Ga naar inhoud


Maksi

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Maksi

  1. Hoi, ik ben net overgestapt van pli naar vti 3.2….was weleens benieuwd als vaste pli gebruiker. Wat me opvalt is dat je de mappen (en onderliggende bestanden) niet meer ziet via “opnamelijst” knop, hij geeft alleen maar bestanden weer die direct in de hdd/movie staan. Via de mediaplayer zie je wel een mappenstructuur, maar die vindt ik niet zo gebruikersvriendelijk.. Mis ik een plugin om dit te realiseren via de opnamelijst knop……of doe ik iets verkeerd? Ik heb al diverse forums bekeken maar geen resultaat. Heeft iemand een tip?

    Ik hoor het graag

    Gr

    maksi

  2. Hoi,

     

    Inmiddels ook trotse eigenaar van de VU+ du.......alleen toch nog een issue:

     

    Ik had een topfield 5500 met standaard ingebouwde rf modulator. Via kanaal 38 kon ik dus boven ook tv/opnames van de topfield bekijken. De Vu+ heeft jammer genoeg deze functionaliteit niet, dus toen heb ik zo'n stereo rf modulator van König (45 euro, goeie kwaliteit) gekocht. Deze heb ik vervolgens via scart op de scart uitgang van de Vu+ aangesloten en op de scart ingang van de König modulator. Deze toen inegsteld op het kanaal 38, het vrije kanaal.

     

    Het probleem is nu dat ik wel geluid krijg, maar het beeld staat stil en steeds als ik zap dan pakt hij het eerste beeld, dat hij bevriest maar de audio loopt dus netjes door. Hij staat op een vrij kanaal 38 en andere kanalen heb ik ook al geprobeerd…..geen verschil.

     

    Hebben jullie een idee/oplossing…….

     

    Gr.

    Maksi

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...