Ga naar inhoud


mj13kv

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mj13kv

  1. Vandaag bericht gekregen van Philips dat nu de Compair interface 2 te koop is en met toegang tot At your service alles daar van de site af kan halen.Compair 1 als het nog werkt dan werkt het nog enkel nu weer werkend krijgen gaat niet meer.Dus koop ik nu de Compair 2 met usb kabel en kan ik weer verder.Iedereen bedankt voor het meedenken.

    MJ

  2. Ik zit met het volgende probleem:

    Ik heb een 42PF9731/10 met een kapot scherm en deze wil ik vernieuwen.Volgens de Styling Sheet van de Philips site zit hier een LC 420WX2(SL)(A1) in,maar als ik hem open zit er een LC420WU(SL)(A1) .Ik kan aan een LC420WX2(SL)(A1) komen .Het verschil wat te zien is dan zijn de inverters met andere stekkers.Is dit op een manier te doen???

    Alvast mijn dank.

  3. Ik weet niet of dit hier ook thuis hoort maar het volgende problemen heb ik.Ik heb een HDTV decoder met HDMI uit gang die steeds kuren heeft.Soms wil hij via de HDMI niet werken dan moet ik de scart kabel er tussen zetten,en ander maal dan zie je het scherm blokken dan moet ik hem aan en uit zetten dan werkt het weer even.En het ergste is dat soms de melding komt van :kan geen kanalen vinden dan moet ik in het menu de zenders opnieuw binnen halen en dan werkt het weer.Ik heb nu een paar andere HDMI decoders gekocht maar alle hebben ze verschillende problemen.Heb mijn eigen decoder via Casema gekocht 2 jaar terug,nu is dat Ziggo geworden.Zijn er meer mensen met deze problemen?

  4. Hallo

     

    Ik ben nu op de Philips site <at your service >aan het zoeken naar mijn LCD de 37pf9830 die springt wel eens spontaan op stand by.Nu had ik het volgende gevonden:

     

     

     

    TV is rebooting (suddenly shutting down and starting up).

     

     

     

     

    Cure

     

    Upgrade the Stand-by software via ComPair to version 2.7.1.12 (or later). This SW can be found in the One-ZIP file under the long name "ceissppnxjagCFG15_2_7Al_LoPo_UNI200_........hex".

    The SW version can be read from the file name. It is indicated by "2_7Al" where "A" means "1" and "l" means "12" (= alphabet position). So in this case "2_7Al" must be read as "2.7.1.12".

     

    REMARKS:

    - The SW version can be checked in the CSM or SAM menu.

    - The latest software file can be found on the website under "Servicer network information" -> "Software/firmware upgrades". Software files can only be found on CTN (model number) level, not on chassis level! You can use the "Product<>Chassis relation" link to find the CTNs belonging to a chassis.

     

     

     

    Maar ik kan die Zip file 2.7.1.12 niet vinden ook niet bij dat Excel seget.

     

    Kan iemand me aub vertellen hoe ik tot dat Zip file komt dan lukt de rest me wel?

     

    MvgMJ

     

     

  5. Had probleem met een afstandbediening RC 4310 die ik gekocht had,maar werkte niet goed daarom een reset gegeven maar die werkt niet.Mijn eigen RC4310 ook geprobeerd te resetten nu werkt deze ook niet meer.Volgen Philips moet je met select op tv zetten en dan standby en ok gelijk indrukken.Nu werken beide niet meer,klopt die reset niet wie weet het aub.

    MJ

×
×
  • Nieuwe aanmaken...