin staat ook interessante info. Er schijnt eea mogelijk te zijn met een externe cardreader.

  3. Het lipsync probleem in dat specifieke geval is bekend maar inderdaad kun je een image hierop niet afbranden. Er zijn een paar kleine zaken (zoals met elke linux receiver). Veel belangrijker is dat het Neumo image superstabiel draait.

    Overigens is nog een nieuwer Neumo image in ontwikkeling.

  4. Neumo 2.13.6 is het beste image. Hierin zitten overigens geen mgcamd en/of newcs onderdelen. Die zijn wel eenvoudig toe te voegen.

    Anders b.v. Fantacyteam 2.13.6 r2.

    Als je laatst geflashte image een enigma image was zul je eerst uboot.img moeten flashen anders wordt het niet wat (en daarna een (all_noboot, kernel_root, db, welcome) of een all image.

     

    oja.. en als je echt niet gelooft dat twin tuner werkt: je bent welkom hoor...!

  5. Mss off topic echter ik kon het niet laten op de gequote tekst te reageren vanwege onjuistheid:

     

    Origineel bericht van: caveman
    De Relook 400 werd met veel bombarie geintroduceerd en door een groep mensen de hemel ingeprezen. Jammer genoeg is er nooit echt goede software voor gemaakt, waardoor de ontvanger als twin tuner ook nooit heeft gefunctioneerd (bij mij in elk geval niet).

     

    Ik denk dat dit aan jezelf ligt. Er zijn voldoende images (DGS of hierop gebaseerde images zoals Neumo 2.13.6) die de twin tuner functionaliteit ondersteunen ! De op Enigma gebaseerde images ondersteunen slechts 1 tuner en als zodanig werkt het ook niet op de 400s als twin tuner.

    Echter dat kun je DGS moeilijk kwalijk nemen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...